Gość Kwiatek #551 Napisano 23 Października 2015 Piękny Zenith! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #552 Napisano 23 Października 2015 Ty sobie ze mnie nie żartuj, zegarki jakich wiele innych,nie tylko na forum. Delbany to jest moje przyjazne środowisko,tam szukam rodzynków. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #553 Napisano 23 Października 2015 Arek! A to nie są prawilne wskazówki w tej patelni? Bo ja mam podobne. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #554 Napisano 23 Października 2015 Wskazówki są OK, dlaczego pytasz? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #555 Napisano 23 Października 2015 (edytowane) A nawet takie same. Tylko moje są złote. Sam juz nie wiem. Chłopaki dywagowali swego czasu nad ich "niewłaściwiscią" Edyta: Moje są krótsze. Wyglądają na zbyt krótkie. Edytowane 23 Października 2015 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #556 Napisano 23 Października 2015 (edytowane) No, właśnie!To nie ja ale Arek się dopomina!Zobacz jego post Staszku. Arek, masz tera na wprost, porównaj. Edytowane 23 Października 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #557 Napisano 23 Października 2015 (edytowane) Za krótkie... godzinowa i sekundowa Edytowane 23 Października 2015 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #558 Napisano 23 Października 2015 Najwyraźniej jakiś ciapek przygryzł. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #559 Napisano 24 Października 2015 Już się chwaliłem, ale co tam! Jeden z moich ulubionych, należy mu się 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #560 Napisano 24 Października 2015 bywa na ręku : 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #561 Napisano 24 Października 2015 Fajny tissocikLubię ten jego kalendarz 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #562 Napisano 24 Października 2015 nie mam oryginalnej wskazówki.... tą wystrugałem... 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #563 Napisano 24 Października 2015 A oryginalna nie była przypadkiem cała czerwona i na końcu z ze zwykłym grotem? 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #564 Napisano 24 Października 2015 tak...taka była... 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #565 Napisano 24 Października 2015 Leszek, powtórzę się, Twoje wskazówki są OK, natomiast w Sławka Recordmasterze godzinowa jest za krotka. Albo ktoś ja obciął, albo z innej bajki. Natomiast ta druga - szacun. Żółć mi się ulała. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #566 Napisano 24 Października 2015 Tym razem to nie Sławka ale moje były Założyłem lupę 20x i rzeczywiści, jak nic ślady bestialskiego cięcia widać. Pytanie jednak nasuwa się kolejne:Były złote w Recordmasterach, bo najczęściej jednak widywałem srebrne... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #567 Napisano 24 Października 2015 Przepraszam, za dużo wypiłem. Były i złote i srebrne. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #568 Napisano 24 Października 2015 Dzięki.Na zdrówko w takim razie niech idzie 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #569 Napisano 24 Października 2015 Dzisiaj tak, ale jutro pewnie będzie gorzej. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #570 Napisano 24 Października 2015 Jutro niedziela... dasz radę 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #571 Napisano 24 Października 2015 I o godzinę będzie można dłużej pospać. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #572 Napisano 25 Października 2015 Hej!Doniczkowy! Też mnie ten KAC zastanawiał. Wypuszczę "winerka"z gołębnika w sprawie. Natomiast ten sikorek z innym mankietem,to na 3 taka czasem jak uśmiechnięta buźka,lub na 9 smutna. Ładny! FoxŁadna minimalistyczna stalówa,oczywiście nie do pisania! Arek!Śliczności! Ta co to krój cyfr na blacieprzypomina mi Warszawiankę (tarczę).Ten Wieśka jaki znów tissocik?To za***isty Tissot jak patelnia na sadzone jajo! Wiesiek!Fajnie wyszedł!Ale zmień żarówkęw nocnej na nakastliku! Najlepiej wpieprz "Goliata" jak do lampyna węglowym placu. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #573 Napisano 25 Października 2015 Idziemy do kościoła 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #574 Napisano 25 Października 2015 Leszek, co Ty spać nie możesz, czy impreza się przeciągnęła? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #575 Napisano 26 Października 2015 Dzisiaj znów staro i klasycznie: 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach