tommly 11511 #7176 Napisano 12 Sierpnia 2016 Sugerujesz, że OM jest elegancikiem? Troszkę tak i np. do dresów lub sztormiaka raczej nie bardzo. Ale to tylko IMHO. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #7177 Napisano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Wszystkie 13 Romanów w jednym miejscu Ten japoński czarnuch ma innego negatywna niż zielony? Bo na tym zdjęciu wygląda dużo czytelniej. Tapaltak Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez pechagto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11511 #7178 Napisano 12 Sierpnia 2016 Sugerujesz, że OM jest elegancikiem? /quote]No dobrze, to jeszcze raz mały Off Topic dzisiaj, do butów mi po południu pasował 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7179 Napisano 12 Sierpnia 2016 Elegancik Spodnie w kancik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #7180 Napisano 12 Sierpnia 2016 Do garnituru OM na pewno mi nie pasuje, za to do luźnych strojów, włącznie ze sportowymi jak najbardziej A najbardziej latem Myślę, że podobnie jak i Roman 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #7181 Napisano 12 Sierpnia 2016 OM latem na gumie albo nato jest świetny! Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #7182 Napisano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Dingo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11511 #7183 Napisano 13 Sierpnia 2016 Fajne zdjęcie i niezły bokeh 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7184 Napisano 13 Sierpnia 2016 W świetle słońca tak się nie da 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #7185 Napisano 14 Sierpnia 2016 Da się da, tylko trzeba pewną sztuczkę zastosować. Na obiektyw zaklada się szary filtr, im bardziej ciemniekszy tym dłuższy czas migawki można ustawić. Tak rozmywa się np tłum ludzi przechodzacych na pasach w mieście za dnia lub fale na morzu czy spadajacą wodę z wodospadu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #7186 Napisano 14 Sierpnia 2016 Można przecież ustawić manualnie migawkę i przysłonę, ale nie jest to tak łatwe jak kiedyś w analogach Co do tematu, zegarek świetnie towarzyszył mi w czasie wakacji. Przeżył pływanie przy dużych falach, spływ kajakowy, piłkę na plaży. Co noc synchronizował się na ręku. Nic się nie urwało, jak dla mnie nie ma lepszego zegarka na wakacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7187 Napisano 14 Sierpnia 2016 Miałem na myśli, że smartfonem tak się nie da 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #7188 Napisano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Smartfonem nie ale lustrem już tak.Ustawienie czasu otwarcia migawki i przysłona to nie wszystko szczególnie jeśli chcemy uchwycić ruch w dziennym świetle nie prześwietlając go przy tym. W połączeniu z szarym filtrem można uyskać naprawdę ciekawe i niecodzienne efekty z zachowaniem poprawnej ekspozycji. Waldzior gdybyś chciał kiedyś poeksperymentować na swoim Nikonie to polecam. http://blog.cyfrowe.pl/2015/06/25/zastosowanie-filtrow-szarych-w-fotografii/ Koniec OT.. Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11511 #7189 Napisano 14 Sierpnia 2016 Czarny z czarną się zaprzyjaźnili i kilka innych ujęć 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #7190 Napisano 14 Sierpnia 2016 koledzy, jest jakaś różnica przy zakupie Romka między tymi stronami? jakiś podatek, albo kwestia bezpieczeństwa? http://www.watcheszon.com/casio-mens-gw94001d-g-shock-sport-bnib-watch-p-204134/ https://www.eglobalcentral.pl/zasady-gwarancji.html#/product/12773 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84557 #7191 Napisano 15 Sierpnia 2016 Bezpieczniej z eglobal jeśli chodzi o podatek 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #7192 Napisano 16 Sierpnia 2016 Zastanawiam się dość poważnie, czy nie wymienić Romka na jakiegoś dużego G wskazówkowego. Obejrzałem sobie Gulfmastera, Mudmastera, ich różne wariacje, recenzje na youtubie i wychodzi mi, że chyba jednak zostanę z Rangemanem. Wydaje mi się sądząc po filmach, że obsługa za pomocą Smart Crown jest jedna dość upierdliwa, wyświetlacz cyfrowy - rachityczny, przez to też mało funkcjonalny, nie ma od razu wszystkich ważnych informacji. Jedyne co mi się podoba, to wskazówka sekundowa wskazująca pólnoc, ale w romku też dobrze to rozwiązali. Nawet podświetlenie jest lipne.Jakie jest Wasze zdanie? 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #7193 Napisano 16 Sierpnia 2016 Miałem gulfmastera, mam GW-A1000FC i... Romek wygrywa. Koronka jest strasznie upierdliwa. GW-9400 to prosty w obsłudze fajny elektronik. Jak wskazówki, to inna firma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #7194 Napisano 16 Sierpnia 2016 Jeżeli patrzysz na walory użytkowe, to zdecydowanie Roman. Prosty, szybki w obsłudze i wygodny. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7195 Napisano 16 Sierpnia 2016 Nie sprzedawaj Romana, bo będziesz żałował i już go w takiej cenie nie odkupisz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #7196 Napisano 16 Sierpnia 2016 Jak G-Shock z bajerami to tylko cyfrowy chyba że nie będziesz ich używał, tylko ma dla Ciebie znaczenie kwestia wizualna to wtedy analog. Obsługa analogów jest nieintuicyjna. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #7197 Napisano 16 Sierpnia 2016 Szczególnie samych analogów, bo te z wyświetlaczem łatwiej ogarnąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35445 #7198 Napisano 16 Sierpnia 2016 Ja sprzedaży Romka żałuję ale jeszcze się kupi must have 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #7199 Napisano 16 Sierpnia 2016 A ja swojego Romka nie oddam!Mój ci on! 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #7200 Napisano 16 Sierpnia 2016 To tak jak u mnie po nabyciu MM wydawało mi się , że będzie bił moje zegary na łeb, prawda okazała się inna i zgadzam się z wami Romek chyba jest numer uno jak dla mnie osobiście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach