loituma 289 #726 Napisano 22 Grudnia 2015 Ooo Staszek! A tego to jeszcze u Ciebie nie widziałem... Ciekawe co Ty jeszcze za tajemnice tam skrywasz?? 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #727 Napisano 22 Grudnia 2015 To jest stary jak świat nabytek . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolipl 321 #728 Napisano 22 Grudnia 2015 Zwiezda 4-57 Wysłane z Meizu za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #729 Napisano 22 Grudnia 2015 Stolipl... zaczynam się o Ciebie martwić... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolipl 321 #730 Napisano 22 Grudnia 2015 Nie ma czym fajnie jest Wysłane z Meizu za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #731 Napisano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Ach! Te zegarki powodują, że człowiek jest bardziej spolegliwy. Piękno desingu i precyzja mechanikizaklęte w czasie i przestrzeni! Mając na ręku zegarek czuję się jakiś inny, może nawet lepszy? Dziś takie złotko z piramidy "sukcesu". Edytowane 22 Grudnia 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #732 Napisano 22 Grudnia 2015 Ale mu kamieni nasypali!! Musi ciężki niesłychanie. Ślicznotka z tego pana Gerarda 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #733 Napisano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Nie powiem,"wagę" swoją posiada!I to całkiem wymierną w biletach NBP...... A żeby go bardziej było widać,to ze dwa fociszony zapodaję. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #734 Napisano 23 Grudnia 2015 Zgodnie z planami powrót do wietrzenia Delban. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #735 Napisano 23 Grudnia 2015 Lechu. Twój na wigilie się świetnie nadaje. Staszek. Fiu fiu. Nad wyraz elegancko z tym mankietem wyglada i wytwornie. Noe ma co! Recordmaster to po prostu rekord świata A ja dziś na brązowo. I lecę choinkę oprawić i z córą ubierać 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #736 Napisano 23 Grudnia 2015 Gdybym mógł tylko zdobyć lepszą kopertę dla niego. Powodzenia z choinką, ja już swoją ubrałem . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #737 Napisano 23 Grudnia 2015 Ładne te Wasze "klamociki"Co do chojaka, to może córka dziś ubierze? Ponieważ wyjeżdżam przeczyścić sobie z cholesterolu żyłki swojską księżycówą a do słoika już pewnie kapie, Spieszę się Panowie złożyć Wam życzenia! Tak więc nie przeżreć się stosownie płukać okowitą, do wszystkich jak i do siebie mieć dystans i umiarkowanie.Miłych prezentów zadowolenia z rodziny przy wspólnym stole!Zatem Miłych! Pilnujcie mi tematu, by nie obumarł! Na wyjazd zabieram taką "ulęgałkę" czas na nią gdyż pozostawiona była odłogiem. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #738 Napisano 23 Grudnia 2015 Zenek bez gwiazdki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #739 Napisano 23 Grudnia 2015 Załóż Zenka jutro. Będzie z gwiazdką Lechu i cała reszta , Wam również spokojnych, ciepłych i zdrowych Świat Bożego Narodzenia. Dużo miłości, cierpliwości i zrozumienia w rodzinnym gronie Leszek. Zegareczek wybrałeś zacny Kiedy wracasz? 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #740 Napisano 23 Grudnia 2015 W poniedziałek i wyruszam ponownie05.01.2016jak docipię? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #741 Napisano 23 Grudnia 2015 Oszczędzaj się 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #742 Napisano 23 Grudnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #743 Napisano 23 Grudnia 2015 Leszek, ciekawa jest ta tarcza. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #744 Napisano 23 Grudnia 2015 Ma załamania jakby trójwymiar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #745 Napisano 23 Grudnia 2015 Bardzo ładne "czy de" 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolipl 321 #746 Napisano 24 Grudnia 2015 Do pracy idę chyba z najstarszym jakim posiadam teraz zegarkiem, jeśli wierzyć w to co piszą to lata 40te Wysłane z Meizu za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #747 Napisano 24 Grudnia 2015 Ma duże szanse pozostać na nadgarstku również w czasie kolacji. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #748 Napisano 24 Grudnia 2015 Stroicie się chłopaki, stroicie U mnie na dzisiaj nie mogło być inaczej: a na drugim ręku (żeby Lechu potem nie marudził, że mu temat zaniedbaliśmy ), a jakże! Rownież gwiazdeczka Chociaż na wigilie będzie zmiana... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #749 Napisano 24 Grudnia 2015 No koledzy stroicie się lepiej niż kobitki na sylwka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #750 Napisano 24 Grudnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach