Marcin_L 10 #1 Napisano 28 Lipca 2008 Kilka fotek, jak zwykle przepraszam za nienajlepszą jakość, ale mam zwykłą idioten-kamerę bez statywu i nie robiłem namiotu bezcieniowego. Dziękuję Stanisławowi 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2 Napisano 28 Lipca 2008 Ekstra fotki! Coś Ty kupił!? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #3 Napisano 28 Lipca 2008 Nie masz za co przepraszać, bardzo fajne zdjęcia, a zegarek po prostu bombowy Gratuluję :!: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #4 Napisano 28 Lipca 2008 Coś Ty kupił!? Jak jest na gumie to mogę w nim popływać i szpanować na plaży, a jak jest na krokodylu to go naszam do garnituru... Co prawda na raut do ambasadora już go nie wezmę, ale radości z niego dużo.. Moja żona zabroniła używać budzika o godzinach wcześniejszych niż 7 rano :| bo bydlak jest potwornie głośny 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #5 Napisano 28 Lipca 2008 No przecież tak się tylko z Tobą drażnię :wink: Też zaczął mi się podobać :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #6 Napisano 28 Lipca 2008 No przecież tak się tylko z Tobą drażnię :wink: Też zaczął mi się podobać :oops: Wiem ... ... prawdę mówiąc z utęsknieniem czekałem na Twojego posta bo znam Twoją słabość do Wulkanów :twisted: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #7 Napisano 28 Lipca 2008 Świetny sikorek, gartuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #8 Napisano 28 Lipca 2008 Bardzo sympatyczny Vulcain! Gratulacje i niech się dobrze nosi. 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #9 Napisano 28 Lipca 2008 GRATULACJE ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Sidi #10 Napisano 28 Lipca 2008 Piękny zegarek ! Gratulacje ! Ps. a fotki idealne do galerii prosze bez fałszywej skromności hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JJ 54 #11 Napisano 28 Lipca 2008 No to widzę że kolega się skusił...Jak będziecie robic spotkanie w Poznaniu, to porównamy z białą tarczą...JJ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość memeja #12 Napisano 28 Lipca 2008 Dobry wybór.Kolekcja odswierzona i to jest najważniejsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1616 #13 Napisano 28 Lipca 2008 Jak tak patrzę na te foty to znowu czuję ciśnienie na Vulcaina - IMHO świetne zegarki 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hddvd 0 #14 Napisano 29 Lipca 2008 Świetny i nietuzinkowy zegarek!Gratulacje. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #15 Napisano 31 Lipca 2008 Robi wrażenie ! gratuluję :grin: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach