zasadas 5084 #876 Napisano 16 Stycznia 2016 Na luzie 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #877 Napisano 16 Stycznia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #878 Napisano 16 Stycznia 2016 Na luzie Piękny gliszon Staszku tak liczę Twoje Delbany i zaczyna mi brakować palców ( u stóp też) Piękna kolekcja widać że masz sentyment do tej marki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #879 Napisano 16 Stycznia 2016 Dzięki, to się chyba nazywa obsesja, sentyment maja normalni ludzie . Chyba będziesz musiał zaangażować żonę i dzieci do tego liczenia. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #880 Napisano 17 Stycznia 2016 Przerywnik w delbanach 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #881 Napisano 17 Stycznia 2016 No co ty Piotrek takiego brzydala pokazujesz z jakaś bulwa na szkiełku! brzydkie to cos ze nie wiem! Sprzedaj i kup cos dobrego!!! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #882 Napisano 17 Stycznia 2016 A może Ty się objawisz ze swymi "wynalazkami". których masz pokaźny kuferek! Czego siem czepiasz żabiego oczka u Pietrka może se chłopak przysiadł na "dzwonku" i dlatego tyż takie efekta na oknie? Ja dziś czasówę odmierzam od zadyszki do zadyszki. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #883 Napisano 17 Stycznia 2016 Lubie te stare chrono! Bardzo! Super zegarek Leszku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #884 Napisano 17 Stycznia 2016 Leszku nie obawiam się tylko zazdroszczę i na sprzedaż go namawiam tak po cichu! Ładne to twoje chrono! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #885 Napisano 17 Stycznia 2016 Dość długa przerwa, dawno nikt nie pokazywał Delbany . Wczoraj ją składałem więc dzisiaj do południa na nadgarstku. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #886 Napisano 17 Stycznia 2016 A ja dzisiaj na speediego postawiłem 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #887 Napisano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Przerywnik w delbanach Piękny... Choć i szwedzka łamaga jest niczego sobie. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez OmegaDeVille 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #888 Napisano 17 Stycznia 2016 Lubie te stare chrono! Bardzo!Super zegarek Leszku +1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #889 Napisano 18 Stycznia 2016 Taki w trochę militarnym stylu. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81342 #890 Napisano 18 Stycznia 2016 Nie wiem czy tu pasuje, ale na ręce dziś Worldmaster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #891 Napisano 18 Stycznia 2016 Pasuje pasujeA ja dziś na łapkę wrzuciłem 21 kamieni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #892 Napisano 18 Stycznia 2016 I jak w piosence:Ta ostatnia niedziela (minęła)Dziś się już rozstajemy...... 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #893 Napisano 18 Stycznia 2016 Dziś zapukał do drzwi 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #894 Napisano 18 Stycznia 2016 A u mnie dziś Omega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #895 Napisano 18 Stycznia 2016 Zawyżasz poziom , świetna. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #896 Napisano 18 Stycznia 2016 Dzięki Staszek ale z tym zawyżaniem to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #897 Napisano 18 Stycznia 2016 Dlaczego, zegarek piękny, bezdyskusyjne wyższa półka, tak, że my zapychając wątek Delbanami tworzymy tylko solidne tło dla takich perełek. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #898 Napisano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie, tu półki są dla każdego czasomierza! Pokazywane Delbany to zachowane świetnie perełki i wielki szacun za ich ratowanie od zagłady. Lesiu Ty się nie przekomarzaj tylko pokazuj swecacuszka, bo jak @szwed masz ich całe wiadroa może nawet dwa?Twoje chrono ma fajne nakładane indeksy, tylko czemu wskazy zapietruszyłeś z mojego?Dziś szukałem i nima?Choć chowasz się po kątach pokazując je u "konkurencji"a my to widzim i notujem, by wykorzystać, to na zebraniu egzekutywy i premia pójdzie w piz.u! Piotrek, czemu tak rzadko tu zaglądasz?Masz co pokazywać!Tylko na Boga! Szczel pozostałym foty na ręku,bo migasz się!Boisz się dziurek robić w paskach? Kfiatku z Błonia, wykupione z magazynutudzież podebrane od zegarmistrza z miasta tyż możesz, tu prezencić bo to też historia! Filip, Ty też nie bądź jak kot "prezesa" Gargamela,Klakier czyli tylko on. Masz też parę śtuk które wartało by obaczyć!No chyba, że w twym nadmorskim wigwamie sól Ci je zeźarła i nadgarstek i krygujesz się jak małolata przed pierwszym razem. Staszek ta Twa "okopowa" moro,wywaliła mnie system na długo! Ładna sucz jak moja dawna somsiadka!Tylko brać! Z resztą chłopaki wszystkie Wasze "dewotki" są jak świeże sałatki do zarywania! Każda inna i inaczej smakuje a coś o tym wiem! @sanikJak nie "pasi"?Toć to kawał naszej zegarkowej historii. Sam posiadam kilka sztuczek,które wietrzę od czasu do czasu. Ty "najeźdca" z północnej krainy!Leniu patentowany co u Was zimy nie ma?Mydlisz mi oczęta jesienną scenerią. Bo nie wierzę, że pogoniliście do sprzątania nowych przybyszów. Ta od listonosza,to jak Liw Ulman z piegami na facjacie.Ale jak wiadomo, kobieta bez piegów, to jak noc bez gwiazd.Jednakże ja bym ją przypudrował raczej na rudo. Edytowane 18 Stycznia 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #899 Napisano 19 Stycznia 2016 W oczekiwaniu na Błoniaczka taki staroć dziś sobie założyłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #900 Napisano 19 Stycznia 2016 Rozumiem,że buty do glansu pzed wejściem do salunuczyści się o spodnie na łydkach! Ale że sikora na klawiaturę rękawem swetra, to już przechodzi ludzkie pojęcie. Błyscy jak przysłowiowe u psa i najwyraźniej demonstrowany,by kuł oczka współpracownikom. I słusznie!Bo masz Paweł co prezencić. Dziś u mnie taki se farfocel odkurzony wyszedł z odchłani kuferkana światło dzienne. Z epoki żyletki i pędzlado mieszania mydła na gębę.Płaski jak dawna złotówa,którego piękne rodowane serduchojest jak pińćdziesiąt groszy. Jednym słowem,Poezja! Tylko czas trza mi przestawićz ichniego na "nasze". 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach