Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Pit

Epos

Rekomendowane odpowiedzi

B&M faktycznie najładniejszy, przy tym rejczel wyżej pozycjonowany niż konkurenci.

E...chyba nie, patrząc po wszelakich rankingach to słabo wypada, zwłaszcza w relacji cena/jakość.

PIt gratuluję wyboru . Niech się dobrze nosi. :),

Imho nie potrzebnie poszedłeś w stronę chrono, ale to Twój wybór. :)

Mnie bardziej taka wersja się podoba. gdyby indexy były nakładane byłby miodzio. W brązowym nie rzuca się w oczy tachymetr:

536321.png

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

Cenowo wyszlo 7300 zl.

Co do chrono to po prostu taki typ mi sie podoba. Jak bede starszy to moze zmienie na zegarek klasyczny, ktore tez jak najbardziej mi sie podobaja.

Dlatego tez jak bym mial jeszcze wiekszy budzet to pewnie oprocz chrono kupil bym jeszcze klasyka. A tak zadowalam sie jednym:) i niech tak pozostanie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apetyt rośnie w miarę jedzenia, też co jakiś czas powtarzam, że to już ostatni. Baume to dobry wybór, chociaż sam jestem zwolennikiem ciemnych tarcz, coś w tą deseń jak pokazał TIK TAK. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety zegarka ktory pokazywal Tik Tak, nie dalo rady kupic w zalozonym budzecie.....

Natomiast nie dziwie sie ze ten Epos o ktorym tez wspomnial Tik Tak jest bestsellerem... na prawde fajny zegareczek i ladnie wyglada na reku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewno w Aparcie :) , który zgodnie ze światowym trendem daje spore rabaty na BM.: ;) W końcu jeśli zegarek na kwarcowej ISIe kosztuje 6000 PLN, to jest z czego opuszczać ;)

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie tak. Zegarek zakupiony w Apart. mam nadzieje ze nie zrobilem duzego bledu wybierajac ta firme?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absolutnie nie. Zegarek kupiłeś w rozsądnej cenie. Gdybyś dał za niego tylko ile oficjalnie detalicznie kosztuje to imho przepłaciłbyś połowę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to była normalna cena, to znaczy ten egzemplarz był ju z przeceniony, czy negocjowałeś, jeżeli tak z jakiej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalna cena byla 10940 zl. Ten model byl na przecenie 30% plus udalo mi sie zjechac jeszcze okolo 300 zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewno w Aparcie :) , który zgodnie ze światowym trendem daje spore rabaty na BM.: ;) W końcu jeśli zegarek na kwarcowej ISIe kosztuje 6000 PLN, to jest z czego opuszczać ;)

Nawet nie przypuszczałem, że uszczypliwość może być aż tak inteligentna :D

avid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie tak. Zegarek zakupiony w Apart. mam nadzieje ze nie zrobilem duzego bledu wybierajac ta firme? :)

Kupiłeś świetny zegarek w bardzo dobrej cenie. Również uważam, że za ten zegarek prawie 11 000 zł to sporo za dużo, ale jak zapłaciłeś 7300 zł to cena odpowiednia, a wręcz bardzo dobra. Dodatkowo B&M brzmi tak jakoś dumnie :) Z chęcią bym ponosił zegarek z takim logo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to sie troche uspokoilem:)  Zegarek bardzo mi sie podoba. I macie racje, 11 tys za zegarek to ogolnie kupa forsy szczegolnie jak sie pomysli o wartosci nabywczej takiej kwoty:) Dobrze ze zona nawet na te 7 tys za bardzo nie protestowala a nawet lekko zachecala, bo ja sam mialem duze watpliwosci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciesz się ciesz kupiłeś bardzo dobrze.

Nie chodziło mi jednak o to, że 11 tys zł za zegarek to nie warto wydawać bo sam wydam nawet 15 czy 20 tys zł (jak będę miał) tylko akurat na ten konkretny 11 tys byłoby za dużo, a 7 tys jest w sam raz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aa ok, nie doczytalem dobrze:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najważniejsze aby się dobrze nosił :-)

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.