czasik 110 #151 Napisano 17 Lutego 2015 ja też ja też - wpisujcie i mnie ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #152 Napisano 17 Lutego 2015 Albo kolega Czasik ma jakiegoś czuja, albo siedzi na forum i się nie ujawnia. Cały czas cisza, a gdy się nadarza okazja do impry, to jest momentalnie...Nie żebym się nie cieszył 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #153 Napisano 17 Lutego 2015 Proponuję żeby dziadek założył nowy temat. Jakoś tak: Zakręcona wiosna w Ręszowie, czyli niech się świat więcej o Harderze dowie VII i 1/2 Spotkanie Zegarowe. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #154 Napisano 17 Lutego 2015 Najważniejsze aby załatwić zwiedzanie tego obiektu jak napisał Marian. Wyjście awaryjne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #155 Napisano 18 Lutego 2015 Ja też ja też...Postaram się przyjechać Koniecznie trzeba dać zaproszenie na ogólnym bo za kilka lat będzie to zjazd emerytów Widać to na fotkach ze zjazdów zegaromaniaków w innych krajach. 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #156 Napisano 18 Lutego 2015 No, ale przecież jest na ogólnym... Ale faktycznie https://www.youtube.com/watch?v=QYnvMBjxumc 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #157 Napisano 18 Lutego 2015 Odbyłem dzisiaj bardzo sympatyczną rozmowę telefoniczną z osobą bardzo kompetentną w sprawie Ręszowa i dawnego majątku tam się znajdującego. Zaproponowałem spotkanie zegaromaniaków na 25 (sobota) kwietnia i czekam na potwierdzenie.Jak termin zostanie potwierdzony, to założę temat na ogólnym. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach