Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

Kiedy się otrząśniemy ??

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt, nie pokażą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ludzie...

Ostatnie jego słowa to święta prawda. Każdemu taka bombe powinni w dupe wsadzic i wtedy odpalic.

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem to w TV ..Uważam,że nasze Państwo prowadzi politykę roszczeniową w stosunku do swojego obywatela od lat.Miarka się przebrała,koszty prowadzenia działalności,podatki zusy są zbyt wysokie w stosunku do uzyskiwanych dochodów firm.Będą one padały jak muchy,pierwszi polegną ci mali bez zaplecza finansowego..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem to w TV ..Uważam,że nasze Państwo prowadzi politykę roszczeniową w stosunku do swojego obywatela od lat.Miarka się przebrała,koszty prowadzenia działalności,podatki zusy są zbyt wysokie w stosunku do uzyskiwanych dochodów firm.Będą one padały jak muchy,pierwszi polegną ci mali bez zaplecza finansowego..

Kiedyś czytałem artykuł w prasie że Polacy już właściwie po paru tygodniach nie pamietają dlaczego głosowali na daną partię....Jestem niemalże pewien jaki by był wynik wyborów teraz, ale co będzie za 3 lata? Mam nadzieję że nie zapomnimy "zalet" i "osiągnięć" obecnego rządu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

Kiedyś czytałem artykuł w prasie że Polacy już właściwie po paru tygodniach nie pamietają dlaczego głosowali na daną partię....Jestem niemalże pewien jaki by był wynik wyborów teraz, ale co będzie za 3 lata? Mam nadzieję że nie zapomnimy "zalet" i "osiągnięć" obecnego rządu.

Oj święta racja.. Ja bardzo żałuje że u nas nie ma systemu rozliczania rządu po skończonej kadencji. Jak nie dostaliby absolutorium od obywateli. Niby ktoś może powiedziec że kolejne wybory sa rozliczeniem.. guzik prawda, bo u nas głosowanie polega na głosowaniu przeciw partii/partiom, a nie za partią, albo jeszcze lepiej - jest partia która odpowiada moim przekonaniom, ale i tak nie ma szans, więc zagłosuję na tych co mają. Przynajmniej takie zjawisko ostatnio się obserwuje. Żenada! Polacy są wspaniałym narodem, ale głupim społeczeństwem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj święta racja.. Ja bardzo żałuje że u nas nie ma systemu rozliczania rządu po skończonej kadencji. Jak nie dostaliby absolutorium od obywateli. Niby ktoś może powiedziec że kolejne wybory sa rozliczeniem.. guzik prawda, bo u nas głosowanie polega na głosowaniu przeciw partii/partiom, a nie za partią, albo jeszcze lepiej - jest partia która odpowiada moim przekonaniom, ale i tak nie ma szans, więc zagłosuję na tych co mają. Przynajmniej takie zjawisko ostatnio się obserwuje. Żenada! Polacy są wspaniałym narodem, ale głupim społeczeństwem.

Amen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

duzo by sie zmieniło gdyby po jednej kuli w głowe dla lewicy i prawicy plus jedna do srodka..i z dopiskiem,zacznijcie myslec o polakach:)

nastepna kadencja by była kadencja dobroci i cudów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż łzy w oczach miałem jak oglądałem materiał, uważam że na zmiany jest już zapóżno.Ta ekipa i tak wygra następne wybory i będzie robiła to co do tej pory, oni mają bardzo silnych protektorów jakich? nie trudno się domyślić. Są to siły na które my nie mamy wpływu, to one faktycznie pociągają za sznurki i rządzą Polską. Niebagatelną rolę odgrywają media które kreują nastroje i poglądy IV władza, ja natomiast uważam że II, to tyle.

Pzd i Szczęść Wam Boże w ten piękny Niedzielny poranek be-ja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uważam że na zmiany jest już zapóżno.Ta ekipa i tak wygra następne wybory i będzie robiła to co do tej pory,

Z winy tej drugiej ekipy, która jest jeszcze gorsza.

MOD.

Panowie zapomnieli chyba, że mamy regulamin, a tam jest § 8. punkt 5

Temat zamykam.

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.