Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość

Timex Iroman

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Witam

zastanawiałem się czemu nie ma takie tematu zegarki amerykańskie nawet miałem coś takiego założyć

nie tak dawno stałem się posiadaczem zegarka Timex chociaż nie przepadałem za tą marką ale ten model szczególnie wpadł mi w oko

polecam dla biegaczy ma dużo funkcji min. 100godziny chronograf ,dotykowy ekran władcza stoper i inne funkcje

pasek z materiałów oddychających wodoszczelność 10atm

co mi najbardziej się spodobało duży czytelny wyświetlacz i super wygląda na nadgarstku

26614.jpg

26617p.jpg

26618.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem nie moje klimaty, ale... niezgorszy w sumie :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam TIMEXA z automatycznym naciagiem i bardzo dobrze mi sie go nosi. To, jak do tej pory, moj najbardziej ulubiony zegarek:-) Twoj elektronik tez bardzo fajny:-) TIMEX ma kilka bardzo zaawansowanych technologicznie czasomierzy z fajnymi funkcjami jak np. wysokosciomierz!

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :D

Mam dwa Timexy na bateryjkę i z powodzeniem służą mi jako woły robocze do ciężkich prac. Nie narzekam na nie, ale od jakiegoś czasu tylko mechaniczne mi po głowie latają.:rolleyes: Pochwalę się czymś co rzadko jest u nas widywane, a co w listopadzie wpadło mi przypadkowo w ręce za śmieszne pieniądze tj. 50% usługi wymiany u zegarmistrza zbrojonego szkiełka. Trafiłem na Benrusa w bardzo dobrym stanie za 15 złociszów na bazarze. Pozdrawiam

post-46446-0-76647800-1338584836_thumb.jpg

post-46446-0-44891200-1338584875_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem zazdrosny , wcale , w ogóle nie ... no może troszkę :

ALE DLACZEGO JA NIE MAM TAKIEGO FARTU ? :o

pozdrawiam, Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodźcie, a wychodzicie :D w sezonie jesienno zimowym brykam systematycznie po niedzielnych bazarach i z braku kasy na wielką rozpustę szukam jakiejś okazji za grosze :D i czasami trafi się ślepej kurce ziarno :D:D szkoda tylko, że tak rzadko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam,

jak się sprawuje ten zegarek?

można do niego podłączyć pas do mierzenie tętna?

fly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam chyba już trzeci pulsometr timexa, w tym dwa z gpsem, pomimo dużej konkurencji na rynku /by tylko wspomnieć garmina, polara czy suunto/ pierwszy dobrze podszedł i spasował i...tak już zostało. Zegarków na inne okazje od nich bym nie kupił raczej (chociaż widywałem ładne czasexy...) ale calą linie ironmanów z czystym sercem polecam...

Pozdrawiam,

W.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Witam

chodzę z myślą o sprzedaniu takiego timexa kupiłem na urlop miałem go na ze dwa tygodnie

cały komplet jak ze sklepu 3 letnia gwarancja jakby coś to PW

ps wiem ze post o sprzedaży powinien być umieszczony na bazarku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wypadają np Ironman Shock-Resistant 30-Lap w porównaniu do G-Shocka od Casio ? Ma ktoś przypadkiem oba ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.