Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

dominikhandke

SEIKO, ORIENT, CASIO czy Claude Bernard do 500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Nie mogę sie w ogóle zdecydowac na jakiś zegarek.

Czytałem forum i dużo polecacię SEIKO i ORIENT.

Zastanawiałem się nad ORIENT'em :
http://www.demus-zegarki.pl/product-pol-21708-Zegarek-Orient-Diver-Quartz-FUNE3004B0-meski-na-gumowym-pasku.html

Ładny i klasyczny.

W grę jeszcze wchodzą: Claude Bernard Aquarider z Apartu:
http://www.apart.pl/pl/zegarki,c,2,Claude_Bernard

Albo jakiś CASIO ! Tylko nie wiem który bedzie dobry.

Chyba że macie jeszcze jakies inne modele lub marki co polecacie to proszę o opinie i pomoc !

A moze coś z tego :
http://www.poseidon-watches.com/products/

Pozdrawiam i proszę o pomoc ! Zegarek do jeansów i koszulki na sportowo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć
Claude Bernard odpuść. Seiko i Orient wypada znacznie lepiej. Dobra jakość w dobrej cenie. Jeśli chcesz coś mniej oklepanego od popularnych japońców to śmiało możesz wziąć Poseidona. Produkuje go niemiecka firma Kienzle. Robią przyzwoite zegarki w dobrej cenie, będziesz zadowolony. Możesz też zwrócić uwagę na Amerykańską markę Nautica. W ofercie mają dużo diverów większość kolorowa na gumowych paskach. Najlepiej z Twoich propozycji wypada Orient, najbardziej nietuzinkowo Poseidon.

EDYTA: Pamiętaj o tym, że Poseidon jest bardzo duży, trzeba naprawdę wielkiej łapy na sikorkę, która ma 5,5 cm średnicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orient Mako jak najbardziej na tak! Dobry zegarek. Kolorystyka wedle upodobań. Ja wolałbym z czarną tarczą, ale pod jeansy niebieska również pasuje, więc z tym dylematem musisz uporać się sam, bo to Ty go będziesz nosił. Gdzie kupić? Trudno mi wskazać miejsce. Kup w miejscu, które obdarzysz zaufaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za  miesiac  bede  wystawiał  na bazerak swojego   mako.  stan   bardzo dobry z  dokumentami. zapraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemieckie z miyotą w środku, niezłe, aczkolwiek ja brałbym Orienta - uznana jakość i sekundnik, na widok którego "ćwiartki" po plecach chodzą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemieckie z miyotą w środku, niezłe,

To nic dziwnego - możesz mieć "niemieckie z poljotem w środku" i też będzie "niezłe" w dobie globalizacji ;) 

Też brałbym Orienta...

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nic dziwnego - możesz mieć "niemieckie z poljotem w środku" i też będzie "niezłe" w dobie globalizacji ;)

Też brałbym Orienta...

Nie wyraziłem zdziwienia, dałem tylko odpowiedź pytającemu, subiektywnie oceniając  - niezłe.  A niemieckie z Poliotem? Chętnie poznam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.