13lesiu 958 #751 Napisano 24 Grudnia 2015 Filip bardzo ładny Zenith - SUPER 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #752 Napisano 25 Grudnia 2015 Jak święto wyjątkowe , to i okazja aby założyć tatowy Tylko przepraszam za szkiełko ale jakoś nie mam odwagi dobrać się do niego . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #753 Napisano 25 Grudnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolipl 321 #754 Napisano 25 Grudnia 2015 Wysłane z Meizu za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #755 Napisano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Święta mijają, więc znów trochę więcej czasu coś skrobnąć. U mnie oczywiście na staro... właściwie uświadomiłem sobie, że nie chodzę inaczej Edytowane 26 Grudnia 2015 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #756 Napisano 27 Grudnia 2015 I powrót ulubieńca 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #757 Napisano 27 Grudnia 2015 Już to pisałem, ale ten pasek jest idealnie dopasowany charakterem do tego zegarka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #758 Napisano 27 Grudnia 2015 Przebudzenie Mocy z chwilę obejrzę to i coś na ręku trzeba przebudzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #759 Napisano 27 Grudnia 2015 Już to pisałem, ale ten pasek jest idealnie dopasowany charakterem do tego zegarka. Dzięki. Nieskromnie całkiem powiem, że mi też bardzo się podoba Przebudzenie Mocy z chwilę obejrzę to i coś na ręku trzeba przebudzić Jureczku! Prima sort. Już Ci to zresztą mówiłem A ja cały czas poluję na takiego i bezskutecznie. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #760 Napisano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Dzięki. Nieskromnie całkiem powiem, że mi też bardzo się podoba Jureczku! Prima sort. Już Ci to zresztą mówiłem A ja cały czas poluję na takiego i bezskutecznie. Dziękuję Trza zapolować na brudaska i go wyszorować A film zaj......., tylko kultura ludzi nie na tak wysokim poziomie Edytowane 27 Grudnia 2015 przez jerzyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #761 Napisano 28 Grudnia 2015 Żeby zachęcić innych do pokazywania swoich staroci intensyfikuję wietrzenie Delban. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #762 Napisano 28 Grudnia 2015 Piekna, piekna, Staszek! No to niech będzie... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #763 Napisano 28 Grudnia 2015 No koledzy ale sie rozhulaliście Obie fajne i z niespotykanym giloszem . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #764 Napisano 28 Grudnia 2015 Dawaj Jurek swoje... Przecież masz co pokazywać 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #765 Napisano 28 Grudnia 2015 Mi jeszcze wystarczy na kilka dni więc Jurku również zachęcam do pokazywania swoich piękności. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #766 Napisano 28 Grudnia 2015 No mam ich troszkę, lecz z paskami kilka może jakieś 30 sztuk, a poza tym nie mam za dużo okazji aby je nosić. Do pracy szkoda bo na szkiełka bym nie zarobił.Lecz postaram się kilka założyć do sylwestra ☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #767 Napisano 28 Grudnia 2015 Jerzy masz bardzo dużo super Delban. Warto je pokazywać również na nadgarstku. Może weekendowo. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #768 Napisano 28 Grudnia 2015 Jerzy masz bardzo dużo super Delban. Warto je pokazywać również na nadgarstku. Może weekendowo. Zgadzam się w 100%Więc paski przekładaj i chwal się, bo masz czym 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #769 Napisano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Namówiliście mnie , z weekendowymi sesjami będzie problem ,bo trafia się że w miesiącu mam wszystkie weekendy w pracy .Ale zaczynam Dziś ...... Edytowane 29 Grudnia 2015 przez jerzyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #770 Napisano 29 Grudnia 2015 Aleś petardę wybrał na początek. Przepiękny Klasa sama w sobie! 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #771 Napisano 29 Grudnia 2015 Wszyscy walicie, że we łbie huczy! Co to będzie w sylwka? Chyba trza będzie się jak piesw kiblu zamknąć? Ale żeśta nałowili tych "stynek" chyba parę wiader?Co to jakieś zawody nawodne były? Prawdą jest, że dorodne sztuki! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #772 Napisano 29 Grudnia 2015 Wszyscy walicie, że we łbie huczy! Co to będzie w sylwka? Prawdą jest, że dorodne sztuki! W Sylwka to chyba po długości przedramienia trze by ułożyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #773 Napisano 29 Grudnia 2015 Jurku piękna ta Twoja Delbana i to logo. Kiedyś też sobie taką kupię, dzisiaj jednak złożyłem i załozyłem taką. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #774 Napisano 29 Grudnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #775 Napisano 30 Grudnia 2015 Kwadraciak the best 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach