frog81 2 #1 Napisano 21 Kwietnia 2012 Dziś poświęciłem chwilkę Sumiakowi Chciałem przedstawić go na kilku fotkach, może się spodobają.Zegarek sam w sobie jest absolutnie świetny, kwintesencja Seiko. Wykonanie, detal jak zwykle na najwyższym poziomie.Przepraszam zegarek jest tymczasowo na pasku "zastępczym" nie posiadam bransolety, a oryginalna guma...no cóż ja po prostu nie znoszę "gumiaków"Zapraszam do obejrzenia, może komuś pomogą w podjęciu decyzji 1234567891011 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #2 Napisano 21 Kwietnia 2012 Super sikor, ale pasek to dałbym mu inny. Szkoda że nie masz bransolety na niej Sumiak wygląda chyba najlepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #3 Napisano 21 Kwietnia 2012 Super sikor, ale pasek to dałbym mu inny. Dzięki LestafJak napisałem wcześniejPrzepraszam zegarek jest tymczasowo na pasku "zastępczym"I tak niestety pozostanie aż nie wrócę z urlopu 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #4 Napisano 21 Kwietnia 2012 A fotkę nadgarstkową z tym paskiem wrzucisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #5 Napisano 21 Kwietnia 2012 A wrzucę ale już jutro 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość EPPL #6 Napisano 21 Kwietnia 2012 Świetne zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #7 Napisano 21 Kwietnia 2012 Gratuluje zegarka bo jest świetny no i zdjęcia pierwsza klasa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #8 Napisano 22 Kwietnia 2012 Bardzo fajne fotki......a zegarka chwalic nie trzeba bo sam sie broni 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diablo_ 0 #9 Napisano 22 Kwietnia 2012 świetny zegar kupiłbym gdyby był jakoś szerzej dostępny, a tak pozostaje tylko oglądać piękne zdjęcia! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #10 Napisano 22 Kwietnia 2012 świetny zegar kupiłbym gdyby był jakoś szerzej dostępny, a tak pozostaje tylko oglądać piękne zdjęcia! Przy dobrych wiatrach mozna miec w tydzien zegarek na lapce Sam Sumoka klasyka japonskiego nurasa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #11 Napisano 22 Kwietnia 2012 Dzięki PanowieJak obiecałem tak wstawiam na łapce 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olp1 0 #12 Napisano 22 Kwietnia 2012 bardzo fajnie dobrane tło do zdjęć SUMO. podoba się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forfiter 0 #13 Napisano 22 Kwietnia 2012 Tak żałuje że go nie kupiłem od razu że szkoda gadać. A zbieranie na niego idzie mi jak krew z nosa a to wyjazd wypadnie jakiś a to w aucie coś nawali... Gratuluję łocza i może by w jakiegoś pacha hand made go ubrać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1307 #14 Napisano 1 Maja 2012 Nie ma to jak Sumo super zegar bardzo mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #15 Napisano 9 Maja 2012 I udało mi się wyposażyć sumo w bransoletę Choć sama bransoleta to "nic specjalnego", właściwie nie do końca to "TO" dla SBDA. Lecz i tak stanowczo lepiej niż na "gumiaku" 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forfiter 0 #16 Napisano 9 Maja 2012 Denerwuj mnie i mój portfel dalej dobrze Ci idzie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #17 Napisano 10 Maja 2012 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach