kamilspider 70 #2101 Napisano 30 Maja 2015 Jaszczur365 guzik wystaje ok Ten od podświetlenia też mam ciemniejszy, ale tak chyba było od nowości... 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur365 1 #2102 Napisano 30 Maja 2015 Kurde dzieki Cos mi sie zdaje ze szukam drugiej dziury w ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2103 Napisano 30 Maja 2015 Właśnie chyba nie.Ciemniał z czasem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur365 1 #2104 Napisano 30 Maja 2015 Mam gdzies fote jak go kupilem to jutro wrzuce, bedziemy miec jasnosc w temacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur365 1 #2105 Napisano 31 Maja 2015 Zdjęcie zrobione zaraz po zakupie.Według mnie przycisk jest ciemniejszy, może nie tak jak teraz ale..Chyba taki jego urok, bo cały jest ciemniejszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #2106 Napisano 1 Czerwca 2015 Przycisko podświetlenia w Range ER1 jest ciemniejszy od pozostałych - wszystkie są koloru aluminium, a do podświetlenia jest bardziej grafitowy. Tak w tej wersji jest od nowości, tylko w zwiazku z tym, że znajdują się na różnych płaszczyznach jest to niezauważalne. Różnice koloru najlepiej zauważyć patrząc nie na "tłuczek do mięsa" , który odbija światło we wszystkich kierunkach, lecz na gładki bok przycisku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirzu 0 #2107 Napisano 5 Czerwca 2015 Ma ktoś Rysia I romka i może dać porównawcze zdjęcia? Myślę i myślę o Romku. Mam 9200 ale zegarmistrz mi go kompletnie uszkodził i po prostu nie działa i nie wiem, czy kupić ponownie Rysia, czy pójść w 9400. Domyślam się, ze 9400 jest blizej 9300, niz 9200? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #2108 Napisano 5 Czerwca 2015 Na necie znajdziesz bez problemu więcej fotek porównawczych i jakiś film nawet.Jeden i drugi jest super i dlatego mam je oba Gdy nie noszę kurtek i bluz ze ściągaczem przy rękawach to tylko Romek, a jeśli potrzebuję coś mniejszego to Ryszard.W tej chwili nie opłaca się kupować nowego Risemana, więc bierz Rangemana. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirzu 0 #2109 Napisano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Zauwazalnie jest wiekszy ? Jak mi żal, że mój Rysiek umarł W 9400 nie podoba mi się, że jest dużo więcej takiej niezagospodarowanej przestrzeni na wyświetlaczu, te czcionki takie mniejsze. W 9200 wszystko ładnie jest uzupełnione.W risemanie też ladniejsze podswietlenie, ale i w 9400 podoba mi się to, że ma wszystko. Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Pirzu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #2110 Napisano 5 Czerwca 2015 Rangeman jest większy, czuć to na ręku. Riseman idealnie układał się na mniejszych nadgarstkach, rangeman troszkę gorzej ale jak dla mnie warto go mieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #2111 Napisano 5 Czerwca 2015 Może na tym zdjęciu tego tak nie widać, ale w rzeczywistości jest różnica. Rysiek jest mniejszy, widać to i czuć na łapie.Bierz Rangemana i się nie zastanawiaj... Miałem/mam kilka G i szczerzę od siebie mogę powiedzieć, że Romek jest najlepszy i stosunek cena/jakość/możliwości również jest the best. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirzu 0 #2112 Napisano 5 Czerwca 2015 Jakby ktoś mi wysłał zdjęcie grubości, to by było super. Wygląda to tak, jak z g-9300? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2113 Napisano 5 Czerwca 2015 Ryśka nie mam, ale tak prezentuje się range z boku na nadgarstku 18,5. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #2114 Napisano 5 Czerwca 2015 Pirzu coś w podobie... 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirzu 0 #2115 Napisano 5 Czerwca 2015 Z czego jest zrobiony pasek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #2116 Napisano 5 Czerwca 2015 (edytowane) a carbon fiber inlay covered by traditional resin czyli żywica a wewnątrz włókno węglowe Edytowane 5 Czerwca 2015 przez barteq891 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #2117 Napisano 5 Czerwca 2015 Tak, ale przejrzyj wcześniejsze posty i zobacz ile taki carbon kosztuje Normalna wersja ma zwykły pasek... dobry pasek 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #2118 Napisano 5 Czerwca 2015 Tak tak normalna ma tylko z żywicy, niemniej jednak bardzo dobry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2119 Napisano 5 Czerwca 2015 Cena paska z włókna węglowego ok 360pln. I tak się na nim nikt nie powiesi, więc nieadekwatna. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #2120 Napisano 5 Czerwca 2015 A ja bym z tym powieszeniem polemizował :D 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #2121 Napisano 6 Czerwca 2015 Mi się bardzo podoba żółte przebranie ale zostanę przy moim czarnym i czerwonym, bo mam już jeden żółty zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #2122 Napisano 8 Czerwca 2015 (edytowane) "Mam 9200 ale zegarmistrz mi go kompletnie uszkodził i po prostu nie działa" Proszę nie dawajcie swoich G-shoków byle jakiemu mistrzowi, to jednak delikatna konstrukcja w środku już kolejna taka historia.Aby nie było of-top to szukam GW-9400 i zastanawiam się czy nie ściągnąć z zatoki GW-9400CMJ-3 jest do kupienia 289$ plus 17$ wysyłka i opłaty celne w cenie. Ma fajny wyświetlacz a pasek mogę opchnąć na bazarku w razie czego. Gwarancja mi nie potrzebna, ale brak instrukcji mogę odczuć https://goo.gl/photos/k9AemvE6MstBuEzw8 Nie wiem co się stało, ale nie można dodać grafiki z gogle Edytowane 8 Czerwca 2015 przez dingo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #2123 Napisano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Dingo, jak to Ci uszkodził? Oddałeś działający zegarek a odebrałeś uszkodzony nie działający?? Co ten fachura miał tam w nim zrobić, coś było do naprawy?Ja rozbierałem nawet całe moduły na czynniki pierwsze i zawsze po złożeniu wszystko śmigało bez problemu.. Edytowane 8 Czerwca 2015 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84771 #2124 Napisano 8 Czerwca 2015 Instrukcje mamy dingo nie ma problemu. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #2125 Napisano 8 Czerwca 2015 Dokładnie instrukcja to nie problem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach