tommly 12318 #16076 Napisano 28 Stycznia 7 godzin temu, satanic napisał(-a): Żółty zawsze fajnie wygląda, biały z czerwonym kółeczkiem też spoko, tam jest parciany pasek ? Tak, kupiłem go z białym parciakiem i adapterami, ale pewnie kiedyś dokupię ori pasek od Burtona, jak pojawi się jakaś przystępna cenowo oferta 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 11007 #16077 Napisano 28 Stycznia 5 godzin temu, G-szok napisał(-a): Przyjęła się taka nazwa na folie koloryzujące pod szkiełko, na wyświetlacz aby zmienić jego barwę / kolor Dziękuję za odpowiedź. 16 godzin temu, tommly napisał(-a): Takie tam rozbierane zabawy nocne I co zmieniać kółeczko na czerwone, czy zostawić takie jak jest? W sumie w każdej wersji kolorystycznej, jaką pokazałeś wygląda super. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marioE30 36 #16078 Napisano wczoraj o 08:40 (edytowane) Witam, od paru dni jestem posiadaczem gw-9400. Mam problem, zegarek nie chce synchronizować czasu automatycznie, ręczna synchronizacja działa. Strefa Berlin, alarm barometryczny nie aktywny, fukcja ustawienia czasu auto on, bateria na M. Mój gwg-1000 i gw-m5610u ustawianją się codziennie, a leżą w tym samym miejscu. Myślę że zegarek może pochodzić że zwrotu, bo był w pudełku luzem tylko w foli bez gąbki i był już ustawiony oraz miał ustawiony alarm. Co myślicie, może być uszkodzony? Zwracać go? Ps. Może ktoś rozszyfrować numer seryjny, bo jest jakiś dłuższy niż w innych: 25226809DX9 Edytowane wczoraj o 08:40 przez marioE30 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 11007 #16079 Napisano wczoraj o 09:44 https://serial-number-decoder.co.uk/casio/casio.htm Na dolnym brzegu dekla powinieneś mieć ciąg 8 znaków. Ja bym podładował i zostawił na noc na parapecie, idealnie okno skierowane w stronę nadajnika w Niemczech. U mnie nie zawsze wszystkie łapią synchronizację, dlatego na spokojnie zostawiłbym na dwie, trzy noce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7253 #16080 Napisano wczoraj o 11:16 Połóż go tarczą do dołu i indeksem "12" (czyli góra wyświetlacza) w stronę Berlina. 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marioE30 36 #16081 Napisano wczoraj o 11:35 Odnośnie numeru seryjnego to już znalazłem. Niedawno wprowadzili 11 cyfrowe numery. https://www.watchuseek.com/threads/casio’s-new-11-digit-alphanumeric-serial-numbers-still-show-date-and-place-of-production-a-derivation.5637978/?tl=pl Czyli wychodzi że jest 268 dzień 2025 Czyli wasze gw-9400 nie synchronizują się codziennie? Bo zegarek przez 5 dni nie synchronizował się ani razu. A tak jak pisałem gwg-1000 i gw-m5610u co noc. Ogólnie jak sprawdzałem czasami to gwg-1000 chyba tylko z raz zdążyło sie nie złapać sygnału, ale następnego dnia już się synchronizował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 11007 #16082 Napisano wczoraj o 11:43 Ogólnie moje Wave Ceptory synchronizują się codziennie, ale od czasu do czasu zdarza się, że jakaś noc w jakimś modelu, niekoniecznie GW 9400 wypadnie. Nowej numeracji nie znałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7253 #16083 Napisano wczoraj o 11:48 Mam dwa Romany i obydwa się ładnie synchronizują. Wszystkie G z WC ustawione mam tak jak opisałem powyżej i nie mam problemów. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marioE30 36 #16084 Napisano wczoraj o 11:55 Czyli chyba coś jest z nim nie tak. Chyba będę musiał zwrócić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 441 #16085 Napisano wczoraj o 17:35 Lub ustawić na odpowiedni nadajnik. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70304 #16086 Napisano 23 godziny temu 7 godzin temu, Sol napisał(-a): Połóż go tarczą do dołu i indeksem "12" (czyli góra wyświetlacza) w stronę Berlina. Też tak robię i zawsze u mnie pomaga 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach