TomcioMiki 62745 #15951 Napisano 4 Kwietnia 8 godzin temu, krzysiek34011 napisał(-a): @TomG80 I @Sisqodziękuję za informację. niestety mamy podobne nadgarstki 😬 na wakacje taki bydlak może dobrze leżeć. Zobacz co ostatnio mój młody miał na łapie , i to jest duże 😄😄😄 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 19925 #15952 Napisano 5 Kwietnia (edytowane) Tak na prawdę to problemem jest tu pasek i jego mocowanie - pasek rozchodzi się na boki od koperty, przez co trzeba mieć sporą łapę. Gdyby pasek szedł bardziej w dół jak w większości nowych g-shock'ów, to nawet na mojej mikro ręce byłoby bardzo dobrze. Tu zapięty na 3 dziurkę. Na 2 po chwili odcina mi krew w dłoni, ale zegarek prezentuje się lepiej - dociska bardziej pasek. Edytowane 5 Kwietnia przez mariusz9a 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62745 #15953 Napisano 6 Kwietnia 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 5997 #15954 Napisano 8 Kwietnia Popołudniowa zmiana 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 37173 #15955 Napisano 9 Kwietnia 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62745 #15956 Napisano 14 Kwietnia 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62745 #15957 Napisano 17 Kwietnia 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 5997 #15958 Napisano 18 Kwietnia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62745 #15959 Napisano 20 Kwietnia 😁😁😁 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62745 #15960 Napisano 21 Kwietnia No cóż to jeszcze nie lato , żółty tylko na krótki rękaw 😁😁😁 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 37173 #15961 Napisano 23 Kwietnia 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 3994 #15962 Napisano 24 Kwietnia (edytowane) Wasza Romkowość dostał mały prezent na zachętę dalszych planów 🙂 Bezele zamówione, paski szukam, tylko zegarka jeszcze jednego brakuje więc polowanie czas zacząć Edytowane 24 Kwietnia przez G-szok 12 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 3994 #15963 Napisano 25 Kwietnia Dodatkowo inne kolory gdyby ktoś się zastanawiał jak by mógł wyglądać Romek: Tutaj miks żółtego i czerwonego, układając żółty na górze dla fajnego refleksu 🙂 8 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 19925 #15964 Napisano 25 Kwietnia Fajnie to wygląda 🙂 Nie robi to jakiś "dziwnych" refleksów w słońcu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 3994 #15965 Napisano 25 Kwietnia (edytowane) 56 minutes ago, mariusz9a said: Fajnie to wygląda 🙂 Nie robi to jakiś "dziwnych" refleksów w słońcu? Nie robi, zachowuje się naturalnie jak zwykły LCD. Trzeba być tylko ostrożnym przy zakładaniu bo lepi każda drobinek z powietrza więc po zdjęciu folii ochronnych natychmiast do zegarka i zamykamy. Mam takie wrażenie że te jaśniejsze czyli turkusowy, żółty czy beżowy podnosi kontrast lekko chyba. Albo sobie wmawiam 🙂 te ciemne kolory no to już trochę dla zabawy, choć żałuję że fioletowego nie przetestowałem, może jeszcze dziś jak znajdę chwilę. Bardzo mi podszedł ten miks czerwonego i żółtego ale nie wiem czy to nie za dużo (za grubo) już pod mechanizm i czy nie straci to na szczelności. Zawsze coś nowego za parę groszy i kilka minut roboty Edytowane 25 Kwietnia przez G-szok 4 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 5997 #15966 Napisano 25 Kwietnia 7 hours ago, G-szok said: Dodatkowo inne kolory gdyby ktoś się zastanawiał jak by mógł wyglądać Romek: Tutaj miks żółtego i czerwonego, układając żółty na górze dla fajnego refleksu 🙂 Ekstra! Co to za wynalazki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 3994 #15967 Napisano 27 Kwietnia (edytowane) On 4/25/2025 at 6:43 PM, Sisqo said: Ekstra! Co to za wynalazki? To jest nazwane żelowa folia fotograficzna. Generalnie - cienki plastic ale bardzo czysty więc dobrze przepuszcza wyświetlane dane. Niektórzy w internecie wycinają z segregatorów ten plastik, z zeszytów, jakiś opakowań i to też działa. Ale ta konkretna folia jak już mówiłem jest czysta i bardzo przepuszczalna co widać na fotkach. Gdzieś w necie natrafiłem na chłopaka który to sprzedaje w USA, ale jak zobaczyłem cenę to sam zacząłem szukać - on sobie życzy 7$ za jeden kolor na jeden zegarek wycięte ! Także dobry biznes robi. Jest tego też sporo tęczowego na Etsy 🙂 Ja się skusiłem i zamówiłem od razu całe arkusze duze w 9 chyba kolorach i sobie sam docinam ile chce teraz 🙂 no i ta fotograficzna jest lepsza bo ma zabezpieczenie z obu stron przed rysami i brudem więc przed samym założeniem tego odrywasz i masz gotowa piękna i czysta do założenia. Można zrobić na cały zegarek to wtedy nie trzeba taśmy dwustronnej. Jak się robi kilka kolorów na jeden zegarek to trzeba docinać po kawałku i mocować na taśmę żeby nie latało - postaram się zrobić relacje jak będę robił drugiego Romka - jak znajdę i kupię 🙂 na razie części idą a zegarka szukam Edytowane 27 Kwietnia przez G-szok 3 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62745 #15968 Napisano 27 Kwietnia 3 godziny temu, G-szok napisał(-a): To jest nazwane żelowa folia fotograficzna. Generalnie - cienki plastic ale bardzo czysty więc dobrze przepuszcza wyświetlane dane. Niektórzy w internecie wycinają z segregatorów ten plastik, z zeszytów, jakiś opakowań i to też działa. Ale ta konkretna folia jak już mówiłem jest czysta i bardzo przepuszczalna co widać na fotkach. Gdzieś w necie natrafiłem na chłopaka który to sprzedaje w USA, ale jak zobaczyłem cenę to sam zacząłem szukać - on sobie życzy 7$ za jeden kolor na jeden zegarek wycięte ! Także dobry biznes robi. Jest tego też sporo tęczowego na Etsy 🙂 Ja się skusiłem i zamówiłem od razu całe arkusze duze w 9 chyba kolorach i sobie sam docinam ile chce teraz 🙂 no i ta fotograficzna jest lepsza bo ma zabezpieczenie z obu stron przed rysami i brudem więc przed samym założeniem tego odrywasz i masz gotowa piękna i czysta do założenia. Można zrobić na cały zegarek to wtedy nie trzeba taśmy dwustronnej. Jak się robi kilka kolorów na jeden zegarek to trzeba docinać po kawałku i mocować na taśmę żeby nie latało - postaram się zrobić relacje jak będę robił drugiego Romka - jak znajdę i kupię 🙂 na razie części idą a zegarka szukam A skąd paski będziesz miał 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62745 #15969 Napisano 27 Kwietnia 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 3994 #15970 Napisano 28 Kwietnia 22 hours ago, TomcioMiki said: A skąd paski będziesz miał 🤔🤔🤔 Jeden z portalu co się na V zaczyna z ogloszeniami, jeden z SW24 i dwa z Ali najbardziej licze na ten pierwszy zeby byl fajny, drugi to pewniak bo standard czarny, a dwa z Ali to zobaczymy co bedzie, moze podejda, moze jednak nie. 2 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 3994 #15971 Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Cześć, no więc padła decyzja o tym, że będe próbował złożyć coś takiego pieknego jak kusicie tutaj czyli Romka z obrazka. Teraz niestety ze względu na brak dostępności części pytanie - czy macie może jakieś części które chcielibyście/moglibyście odsprzedać ? Może leży u was w domu coś czym moglibyście zasilić moją budowę ? jeśli tak proszę o wiadomość prywatną i mam nadzieję, że się dogadamy. Możemy odkupić, może zamienić na coś - jak chcecie - jestem otwarty na propozycje. Ja tam za dużo nie mam części więc albo zegarek albo pieniądzę mogę proponować kilka zegarków "na zbyciu" mam. Zgłosiłem się także do SW24 i czekam na info od nich co możemy a co nie i za ile. Zobaczymy. A może ktoś ma takiego i chce odsprzedać w dobre ręce? Zapraszam, może się dogadamy Edytowane 29 Kwietnia przez G-szok 1 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62745 #15972 Napisano 29 Kwietnia 17 minut temu, G-szok napisał(-a): Cześć, no więc padła decyzja o tym, że będe próbował złożyć coś takiego pieknego jak kusicie tutaj czyli Romka z obrazka. Teraz niestety ze względu na brak dostępności części pytanie - czy macie może jakieś części które chcielibyście/moglibyście odsprzedać ? Może leży u was w domu coś czym moglibyście zasilić moją budowę ? jeśli tak proszę o wiadomość prywatną i mam nadzieję, że się dogadamy. Możemy odkupić, może zamienić na coś - jak chcecie - jestem otwarty na propozycje. Ja tam za dużo nie mam części więc albo zegarek albo pieniądzę mogę proponować kilka zegarków "na zbyciu" mam. Zgłosiłem się także do SW24 i czekam na info od nich co możemy a co nie i za ile. Zobaczymy. A może ktoś ma takiego i chce odsprzedać w dobre ręce? Zapraszam, może się dogadamy No z częściami do niego jest dramat, ja bym z chciał kupić żółty pasek, ale nima a jak by był to jakaś chora cena 😟😟😟 Chore nie 🤯🤯🤯 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 3994 #15973 Napisano 29 Kwietnia 21 minutes ago, TomcioMiki said: No z częściami do niego jest dramat, ja bym z chciał kupić żółty pasek, ale nima a jak by był to jakaś chora cena 😟😟😟 Chore nie 🤯🤯🤯 Przy takich cenach za pasek to potem strach zakładać zegarek na mnie to potem demotywująco działa aby go nosić. Także wole jednak pokombinować aby móc sie nim cieszyć na codzień 2 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62745 #15974 Napisano 29 Kwietnia 18 minut temu, G-szok napisał(-a): Przy takich cenach za pasek to potem strach zakładać zegarek na mnie to potem demotywująco działa aby go nosić. Także wole jednak pokombinować aby móc sie nim cieszyć na codzień Ponoć pasuję pasek z G 9300 , ale niech inni się wypowiedzą 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 3994 #15975 Napisano 29 Kwietnia (edytowane) 3 hours ago, G-szok said: Cześć, no więc padła decyzja o tym, że będe próbował złożyć coś takiego pieknego jak kusicie tutaj czyli Romka z obrazka. Teraz niestety ze względu na brak dostępności części pytanie - czy macie może jakieś części które chcielibyście/moglibyście odsprzedać ? Może leży u was w domu coś czym moglibyście zasilić moją budowę ? jeśli tak proszę o wiadomość prywatną i mam nadzieję, że się dogadamy. Możemy odkupić, może zamienić na coś - jak chcecie - jestem otwarty na propozycje. Ja tam za dużo nie mam części więc albo zegarek albo pieniądzę mogę proponować kilka zegarków "na zbyciu" mam. Zgłosiłem się także do SW24 i czekam na info od nich co możemy a co nie i za ile. Zobaczymy. A może ktoś ma takiego i chce odsprzedać w dobre ręce? Zapraszam, może się dogadamy Podlinkowuje pytanie aby było widoczne 🙂 A przy okazji, jednak turkusik wpadł na jakiś czas 🙂 choć ten złoty/żółty był ekstra. Odnośnie paska to rzeczywiście jak się szuka na Ali to pokazuje że z g-9300 czy gw-9300 pasują. Ze względu na napisy to musiałoby być z GW chyba nie. Nie testowałem. I jeszcze na koniec ostatnie dwa kolory jakie miałem w domu przetestowałem 🙂 Edytowane 29 Kwietnia przez G-szok 5 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach