Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

No tak,ale tydzien to troche sporo. Mialem 9300 i ten wcale nie chcial zejsc z H. Pomeczylem go i w koncu sie poddal i wskoczylo M. Bez wystawiania go na zadne slonce(zima) w swietle "pokojowym" w +- 30 min zlapal H i tak jvz zostalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nawet troche ponad tydzien. Zegarek od zakupu trzymal full przez kilka miesiecy. Przez okolo 3 tygodnie lezal w pudelku bez dostepu swiatla i po wybudzeniu pokazalo sie medium, po tym przez ponad tydzien w warunkach "pokojowych nie wbil sie na full. Moze rzeczywiscie powinienem wyprowadzic go na dluzszy spacer w sloneczny dzien, tylko ze u mnie od ponad tygodnia leje :)

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Pozostaje zamówić lepszą pogodę i spróbować kilka godzin (3-4 max) w pełnym słońcu. Efekt będzie zero-jedynkowy. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Medium to chyba zakres 30-70% więc tydzień przy deszczowej pogodzie to za mało, żeby naładować na maksa.

Jeszcze spokojnie z tą reklamacją. Wyjdzie słońce to się naładuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no jeśli po wybudzeniu trzymałeś go tylko w tych warunkach pokojowych to nic dziwnego. Myślałem ze na dworze go trzymałeś w słońcu przez ten czas bo to owszem było by dziwne i niepokojące a tak to nie masz się czym przejrzewać. Poczekaj na jakiś słoneczny dzień wystaw go na słońce 3-4h tak jak pisze Xenocratex i na pewno zaskoczy.

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Medium to poziom od 20% do 80% . Załóż zegarek na rękę jak będzie cieplutko i wyjdź z odsłoniętym nadgarstkiem na bardzo długi spacer . Pewność tego czy działa poprawnie czy nie będzie widoczna na wskaźniku baterii :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Od 16 kwietnia noszę mojego 3ER w żółtym secie od 9430. Na łapie dzień w dzień (choć zawsze na zmianę z innymi). Mając porównanie z poprzednim paskiem mogę stwierdzić, że pasek z włókna węglowego układa się nieco gorzej od zwykłego. Jest trochę sztywniejszy, co powoduje, że metalowa szlufka przy luźniej zapiętym pasku czasami zsuwa się w stronę klamry. W oliwkowym pasku tego nie zaobserwowałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od 16 kwietnia noszę mojego 3ER w żółtym secie od 9430. Na łapie dzień w dzień (choć zawsze na zmianę z innymi). Mając porównanie z poprzednim paskiem mogę stwierdzić, że pasek z włókna węglowego układa się nieco gorzej od zwykłego. Jest trochę sztywniejszy, co powoduje, że metalowa szlufka przy luźniej zapiętym pasku czasami zsuwa się w stronę klamry. W oliwkowym pasku tego nie zaobserwowałem.

Czy czasem pasek z włókna węglowego nie jest w wersji na Japonię oraz w wersji camo ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisano (edytowane)

Czy czasem pasek z włókna węglowego nie jest w wersji na Japonię oraz w wersji camo ? :)

W wersji na japonię, ale żółty.

xeno_yellowGW_2.JPG

xeno_yellowGW_4.JPG

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W wersji na japonię, ale żółty.

xeno_yellowGW_2.JPG

xeno_yellowGW_4.JPG

Przepiękna klamra :D

Ciekawe teraz czy jest możliwość w moim G-9300 paska z włókna węglowego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są paski do 9300 z włóknem z wersji GW też na Japonię.

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj pytałem o pasek z carbonu do mudmana w zibi ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi. Jak coś mi odpisze p. Sylwia to napiszę tutaj.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasek z carbonem do g-9300 kosztuje w zibi 315zl

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba cały zegarek  :lol:

GW-9400-1ER > GWN-1000B-1BER > GX-56-1BJF > GWG-1000-1A3ER > GXW-56KG-3JF CUSTOM > GW-9400-1BER > GXW-56-1BJF > GWG-1000-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie ale przy takiej cenie bardziej się opłaca poszukać całego gw-9300 i mieć jeszcze WC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie ale przy takiej cenie bardziej się opłaca poszukać całego gw-9300 i mieć jeszcze WC.

Masz rację , ale nie podoba mi się tak bardzo ten camo mudman jakoś ten pomarańcz do mnie nie przemawia ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację , ale nie podoba mi się tak bardzo ten camo mudman jakoś ten pomarańcz do mnie nie przemawia ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja nie mówię o camo, bo ta wersja wcale nie jest tania. Czasem można trafić sprowadzonego z Japonii gw-9300-1 w niezłej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostaje zamówić lepszą pogodę i spróbować kilka godzin (3-4 max) w pełnym słońcu. Efekt będzie zero-jedynkowy. :)

No i rzeczywiscie wczoraj po godzinie w swietle zewnetrznym zaskoczyl na full i trzyma do dzis. 

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja nie mówię o camo, bo ta wersja wcale nie jest tania. Czasem można trafić sprowadzonego z Japonii gw-9300-1 w niezłej cenie.

Co mi ze sprowadzonego z Japonii jeżeli nie obsługuje zegarów atomowych w Europie ... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to nie obsługuje? Multiband 6 obsługuje.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to nie obsługuje? Multiband 6 obsługuje.

Z tego co wiem ten model nie został wprowadzony do europejskiego obiegu ze względu na to ze nie obsługuje Naszych zegarów . Mylę się ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak :P

Wiele jest rzeczy JDM, które nie zostały wypuszczone na Europę, ani nawet poza Japonię, ponieważ są JDM :)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja mini kolekcja, cale 2 sztuki :)

9400-1er i JDM 9430-ej-9jr :)

10gisma.png

Wie ktoś czy nowy zielony Love the earth and sea będzie dostępny w PL?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi