Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tomaszek46

ROLEX WINNER AD DAYTONA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem posiadaczem zegarka ROLEX WINNER 24 AD DAYTONA . 
Obenie mieszkam w Angli i w mojej miejscowosci mam problem z potwierdzeniem lub wykluczeniem autentycznosci zegarka.
Zegarek posiada grawer na pokrywie mechanizmu WINNER ROLEX AD DAYTONA 1992 24 , NA LACZENIU BRANSOLETY Z KOPERTA WIDNIEJE NUMER 455B1 , NATOMIAST NA ZAPIECIU BRANSOLETY OD WEWNETRZNEJ STRONY JEST NUMER 78488 ORAZ TAKI GRAWER ROLEX GENEVE SWISS MADE 18 K 750.
koperta zegarka jest naokolo wysadzana cos jak by krysztalkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DZIEKI ZA OPINIE , PONIEWAZ SZCZERZE MOWIAC TUTAJ GDZIE OBECNIE MIESZKAM TO JEDNI MOWIA PODROBA A Z DRUGIEJ STRONY JEDNA MLODA BARDZO PANI JUBILER DOPATRZYLA SIE GDZIES JAKIS LEKKO WARTOSCIOWYCH ELEMENTOW. NIE MA TO JEDNAK JAK OPINIA FACHOWCOW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z TA NAJGORSZA JAKOSCIA JEDNAK CHYBA LEKKA PRZESADA. W KWESTII USCISNIENIA NIE KUPILEM ZEGARECZKA ZA KILKASET ZLOTYCH...JEST TO PAMIATKA PO BLISKIEJ MI OSOBIE , A TA BYLA DOSC ZAMOZNA , NAWET JEZELI MOWIMY O PODROBIE TO NAPEWNO NIE BAZAROWEJ JAKOSCI. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety podróbka jest nic nie warta .. Wiec jesli szacuiesz kilkaset złotych to lepiej było kupić dobry koniak

Wartość tego badziewia to u oszusta kilkadziesiąt złotych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DZIEKI ZA OPINIE , PONIEWAZ SZCZERZE MOWIAC TUTAJ GDZIE OBECNIE MIESZKAM TO JEDNI MOWIA PODROBA A Z DRUGIEJ STRONY JEDNA MLODA BARDZO PANI JUBILER DOPATRZYLA SIE GDZIES JAKIS LEKKO WARTOSCIOWYCH ELEMENTOW. NIE MA TO JEDNAK JAK OPINIA FACHOWCOW.

Jak sie dopatrzyłą lekko wartościowych elementów to niech je sobie wymontuje i te lekka wartość Ci zapłaci :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z TA NAJGORSZA JAKOSCIA JEDNAK CHYBA LEKKA PRZESADA. W KWESTII USCISNIENIA NIE KUPILEM ZEGARECZKA ZA KILKASET ZLOTYCH...JEST TO PAMIATKA PO BLISKIEJ MI OSOBIE , A TA BYLA DOSC ZAMOZNA , NAWET JEZELI MOWIMY O PODROBIE TO NAPEWNO NIE BAZAROWEJ JAKOSCI. 

A co za różnica jakiej jakości jest podróba?

Podróba to podróba i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie to nie jest przesada to najgorszy chłam, w hipermarkecie na parkingu ostatnio rumuny chcieli mi sprzedać podobny za 50zł...

Wywal i nie noś,bo tylko wstydu sobie narobisz.

Miałeś choć małą nadzieję że ktoś ci dał zegare rolexa w białym złocie wysadzany diamentami.

Na pasku w sklepie to koszt 300000zł

http://www.chrono24.pl/rolex/daytona-pave-diamond-dial-18k-white-gold-case-set-with-48-diamonds-leather-strap-mens-watch-116599--id2298115.htm?query=rolex+daytona+white+gold+diamonds&suchen=Wyszukiwanie&dosearch=true&searchexplain=1&resultview=list&goal_suggest=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja niezmiennie jednak nie radze go wyrzucać, bo znowu ktoś znajdzie i będzie pytał, czy orginał... Zniszcz tego śmiecia bez wartości. Solidnym młotem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Baxarowe podróby powinno się z definicji rzucać pod tramwaj. Jako, że ta pochodzi od "zamożnej osoby" to wrzuć ja pod jakiś nowszy/lepszy tramwaj :) albo poczekaj na pendolino :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko pod metro nie rzucaj, bo się znowu zepsuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyrzucaj, nos regularnie i czesto drap sie po glowie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć , znalazłam rolex winner ad daytona 1992 24  . jak mam sprawdzić czy to podróba?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć , znalazłam rolex winner ad daytona 1992 24  . jak mam sprawdzić czy to podróba?

sprawdzisz wklejając tu zdjęcia

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz odpowiedziałaś, podróba

Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie szanse koleżance. Zdjęcia.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy z tymi zdjęciami? "winner ad daytona" chyba wyjaśnia sprawę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.