Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

A mi się podoba wersja, którą obecnie mam :) zawsze to jakaś odmiana, a czarny z czerwonym ma coś w sobie. Oczywiście nic nie przebije żółtego w oryginale ale w okresie długiego rękawu, oszczędzam żółty zestaw ;)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Damian, Twój modzik spoko ale mimo wszystko osobiście widział bym go z żółtym paskiem lub w orginale. ;)  

Ja tez oszczędzam żółte gacie na lato od swojego GW-6900 także rozumiem.

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodził mi po głowie żółty pasek do czarnego bezela ale ostatnio mam fazę na takie asymetryczne modyfikacje ;)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najfajniejsza krzyżówka Romana to ta na zdjęciu poniżej.  ;)

Moim zdaniem oczywiście.. 

Ten zestaw fajnie się komponuje

Edytowane przez Choota

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super zestaw ale dla mnie osobiście negatyw mało czytelny. Wizualnie jednak robi wrażenie ☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tak samo z negatywami, może i najładniejszy ale nie najfajniejszy, jak dla mnie. Dlatego roman DamianDe podoba mi się najbardziej :)

Edytowane przez M4rcinS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jak co ale te starsze g jednak nie do zarabiania :) Widzialem dużo różnych starych mtg zmęczonych życiem i chodzą do dzis...wystarczy adaptery po czasie wymienić na nowe i nosic dalej :)

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może się mylę ale to chyba nie jest Range? 

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale kolega się przerzuca na Romka i pokazał zegar który mu wiernie służył do tej pory :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może się mylę ale to chyba nie jest Range?

Michał czujny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam chciał chłop jakoś zagadnac w wątku o Romanie i tak już na dniach będzie miał swojego więc można wybaczyć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za swoją gafę. Jeśli to problem to już usuwam zdjęcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na bazarku ktoś miał widziałem na sprzedaż. Nie wiem tylko jak z gwarancja. Czy była przedłużona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Jak tam gafa!.. Gadamy tu o doopie Maryny od kilkudziesięciu stron, bo o naszych Range'ach powiedzieliśmy już wszystko. Miło, że świeży w klubie będzie, może pojawią się pytania o synchronizację lub ustawienia wschodów lub zachodów. Będzie można pogadać. ;):D

ArasBB, witaj w klubie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tam gafa!.. Gadamy tu o doopie Maryny od kilkudziesięciu stron, bo o naszych Range'ach powiedzieliśmy już wszystko. Miło, że świeży w klubie będzie, może pojawią się pytania o synchronizację lub ustawienia wschodów lub zachodów. Będzie można pogadać. ;):D

Dziękuję bardzo. Pewnie jak dorwę nowy nabytek to będę miał kilka pytań :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe :) W sumie to już dawno o to nikt nie pytał ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Romek się nam zestarzał, cześć się pozbyła :)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam szokota =D

Po półtorej roku dorosłem do tego, żeby się tu pokazać, ale hej! Lepiej późno niż później :D

post-69326-0-55385300-1454356841_thumb.jpg

Czorny pozytyw, lekko nie ma, ale to w końcu twardy zawodnik. Takie moje EDC, 96% czasu na ręce. Ciężko go wygonić. Widzę, że przez te lata nic nie staniał, znaczy porządny jest =P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Romek się nam zestarzał, cześć się pozbyła :)

No tak. Zainwestowali w GWG 1000. Dla mnie jednak to za wysoka półka cenowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi