zasadas 5084 #1776 Napisano 12 Września 2016 Tak samo jak Atlantici . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1777 Napisano 13 Września 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1778 Napisano 13 Września 2016 I kolejny dzień nastał... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1779 Napisano 14 Września 2016 Dzisiaj dolnozaworowiec. Bardzo je lubię a tak rzadko zakładam... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1780 Napisano 15 Września 2016 Dzisiaj kolejny staruszek w większym rozmiarze... jak na Delbanę oczywiście 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski123 53 #1781 Napisano 16 Września 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1782 Napisano 16 Września 2016 P1020JPGSuper patynka takie zegarki lubię najbardziej! Wiadomo ze go nikt nie chował w pudełku! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1783 Napisano 16 Września 2016 (edytowane) Pomijając oczywiście "dewotkę" Arka, której uroda wskazuje dobitnie na upływ czasuco za tym też idzie "przebieg", to Lońka jest niczym przypieczona pestka z dynii kolorkiem lica jak nieco zażenowanego staruszka napotykającego dawną sympatię z podstawówki,której to na ławce wyciął serce i sprawa się wydała. Pestka ci on ale na wyjątkowo gabarytnym nadgarstkukolegi prezenci się okazale! Edytowane 16 Września 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1784 Napisano 16 Września 2016 I kolejny staruszek wylądował na łapie 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1785 Napisano 16 Września 2016 Arku, stajesz się niekwestionowanym liderem w noszeniu Delban. Longines naprawdę urokliwy. Czas wyraźnie mu pomaga. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1786 Napisano 17 Września 2016 Eeetam Wiele tu Delban pokazano... Ale żeby pociągnąć temat, kolejna wersja z dolną sekundą. Tym razem z fajnymi, złoconymi indeksami o ciekawej czcionce. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtbar 62 #1787 Napisano 17 Września 2016 Oryginalna ... dobrze że porysowana, bo zazdrościłbym bardzo ... a tak tylko trochę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1788 Napisano 17 Września 2016 Arek zajefajne indeksy .Lonżin pięknyA ja dziś nie Delbanowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1789 Napisano 18 Września 2016 Super ta Roberta Dziś niedziela, więc wygrzebałem staruszka exclusive w wykonaniu Delbany 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1790 Napisano 18 Września 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1791 Napisano 18 Września 2016 Nooo... widać, że niedziela. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajko 13 #1792 Napisano 18 Września 2016 Przy niedzieli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1793 Napisano 18 Września 2016 To z Rio? Choć jak widać pełno sprawny. A Roberta, to byłą kiedyś Roberta ale Jerzyk ją chyba mu podjuchcił? Z "jedną" wskazówką wygląda jak manometr z węzła CO! Jak nic....wykręcił! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1794 Napisano 18 Września 2016 Tak dla równowagi, by watek nie był tylko o Delbanach. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1795 Napisano 19 Września 2016 Dziś malucha wyprowadziłem na spacer. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajko 13 #1796 Napisano 19 Września 2016 To z Rio? Choć jak widać pełno sprawny. Paryżanin, chodzi jak złoto:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1797 Napisano 19 Września 2016 Niby z 78' a trzyma sie na ręku jak młodziak! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1798 Napisano 19 Września 2016 O! Widzę szwedzie,że kobitka Ci nowy gustowny pulowerek wydziergała? @ajkoa może Kokosz? Z drugiej klasy już mi wiadomo,iż trzecie pokolenie nie możego zajechać! Twarda suczi dobrze, bo dlawnuczka zostanie! Maluch, to maluch i niema to tamto!!! Zenon jak neon świci spod mankieta! Aleś siem Staszek odsztafirował! Zńow na różaniec ganiasz? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1799 Napisano 19 Września 2016 O! Widzę szwedzie,że kobitka Ci nowy gustowny pulowerek wydziergała? A poprosiłem ja o coś co będzie pasowało pod indeksy! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski123 53 #1800 Napisano 19 Września 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach