loituma 289 #1901 Napisano 19 Października 2016 Już się troszkę zaczynam gubić, ale tej chyba jeszcze nie było 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sig 0 #1902 Napisano 21 Października 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1903 Napisano 22 Października 2016 Delbana jak Chińczyk Zalała temat... Fajna ta czarnulka sig. I z tym pasiorem prezentuje się świetnie. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1904 Napisano 22 Października 2016 Piękne Delbany i inne które sie tu ukazują A ja dziś Superowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtbar 62 #1905 Napisano 22 Października 2016 @jerzyk ... fajna odmiana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #1906 Napisano 22 Października 2016 (edytowane) Edytowane 22 Października 2016 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1907 Napisano 22 Października 2016 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1908 Napisano 23 Października 2016 Jurek, SUPER z artiflexem jest naprawdę SUPER! No i te Zenithy... hmmm... miodzio! Ja już kiedyś pokazywałem jednego z dwóch swoich Zenithów... ale co tam... na forum zegarkowych nigdy za wiele... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1909 Napisano 23 Października 2016 Jurek, SUPER z artiflexem jest naprawdę SUPER! No i te Zenithy... hmmm... miodzio! Fajny ten Twój Zenith , kiedyś dawno dawno temu tyż taki wpadł w me łapki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1910 Napisano 23 Października 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1911 Napisano 23 Października 2016 Tak dla odmiany. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #1912 Napisano 24 Października 2016 Panowie !! Nie róbmy z tematu WIOCHY - Przez lenistwo . Uważam że zaliczyć można tylko zegarki na nadgarstku i z aktualną datą w zegarku . 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1913 Napisano 24 Października 2016 Z tą datą to nie przesadzaj... Czasem od święta zakładam swoje z datownikiem i nie chce mi się kręcić pół miesiąca tylko na jeden dzień. A z tą ręką to masz rację... Przepraszam, już nadrabiam... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1914 Napisano 24 Października 2016 Żarty żartami , a na dziś założyłem takową: To jedna z pierwszych, które pojawiały się w mojej kolekcji. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1915 Napisano 24 Października 2016 Panowie !! Nie róbmy z tematu WIOCHY - Przez lenistwo . Uważam że zaliczyć można tylko zegarki na nadgarstku i z aktualną datą w zegarku . ... nie ma to jak pouczać innych, a samemu wkleić zdjęcie Delbany "nurka" w szklance wody. Oczywiście było obok zdjęcie nadgarstkowe .A tak już na poważnie to temat wątku brzmi "Czy nosicie swoje "starocie"? ,wiec odpowiedź jest następująca- tak nosimy i pokazujemy fotografię swojego "starocia". Natomiast w wątku " Jaki zegarek vintage mas dziś na nadgarstku?" powinniśmy rzeczywiście pokazywać tylko zdjęcia nadgarstkowe i to z aktualną datą o ile takową zegarek posiada. Oczywiście imho. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #1916 Napisano 24 Października 2016 Żarty żartami , a na dziś założyłem takową:To jedna z pierwszych, które pojawiały się w mojej kolekcji. Wygląda znajomo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1917 Napisano 25 Października 2016 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1918 Napisano 29 Października 2016 Porządki na podwórku , troszkę liści nawiało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1919 Napisano 29 Października 2016 Też dzień w ogrodzie. Liście zebrane przy okazji ostatniego koszenia trawy. Szkoda by mi było tak fajnej Delbany w pracach "polowych". W ogrodzie najczęściej towarzyszy mi inox do zadań specjalnych. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1920 Napisano 30 Października 2016 Też dzień w ogrodzie. Liście zebrane przy okazji ostatniego koszenia trawy. Szkoda by mi było tak fajnej Delbany w pracach "polowych". W ogrodzie najczęściej towarzyszy mi inox do zadań specjalnych. Oj ,niech sobie dziewucha popracuje , a nie ciągle leży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1921 Napisano 30 Października 2016 Fakt. Nic jej się nie stanie jak trochę grabiami pomacha 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1922 Napisano 31 Października 2016 "Spatyniały" staruszek 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski123 53 #1923 Napisano 4 Listopada 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1924 Napisano 5 Listopada 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #1925 Napisano 5 Listopada 2016 Dziś dla gości 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach