Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Andrzej86

Zegarek ze szwajcarii

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szukałem trochę na forum ale na moje pytanie nie znalazłem odpowiedzi więc założyłem ten temat.

Otóż planuje zakup zegarka na co dzień i tak się złożyło, że obecnie jestem w delegacji w Szwajcarii.

Przy okazji pobytu pomyślałem, że można by kupić tutaj zegarek którego szukam a przy okazji będzie to pamiątka z wyjazdu.

Szukam czegoś do 150FR maksymalnie 200FR ale wiadomo lepiej w tej dolnej granicy się zamknąć.

Co moglibyście doradzić w tej kwocie?

Myślałem o Wengerze (np. taki  http://www.shop-wenger.ch/product.php?id_product=391), ewentualnie jakaś Certina ale cenowo nie mogę znaleźć nic odpowiedniego.

Ewentualnie może nie warto kupować szwajcara tylko jakiś inny zegarek w tej kwocie(np. http://www.otozegarki.pl/zegarkicasio/zegarek-casio-ef-547d-1a1vef-edifice-ef-547d-1a1vef,3,8770.html?gclid=CPvNoIW9mrwCFUiN3godPVwAyA) a na pamiątkę ze Szwajcarii kupić sobie scyzoryk :D

Co o tym sądzicie?

Z góry dziękuję za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 200CHF sobie nie poszalejesz. Jakieś kwarcowe Tissoty i Certiny ledwo się będą łapać. Ja bym kupił scyzoryk, dużo czekolady (Ovomaltine!) i popił Rivellą. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 200CHF sobie nie poszalejesz. Jakieś kwarcowe Tissoty i Certiny ledwo się będą łapać. Ja bym kupił scyzoryk, dużo czekolady (Ovomaltine!) i popił Rivellą. ;)

no właśnie kto wie gdzie w PL można kupić Rivelle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to kolega sirkozi Ci doradzil, chyba chcial Cie otruc ta Rivella ;) Sama w sobie jest paskudna, a jeszcze po czekoladzie to nawet trudno mi sobie wyobrazic ten smak :)

Rzeczywiscie za 200 CHF to nie poszalejesz i certiny lub tissota w regularnej cenie napewno nie kupisz, a jedynie jakies modowe marki i to w ogranczonym zakresie, nie kupisz tez zegarka, ktorego nie kupilbys w Polsce.

Jedyna szansa na tissota lub certine, za takie pieniadze, chyba wlasnie minela w sobote. Siec Christ miala wyprzedaze i mozna bylo kupic zegarki miedzy innymi tych marek za 50 % ceny.

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niesłuchaj nikogo jak ci się podoba WENGER to go kup jak dlamnie bomba, a i scyzoryk też sobie kup i jak ktoś ci coś złego powie na ten zegarek to mu wbij scyzoryk w plecy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niesłuchaj nikogo jak ci się podoba WENGER to go kup jak dlamnie bomba, a i scyzoryk też sobie kup i jak ktoś ci coś złego powie na ten zegarek to mu wbij scyzoryk w plecy

<br />Brałeś coś?<br /><br />

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<br />Brałeś coś?<br /><br />

Szczerze to mi się wydaje, że osoba którą cytowales najzwyczajniej nabija sobie posty.

Seiko Orange Monster                                                                                                                                    G-Shock Riseman
Citizen NY0040-09EE                                                                                                                         Certina DS1 Chronograph

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie kto wie gdzie w PL można kupić Rivelle?

Oficjalnej dystrybucji nie ma i nie spotkałem się w sklepach. Z tego co wiem to eksportują ją tylko do Holandii :/ Może w jakichś sklepach z prywatnym importem? Widziałem, że na przykład sprowadzają Dr Peppera albo słodycze normalnie niedostępne w Polsce. A ci co twierdzą, że Rivella jest obrzydliwa to się po prostu nie znają. ;)

@70'

Znasz się może na rynku szwajcarskim? Byłbyś w stanie coś na ten temat powiedzieć? Gdzie kupować zegarki, gdzie szukać dobrych ofert i możliwości negocjacji itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.