Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Nightdream

Otwórz oczy na Filipka.

Rekomendowane odpowiedzi

post-44476-0-50207500-1401291188.jpg

Teraz licytujemy - maskotka Pies Strażak od Jerzego Orchowskiego.

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypominam, że jutro dobiega końca licytacja kołowrotka, który na dzień dzisiejszy osiągnął kwotę zaledwie 60zł.

Nie wierzę, że skończyły Wam się chęci pomocy....Zapraszam do licytacji!

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas 4 miesięcy licytacji na rzecz Filipka udało się uzyskać kwotę 10187 zł.

Podsumowanie 4 miesięcy

Mamy teraz przerwę wakacyjną, ale cały czas można oferować przedmioty do licytacji. Jeśli więc ktoś ma coś co nie jest mu potrzebne to można przekazać ten przedmiot do licytacji dla Filipka. Proszę napisać PW do Artura Nightdream, albo do Romka rk7000 lub do mnie Przemek ladek22

Po wakacjach licytacje znów ruszą pełną parą :)  Teraz, przez dwa miesiące, będzie można nabywać "cegiełki" takie jak np. mysz komputerowa, list do Twojego dziecka (szczegóły TUTAJ post #292) oraz inne.

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W miesiącu czerwcu wpłynęło na konto Filipka :

1797 zł z forumowych licytacji

3000 zł przelewy od dwóch osób (1000zł + 2000zł)

czyli łącznie 4797 zł. :) :) :) :)

Serdeczne dzięki!!!!

W tej chwili można nabyć komputerowe myszy "cegiełki"w cenie 35zł/sz.

Zostały jeszcze 4 sztuki!

Zapraszam!!!!

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Forumowicze.

Wakacyjna przerwa i przerwa w licytacjach dla Filipka powoli się kończy.

Przypominam, że ponownie z licytacjami planujemy wystartować dnia 01.09.2014r o godzinie 17.00

Jeżeli ktos chce w jakikolwiek sposób wesprzeć tą akcję to zapraszamy na pw. Zakładam że wszyscy tutaj wiedzą ale przypomnę - kontakt z kolegami Nightdream, ladek22 albo ze mną :) 

Każda forma pomocy jest mile widziana.

Jeżeli ktos z Was pierwszy raz trafił na ten temat to proszę o zapoznanie się z tym wątkiem

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/102593-licytacja-dla-filipka/

Zapraszamy 

Artur, Przemek, Roman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koleżanki, Koledzy.

Zegarek Arras jest do wylicytowania nadal ale tylko do godziny 17.30

Zapraszam do licytacji zwłaszcza że oprócz mozliwości wejścia w posiadanie tego świetna zegarka można jeszcze mieć satysfakcję z płynącą z pomocy potrzebującemu chłopcu - Filipkowi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanowne Koleżanki, Koledzy i Przyjaciele.

Jest mi bardzo miło poinformować, że nasz mały kumpel Filip, dzięki zebranym przez nas do tej pory funduszom zrobił wielkie postępy  :) Wczoraj, kiedy odwiedziłem, z innych powodów, jego i jego mamę, byłem bardzo podbudowany tym, co zobaczyłem. Otóż, Filip zaczyna siadać. Wprawdzie nie jest to jeszcze na tyle stabilne i siedzi w specjalnym siedzisku, ale do tej pory było to zupełnie nie możliwe  :) Poza tym, Filip z pomocą osoby dorosłej jest w stanie ustać na nogach!!! Wszystko to, dzięki zwiększonej ilości godzin rehabilitacji, która wcześniej odbywała się raz w tygodniu, a teraz jest codziennie, poza niedzielami  :) Wczoraj akurat była z wizytą rehabilitantka i miałem okazję widzieć na własne oczy postępy tego naszego akrobaty. Powiem Wam, że aż chce się działać i nadal pomagać, jak widzie się tak wielkie zmiany na lepsze  :)Ponadto, Filipek zaczyna wydawać pojedyncze piśnięcia i troszkę pokrzykuje  :)Wskazuje to, że zwiększona ilość zajęć z logopedą odnosi sukcesy i na szczęście to, co sądzili lekarze (że Filipek po tych wszystkich intubacjach ma uszkodzone struny głosowe) okazało się nieprawdą. Jest więc duża szansa, że przy utrzymaniu tych wszystkich zabiegów, tj. rehabilitacji i zajęć z logopedą, Filip będzie chodził i być może mówił  :D 

Jego mama dostała w końcu wiatr w skrzydła i bardzo się cieszy, że ma wokół siebie tylu pomocnych ludzi, bez których nie nastąpiłoby to, o czym Was poinformowałem  :) 

A moja wczorajsza wizyta była spowodowana czymś, co wkrótce będzie się działo w domu naszego małego bohatera. Od poniedziałku ruszają prace związane z wykonaniem łazienki oraz centralnego ogrzewania. Tych, jakże podstawowych udogodnień, ta rodzina do tej pory nie miała  :) W ciągu najbliższych dwóch tygodni powinno udać się zakończyć wszystkie prace. Pani Aneta ma zebrane na tegorocznym balu charytatywnym środki w wysokości 16500zł. Może to jednak nie wystarczyć na pokrycie wszystkich materiałów, bo mieszkanie nie jest małe - 64m2. Koszty robocizny biorę na siebie, chociaż jeśli ktoś miałby ochotę się dorzucić, nie pogniewam się przecież  ;) 

Myślę, że wszystkie powyższe informacje dodadzą Wam siły i wiary, a następne zebrane kwoty będą tylko większe, bo jak widać WARTO:)

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-55157-0-13326500-1414341545_thumb.j

Zegarek damski ELGIN od koleżanki donika 27 można w tej chwili wylicytować na aukcji dla Filipka! :)

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Panie i Panowie - do 17.30 zamiast licytacji zrzutka :) każda symboliczna złotówka mile widziana !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej chwili licytujemy piękny damski zegarek automatyczny Omega - dar od koleżanki donika27. Więcej szczegółów w poście #579!

post-55157-0-30210300-1416155500_thumb.j

Najwyższą kwotę do tej pory, 450 zł, oferuje kolega Stawko Licytujemy do niedzieli 23.11 do 17:30

Kto da więcej :) Zegarek piękny i zacnej marki!! http://zegarkiclub.p...filipka/page-30

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega smc przysłał mi wiadomość, że na licytację dla Filipka, wraz z żoną, przeznaczają przepiękną bombkę choinkową. Bombka została wykonana specjalnie na licytację dla Filipka przez żonę kolegi smc. Bombka jest przepiękna i zostanie zlicytowana, jeszcze przed świętami, w dniach 17-21 grudnia, aby miała szansę zawisnąć u kogoś na choince :)

DSC06049_zpsb02b1666.jpg

To jeszcze nie wszystko, bo kolega Angelo zaoferował, na licytację dla Filipka dwa zestawy zabawek :)  Dla dzieciaków pod choinkę od Mikołaja będzie jak znalazł :)

Trzymajcie rękę na pulsie!

W tej chwili licytowany jest ciekawy zegarek SEIKO CHRONOGRAF model 6139 z lat '70

post-60883-0-82457500-1418228684_thumb.j

Szczegóły tutaj: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/102593-licytacja-dla-filipka/page-31  post #617

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W licytacji dla Filipka można w tej chwili wylicytować 2 zestawy zabawek od kolegi Angelo

post-44476-0-61569500-1418380756_thumb.j

oraz Encyklopedię Guttenberga 37 Tomów

post-60883-0-19957400-1402218045_thumb.j

Szczegóły tutaj:

Licytacja potrwa jeszcze tylko do jutra!!

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.