Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie w BJ jest takie samo, kolor zależy też trochę od kąta patrzenia. Jak patrzysz na wprost to bardziej świecą same cyfry niż tarcza. Raczej we wszystkich negatywach jest takie samo.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie,czy ktoś wie jakie są koszty kolorowych ubranek do romana?

Czerwony pasek to koszt około 89 pln a czerwony bezel to koszt około 35 pln.

Wszystkie inne kolory prócz pasków z carbonem powinny kosztować podobnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dylemat co do przedłużenia gwarancji swojego gw-9400. Zegarek kupiłem od SEQNDUS za kwotę 949zł. Opłata za przedłużenie wynosi 20zł za zegarek do 1000zł i 40zł powyżej 1000zł. Na stronie ZIBI zegarek nie figuruje jego cena po za allegro to przeszło 1tyś. I co robić? Ktoś już borykał  się z tym problemem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robisz przelew opierając się o kwotę na paragonie, który dostałeś przy zakupie zegarka.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robisz przelew opierając się o kwotę na paragonie, który dostałeś przy zakupie zegarka.

dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czerwony pasek to koszt około 89 pln a czerwony bezel to koszt około 35 pln.

Wszystkie inne kolory prócz pasków z carbonem powinny kosztować podobnie.

Koszty przy zamawianiu w zibi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To teraz takie szybkie pytanie jako że czekam na paczkę ze swoim rangemanem i przeglądam instrukcję. Czy jako wysokość odniesienia przy kalibracji altimetru mam podać wysokość odczytaną z mapy dla mojego miejsca zamieszkania?

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dylemat co do przedłużenia gwarancji swojego gw-9400. Zegarek kupiłem od SEQNDUS za kwotę 949zł. Opłata za przedłużenie wynosi 20zł za zegarek do 1000zł i 40zł powyżej 1000zł. Na stronie ZIBI zegarek nie figuruje jego cena po za allegro to przeszło 1tyś. I co robić? Ktoś już borykał się z tym problemem?

Coś mi się wydaje że od kwoty 1251pln bo taka jest aktualnie w ZIBI. Jak rozmawiałem z panią w TT tak mi tłumaczyła. "Nawet jakbym panu udzieliła rabatu i zegarek został by sprzedany poniżej tysiąca to płaci pan jak za zegarek powyżej tysiąca ponieważ taka jest jego sugerowana cena detaliczna i nie są uwzględniane rabaty..."

iOS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał możesz to wpisać, ale przejrzyj temat dobrze... W zasadzie ten wysokościomierz przydaje się do przybliżonego wskazania przebytej wysokości w dość krótkim czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi się wydaje że od kwoty 1251pln bo taka jest aktualnie w ZIBI. Jak rozmawiałem z panią w TT tak mi tłumaczyła. "Nawet jakbym panu udzieliła rabatu i zegarek został by sprzedany poniżej tysiąca to płaci pan jak za zegarek powyżej tysiąca ponieważ taka jest jego sugerowana cena detaliczna i nie są uwzględniane rabaty..."

iOS

To już się pogubiłem <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rob3rt wyluzuj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Napisz do zibi i Ci odpowiedzą  <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie swirujcie. Kogo obchodzi cena zibi nie każdy musi ja znać. Kupiłem poniżej 1k płacisz 20 zł. Na tyle masz paragon i koniec tematu.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie kolory bezeli i pasków są ogólnie dostępne do Romka, jest jakaś specyfikacja (wykaz) z Casio, może ktoś pytał w ZIBI?

Wiem, że jest czerwony (bordo), niebieski, czarny, oliwka, żółty, biały, są jakieś jeszcze?

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Białego chyba nie ma. Chyba Piowa wrzucał wszystkie wersje rangemanów na jednym zdjęciu. Jeśli już produkują strażacką wersję to będzie dostępne także pomarańczowe przebranko.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

No i żółty z wersji 9430

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też czekam na Romana i też chciałem wziąć dla niego jakieś kolorowe ubranko, ale narodziło się pytanie o łapanie brudu przez kolorowe wersje? Jakieś spostrzeżenia w tym temacie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie czerwony lekko pociemniał, ale jest ok, pewnie ze wzgledu na ubranie ciagle go ocierajace.

Dziabnięte z Nota_4

Edytowane przez tajson1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolorowe się brudzą z czasem.

Szczególnie od noszenia pod rękawami ale nie tylko.

Temat wielokrotnie był poruszany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moro lub jak kto woli nato, też gdzieś już spotkałem w internetach. Ale pomarańczowy pasior z bezelem z chęcią bym przygarnął, o ile nie kupię innego modelu Kazia w tej kolorystyce.

A'propos kolorów, takie zdjęcia właśnie znalazłem:

post-33253-0-59319100-1437325298_thumb.jpg

post-33253-0-22713900-1437325400_thumb.jpg

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi