Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

skapande

Wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

plan jest nastepujacy:polnoc Hiszpanii.Galicja, Asturia, Cantabria!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ho ho, Panowie, skąd Wy macie pieniądze i czas na takie super wakacje :o

Też tak chce <_< Ja w tym roku skromnie, że aż wstyd pisać...

Życzę wszystkim udanych wakacji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kacper_1984

edi17, skoro takie plany to trza mieć zdrowie... i kapuche :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HAHA przyłączam się do Edi17. Komixx na faktach, tyle że w obkrojonej wersji - trzeba by to pomnożyć razy trzy :) :) :)

Zgadza się :)

Mamy mocne wątroby :)

Puki co :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja też niestety nie będę miał wakacji. Chociaż propozycja ediego17 wydaje się całkiem kusząca :) Jak na razie robię 7 piwek na tydzień ale cały czas walczę aby nasz naród stanął jak równy z równym z np. Czechami pod wzgl ilości wypitego chmielu :)

A poza tym wakacje ma się w głowie :) Gdzie? - wszędzie! Jak długo? - zawsze! Byle było gorąco. Od dzieciństwa wakacje to dla mnie lato i upały a wypoczywać potrafię w weekend albo nawet popołudniami nad wodą, byle z najbliższymi:)

Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nareszcie mogę sobie pozwolić na urlop :) :) :)

Jutro wylatuje na Kos. Podobno w hotelu jest darmowe wifi więc będę śledził forum na bieżąco.

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nareszcie mogę sobie pozwolić na urlop :) :) :)

Jutro wylatuje na Kos. Podobno w hotelu jest darmowe wifi więc będę śledził forum na bieżąco.

Byłem na Kosie jakieś 8 lat temu. Wtedy to była wybijająca się wysepka a teraz już kurort pełną gębą. Ciekawy jestem wrażeń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

POwitoł

Wspomóżcie informacją Koledzy i Koleżanki <_<

Wybieram się do Bułgarii ze Skarpą na początku września i nie wiem gdzie pojechać.

Do wyboru: Obzor, Pomorie, Primorsko, Słoneczny Brzeg i Sozopol.

Byłem dwa lata temu w Obzorze i nawet fajnie było (pogoda i kwaterunek) tylko samo miasto lekko nudnawe :) Pospacerować można i owszem, plaże szerokie i fajne, ale po tygodniu nuda. Z racji ograniczonych funduszy za bardzo podróżować w międzyczasie nie będzie jak :lol:

Macie jakieś doświadczenia z pozostałymi miejscówkami?

porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl

Z pamiętnika strapmakera amatora :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jeszcze nie wiem gdzie pojadę. Zdecyduję za jakiś tydzień może dwa, ale na pewno nie w PL. W PL najdrożej ,cieniutka infrastruktura i zero pogody :rolleyes:

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nareszcie mogę sobie pozwolić na urlop ;) ;) :)

pm Ci nie działa. Zadzwoń do mnie albo wyslij smsa z numerem. Ważne . Dzięki

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wakacje już blisko i mam zagwozdkę, wczasy na Węgrzech czerwiec/lipiec, dojazd własny, dwoje dorosłych i 2,5 latek, macie jakieś sprawdzone miejsca?

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Węgry to jest ostateczne miejsce spędzenia wakacji?

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to jeszcze nie wiem gdzie - marzy mi się powrót do mojego ukochanego miasta czyli Florencji (oj chciałbym tam na stałe... <_< ) i już robię małe super sprytne przygotowania do być może podłapania taniego przenoclegowania - jak nie wyjdzie to się będzie kombinować :) ale to pewnie będzie jak co roku czyli od planów do realizacji jeszcze ze 20x wersja się zmieni :)

Bartheck - nie wiem czy tam już byłeś tj na Węgrzech - jak nie to polecam niby oklepany bo oklepany ale bardzo fajny Budapeszt - wszystko zależy od tego czego szukasz bo wbrew pozorom Węgry oferują dosyć zróżnicowany wypoczynek - od pospolitych basenów po zabytki dla lubiących zwiedzać więc jest co robić - w ogóle to kraj OK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Węgry to jest ostateczne miejsce spędzenia wakacji?

Ze względu na odległość dla wczasów z dojazdem własnym tak

Bartheck - nie wiem czy tam już byłeś tj na Węgrzech - jak nie to polecam niby oklepany bo oklepany ale bardzo fajny Budapeszt - wszystko zależy od tego czego szukasz bo wbrew pozorom Węgry oferują dosyć zróżnicowany wypoczynek - od pospolitych basenów po zabytki dla lubiących zwiedzać więc jest co robić - w ogóle to kraj OK :)

Z 2,5 latkiem zwiedzanie nie jest wskazane <_< Co do regionu, to padło oczywiście na Balaton :)

Ogólnie szukam czegoś w ciepłym klimacie, europejskiego, w cenie do 7,5k )(za naszą trójkę) w niezłym standardzie i z AI.

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze względu na odległość dla wczasów z dojazdem własnym tak

Kawałek dalej masz Chorwację. Piękne widoki i ciepłe, krystaliczne morze zachęca bardziej niż Balaton :rolleyes:

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten kawałek dalej to drugie tyle drogi (Kraków - Tihany = 530km, Kraków - Vodice = 1070 km) :/ dla mnie odpada na dzień dzisiejszy, za dwa lata, nie ma problemu :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.