X-Ray 95 #7651 Napisano 14 Września 2016 (edytowane) A może lepiej coś takiego?http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=287767Nimi się nie przejmuj Są ludzie co zegarki noszą 24h na ręce i robią w nich wszystko a są też tacy co tylko im zdjęcia robią Jak dbasz tak masz .Hehe G...no burzę czas zacząć Edytowane 14 Września 2016 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murillo 1 #7652 Napisano 14 Września 2016 Mój zdejmuję tylko do spania, choć w pracy też nie mam go gdzie za mocno styrać. Pomimo to, rysa na szkle w zegarku irytuje mnie bardzo i na wszelki wypadek nakleję folię. Sporo jeżdżę na rowerze, niedługo ruszam z remontem mieszkania - przyda sie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #7653 Napisano 14 Września 2016 Nimi się nie przejmuj Bo my tu mamy po kilkadziesiąt zegarków... Sporo jeżdżę na rowerze, niedługo ruszam z remontem mieszkania - przyda sie. Na rower inne, a do remontów już inne 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7654 Napisano 14 Września 2016 Dokładnie.I zdjęcia potrafimy robić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #7655 Napisano 14 Września 2016 To ile kto ma zegarków to mnie nie obchodzi.Mam kilka,ale praktycznie jeden jest cały czas na ręce i niestety jest narażony na różne kuku Więc w moim przypadku folia na ekranie daje mu to minimum ochrony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7656 Napisano 14 Września 2016 Ja Romka przenosiłem podczas wszystkich urlopów i nie tylko i jedną ryskę załapałem ale nie przejmuje się tym.Ale jak już mówiliśmy, nich każdy robi ze swoimi zegarkami co chce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #7657 Napisano 14 Września 2016 (edytowane) Hehe, foliowcy już się spinają To tylko żarty Ale jak już mówiliśmy, nich każdy robi ze swoimi zegarkami co chce.+pierdylion Edytowane 14 Września 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7658 Napisano 14 Września 2016 Foliowcy kontra zdjęciowcy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #7659 Napisano 14 Września 2016 Spoko. Ja też nosze folię na komórce 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7660 Napisano 14 Września 2016 Na telefonie ja też Szkło hartowane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #7661 Napisano 14 Września 2016 aaa, sorry z przodu to faktycznie szkło hartowane, a nie folia Tak przy okazji: co trzeba wymienić i ile to kosztuje jak już porysuje się szkiełko w Romku i zwykła polerka nie pomoże? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7662 Napisano 14 Września 2016 Ja załapałem płytką ryskę, normalnie nie widać i spokojnie ją wygładzę cerem ale np rysa w moim A1000D jest głęboka i nawet się za to nie biorę. To trochę jak z białymi butami. Uważa się na początku żeby nie pobrudzić, potem się trochę odpuszcza gdy zaczynają być wygodne a w ostateczności przecież cały czas są białe, czarne się nie robią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #7663 Napisano 14 Września 2016 (edytowane) aaa, sorry z przodu to faktycznie szkło hartowane, a nie folia Tak przy okazji: co trzeba wymienić i ile to kosztuje jak już porysuje się szkiełko w Romku i zwykła polerka nie pomoże?Jak się dostanie to można szkło wymienić, ale to już trochę skomplikowane i można przy okazji uszkodzić panel solarny .Najlepiej to całą kopertę, ale to już pewnie grubo ponad 200zł. Edytowane 14 Września 2016 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7664 Napisano 14 Września 2016 Jako ciekawostkę podam cenę koperty GW-A1000.380 pln 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #7665 Napisano 14 Września 2016 To do Romana pewnie też coś koło tego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #7666 Napisano 14 Września 2016 Jak się dostanie to można szkło wymienić, ale to już trochę skomplikowane i można przy okazji uszkodzić panel solarny .Najlepiej to całą kopertę, ale to już pewnie grubo ponad 200zł. Tego się bałem, że cała koperta Ale myślę, że bezel na tyle wystaje i osłania szkiełko, że trzeba mieć dużego pecha by je mocno rysnąć 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #7667 Napisano 14 Września 2016 Sam widzisz, niby wyjmuje zegarki tylko do zdjęć ale rysy łapie więc wcale tak trudno o to nie jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #7668 Napisano 14 Września 2016 (edytowane) No mi się na szczęście jeszcze w żadnym G nie udało złapać ryski...nawet w edku za 250zl którego nosiłem przez 6 lat 24h/ dobę oddałem tacie i po kilku miesiącach miał już dużo rysek na szybce Edytowane 14 Września 2016 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murillo 1 #7669 Napisano 15 Września 2016 Ma ktoś folię hartowaną na telefonie lub na zegarku?Da radę ją dociąć do kształtu zegarka z takiej płachty na telefon?Z tych wszystkich ta ma ponoć największą wytrzymałość.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #7670 Napisano 15 Września 2016 (edytowane) Szkła sam nie dotniesz.Weź folie i po sprawie. Każda jest ok. Edytowane 15 Września 2016 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #7671 Napisano 15 Września 2016 Pierwszy camo na WUS-ie http://forums.watchuseek.com/f17/rangeman-gw-9400-official-count-920996-243.html pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murillo 1 #7672 Napisano 15 Września 2016 Szkła sam nie dotniesz.Weź folie i po sprawie. Każda jest ok.Dzięki X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #7673 Napisano 15 Września 2016 Da radę ją dociąć do kształtu zegarka z takiej płachty na telefon? Napisz do 3MK, powinni dociąć bez problemu jeśli podasz dobre wymiary. (ale raczej nie szkło hartowane tylko taką lepszą folię coś jak ala szkło "flexible glass")Druga opcja to napisać do Chińczyków, bez problemu zrobią nawet szkło hartowane, ale musiałbyś co najmniej ze 100szt wziąć.Myślę, że szkło może być trochę za grube, żeby ładnie weszło pod bezel i nie było widać. Trzeba by przetestować. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murillo 1 #7674 Napisano 15 Września 2016 (edytowane) Napisz do 3MK, powinni dociąć bez problemu jeśli podasz dobre wymiary. (ale raczej nie szkło hartowane tylko taką lepszą folię coś jak ala szkło "flexible glass")Druga opcja to napisać do Chińczyków, bez problemu zrobią nawet szkło hartowane, ale musiałbyś co najmniej ze 100szt wziąć.Myślę, że szkło może być trochę za grube, żeby ładnie weszło pod bezel i nie było widać. Trzeba by przetestować.Na aukcjach ogłaszają się z folią szybą hartowaną grubości 0,3mm http://allegro.pl/szyba-hartowana-apple-iphone-5g-9h-0-33mm-2-5d-i5569985357.html - stąd pytanie czy ktoś coś takiego przerabiał. 0,3 mm może dało by radę dociąć..Flexible glass ma 0,2mm Mam wrażenie że idę złą drogą chyba troszeczkę już przesadzam.Kupię flexible glass i zrobię test dla potomnych, a zapewne skończy się na zwykłej foli AMEN Edytowane 15 Września 2016 przez Murillo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #7675 Napisano 15 Września 2016 Kup, testuj a nóż się uda i też skorzystam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach