Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Nelman

swatch szkiełko wymiana

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, na początku chciałbym wszystkich serdecznie powitać. Mój problem polega na tym że mam pęknięte szkło w IRONY z 2007r. Zegarek ten ma dla mnie wartość sentymentalną, może ktoś ma pomysł gdzie dałoby radę go naprawić? Pisałem email do polecanego zegarmistrza w Krakowie ale niestety otrzymałem email zwrotny że już nie ma części do niego. Ogólnie przydałby się gdzieś w okolicach Pomorskiego lub zach-pomorskiego ewentualnie Łódzkiego, aczkolwiek każda sugestia się przyda. Z góry dziękuję za pomoc. Dla zainteresowanych wstawiam foto:8bd4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Warszawie na ul. Zwycięzców 11 jest szlifiernia, która Ci to zrobi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz,

podesłać zegarek do Gdańska zobaczę co da się zrobić..

Pozdrawiam

Roman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli metalowy ring da się zdjąć to można wymienić, ale nie pamiętam od kiedy zaczęli stosować tę formę montażu. W gre wchodzi właściwie tylko szkło oryginalne, jest nieco inaczej zbudowane niż normalne szkła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dudus81 - szlifiernia na podstawie szkła oryginalnego wykona kopię, a więc nie tylko szkło oryginalne (którego pewnie i tak nie dasz rady już kupić).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli Swatch nie ma wartosci sentymantalnej,to mysle ze wymiana szkielka przewyzszy jego wartosc.

leszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkło jest z hesalitu, w sumie nie wiem czy na Zwycięzców dorabiają też takie. Tam raczej chodzi o nietypowe wycięcia, bo w kopercie są "wypustki" ustalające położenie szkła. Oryginalne jest jeszcze do zdobycia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.