gludek 507 #76 Napisano 16 Czerwca 2011 Trochę żałuję że stają się tak popularne...przez to...moim zdaniem trochę tracą swojej magii. To stwierdzenie chyba trochę na wyrost. W realu jeszcze nie widziałem nikogo z PAMem na ręku. Na forum pewnie też więcej niż z 30 PAMów nie znajdziemy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #77 Napisano 16 Czerwca 2011 Co do Pam-a wydaję mi się, że więcej się o nim mówi, marzy niż jest osób, które go posiadają. Sam się zastanawiałem, czy przez swoją "popularność" nie straci coś ze swojej 'magii". Myślę jednak, że ten kto lubi Pamy nadal będzie je lubił bez względu ile ich jest a Ci, którzy ich nie lubią nadal ich nie polubią. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorka-5 62 #78 Napisano 17 Czerwca 2011 Z jakim skokiem w tym zegarku ustawiane jest wskazanie 2 strefy czasowej - pełnych godzin? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #79 Napisano 20 Października 2011 Dwa nadgarstkowe. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #80 Napisano 20 Października 2011 Od razu widać, że nie noszony 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44393 #81 Napisano 25 Stycznia 2012 Żony czasem maja rację Dobrze że Jej posłuchałeś Dużo fajniejszy od radka 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #82 Napisano 14 Maja 2012 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorka-5 62 #83 Napisano 14 Maja 2012 Drażnisz mnie Michał tą 320-ką I jeszcze perfidnie pytasz czy już nie chcę kupić PAM-a 441??? Tak, chcę PAM-a!!! Szczególnie jak widzę takie zdjęcia to pytam siebie czemu sprzedałem swojego???!!! Super zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #84 Napisano 14 Maja 2012 Łukasz, stylistyka tych zegarków jest nie do pobicia, tak więc czym prędzej wracaj do Pama. Te zegarki są warte grzechu 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #85 Napisano 14 Maja 2012 Drażnisz mnie Michał tą 320-ką Nie tylko ciebie Zdjecia pierwsza klasa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #86 Napisano 15 Maja 2012 Cieszę się, że się podobają zdjęcia jak i zegarek 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike2009 0 #87 Napisano 15 Maja 2012 Zegarek super, jedynie zyczylbym sobie aby data byla z lupka ale i tak piekny Michal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #88 Napisano 15 Maja 2012 Świetne te zdjęcia, tarcza aż wychodzi z monitora 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #89 Napisano 15 Maja 2012 Lupka pasuje tylko do jednego producenta 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #90 Napisano 15 Maja 2012 A mnie nawet w Rolku nie pasuje. Ale ja nie trawię lupek Sorry Michał za OT 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorka-5 62 #91 Napisano 15 Maja 2012 Zegarek super, jedynie zyczylbym sobie aby data byla z lupka ale i tak piekny MichalO fuj, Luminor z lupką. Nie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #92 Napisano 15 Czerwca 2012 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobek6969 1 #93 Napisano 15 Czerwca 2012 Świetny zegarek, ale po kiego grzyba odgrzewać po raz trzeci ten sam kotlet? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #94 Napisano 15 Czerwca 2012 Bo uzupałniam sobie galerie i tak mi się podoba. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobek6969 1 #95 Napisano 15 Czerwca 2012 jasne, poza wymianą koszuli, stanowią artystyczną wartość dodaną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 6433 #96 Napisano 15 Czerwca 2012 Widzę Michał, że gustujesz w koszulach w kratkę. PAM oczywiście świetny (ja również nie zaniedbuję swojej 312-tki) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44393 #97 Napisano 15 Czerwca 2012 Musisz uważać aby nie zamókł :lol: :lol: 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #98 Napisano 15 Czerwca 2012 Widzę Michał, że gustujesz w koszulach w kratkę. Właśnie że nie do końca, bo najwięcej mam czystych i w paski Zależy od dnia. Musisz uważać aby nie zamókł :lol: :lol: Spokojnie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #99 Napisano 21 Czerwca 2012 Piękny zegarek. Prosty pod względem stylu i bardzo przejrzysty. Do niego lupka raczej nie pasuje . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #100 Napisano 21 Czerwca 2012 Jest to jeden z tych zegarków, który ma u mnie dożywocie. No, chyba że w przyszłości zamienie go na np. Pama 233 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach