kamilspider 70 #176 Napisano 13 Lutego 2015 (edytowane) A może Mudmana G-9300 chcesz? Gdyby ktoś chciał wymienić Risemana na nowego/nieużywanego Mudmana to pisać Edytowane 13 Lutego 2015 przez kamilspider 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #177 Napisano 13 Lutego 2015 Eee muda 9300 sam chce sprzedac:) i jak to zrobie to nowy Rysiek jest moj:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #178 Napisano 13 Lutego 2015 Rysiek już niedługo będzie wymierał Bierz Rangemana! 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #179 Napisano 13 Lutego 2015 Mysle,ze na Rangemana przyjdzie jeszcze czas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #180 Napisano 13 Lutego 2015 Znaczy czekasz na spadek cen czy chodzi o jakieś inne stopnie wtajemniczenia? Moim zdaniem Riseman będzie lepszym zegarkiem do użytku na co dzień bo jest mniejszy i swoją budową nie haczy tak o ubrania, no ale przecież do wszystkiego można się przyzwyczaić heh, znam osoby dla których Rangeman jest za mały, a Rysiek to stonka 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #181 Napisano 13 Lutego 2015 Pewnie a niech tanieje:) jakos do rozmiarow nie przykladam wielkiej wagi,nosze muda za chwile zakladam DW6600 i jest git. Zegar jak mi sie podoba to nosze:) teraz nie daje mi spokoju Rychard:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #182 Napisano 14 Lutego 2015 A mam pytanie.Guzik w Rysku od podswietlenia byl tylko w wersji srebrnej,czy moze były jakies wariacje w tym temacie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #183 Napisano 14 Lutego 2015 Są inne wersje kolorystyczne 9200 i każda ma inny przycisk podświetlenia. Poszukaj w google grafika jest chyba 9 wersji kolorystycznych od czarnej przez różowe i niebieskie oraz na czarnych z negatywami kończąc, 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #184 Napisano 14 Lutego 2015 Niby patrzylem,ale chyba slepy jestem lece jeszcze raz:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domel82 0 #185 Napisano 15 Lutego 2015 Dobra,dobra wystarczy juz tych fotek!...kto chce sprzedac? :) Ja ci sprzedam, skąd jesteś ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #186 Napisano 15 Lutego 2015 Ja ci sprzedam, skąd jesteś ?Pw:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #187 Napisano 16 Lutego 2015 Byle do jutra:) hehe... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #188 Napisano 16 Lutego 2015 To widzę, że deal ugadany 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #189 Napisano 18 Lutego 2015 Deal udany. Rysiek superrr i stan jego 9.5/10 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajan73 1 #190 Napisano 22 Lutego 2015 Mojemu za parę dni stuknie 5 latek (056J). Jak ten czas leci... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #191 Napisano 22 Lutego 2015 I jak sie trzyma po 5 latach wiernego bycia:) daje rade? U mnie na razie Rysiek mocno wyparł z łapy DW6600 i Muda 9300:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #192 Napisano 22 Lutego 2015 X-Ray możesz powiedzieć jakieś za i przeciw w porównaniu GW-9200 VS G-9300? Mam G-9300 na sprzedanie... bo okazał się jakiś taki nie dla mnie i chciałbym spróbować Risemana. A może ktoś chce się zamienić? 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #193 Napisano 22 Lutego 2015 Za i przeciw...hmm. Podoba mi sie ten i ten. Mud jest wyraznie wiekszy od ryska,ale dla mnie nie ma to jakiegos wiekszego znaczenia. Jak zegarek mi sie spodoba to jest namietnie noszony:) Na pewno 9200 podoba mi sie z tym,ze mniej haczy przy wkladaniu kurtek,bluz itp. przyciski w rysku chodza duzo lepiej w mudzie trzeba mocno wciskac no i funkcke w 9200 jakos bardziej mi podeszly no ale to juz co kto lubi:) Na dzien dzisiejszy muda chce pogonic(ale tak 50/50) a rysiek i DW6600 zostaja na zawsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #194 Napisano 22 Lutego 2015 Też uważam, że w Mudzie te przyciski beznadziejnie ciężko wchodzą, ale za to na pewno przypadkowo się nie wcisną tak jak to bywa w Rangemanie A w Ryśku przycisk sensora się Wam nie wciska? Mi w Rangu praktycznie codziennie :/Czyli muszę polować na Ryszarda jeszcze...Dobrze, że trafiłem na to forum. Jak byłem mały to bardzo mnie jarały zegarki ręczne i ciągle wydawałem ostatnie grosze na jakieś... w końcu po kilku mniejszych Casio i innych noname zakupiłem DW-290, którego miałem dłuuugo, a później kupiłem G-510D, też go miałem długo, ale zacząłem dłubać przy autach i jednym razem zarysowałem nim auto i na jakieś 1-2 lata przestałem w ogóle nosić zegarek Później jeszcze miałem inne G, aż teraz mam Ranga, Muda i jeszcze chce Ryśka. Prawdopodobnie jak będę miał 3 to wybiorę 1 najlepszy dla mnie, a resztę sprzedam bo jestem tylko 2 zegarkowcem -jeden na co dzień, a drugi do garniaka.Mam nadzieję, że nie zrobiłem zbyt dużego OT 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #195 Napisano 22 Lutego 2015 W 9200 ten przycisk sensora jest tak schowany głęboko, że nie da się go przypadkowo wcisnąć 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #196 Napisano 22 Lutego 2015 Potwierdzam nie ma opcji przez przypadek wcisnac ALTI a i na minus Ryska jeszcze to,ze podswietlenie ekranu trwa chyba sekunde i nic z tym nie zrobisz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajan73 1 #197 Napisano 22 Lutego 2015 I jak sie trzyma po 5 latach wiernego bycia:) daje rade? U mnie na razie Rysiek mocno wyparł z łapy DW6600 i Muda 9300:)Poza wymianą paska żadnych problemów. Aku chyba nigdy nie spadł mi poniżej H. Synchronizuje sie bez problemu (przez 5 lat kilka razy nie złapał sygnału). Złapał parę rysek na szybie (mało widocznych) i kilka blizn na obudowie - jak to G, dodają mu tylko charakteru Wędrował ze mną po górach, pławił się w słodkich jeziorach, słonych morzach i tarzał po niejednym poligonie. Deszcz, śnieg, mróz i wiatr mu niestraszne. Design, funkcje, wielkość i niezawodność. Słowem - kozak. Odkąd go włożyłem praktycznie 90% czasu jest na ręce. Ściągam go, acz niechętnie tylko do garnituru i munduru wyjściowego. Spośród wszystkich moich zegarów, Rychu ma u mnie dożywocie. Muszę sobie tylko sprawić częsci zamienne, zanim się skończą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #198 Napisano 22 Lutego 2015 To fajnie,ze tak sie trzyma a pasek jak wyzionał ducha? A czesci to raczej nie braknie,bo sporo tego zrobili:) No umnie tez zostaje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajan73 1 #199 Napisano 22 Lutego 2015 To fajnie,ze tak sie trzyma a pasek jak wyzionał ducha? A czesci to raczej nie braknie,bo sporo tego zrobili:) No umnie tez zostaje.Pasek pękł po ok 3 latach na zgrzewie przy sprzączce, tam gdzie przechodzi teleskop. Zauważyłem to kiedy padł jeden zgrzew, a drugi był już w połowie. Wolałem nie czekać aż padnie trzeci i wymieniłem pasek. Na razie, póki co, nic sie dzieje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #200 Napisano 22 Lutego 2015 Dzieki za info bede wiedział gdzie patrzec:) co by mi nie uciekł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach