zasadas 5084 #776 Napisano 30 Grudnia 2015 37 mm? Fajnie wygląda. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #777 Napisano 30 Grudnia 2015 37 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #778 Napisano 30 Grudnia 2015 To dziś lecimy na mdłe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #779 Napisano 30 Grudnia 2015 Fajna Delbana, a zdjęcie niesamowite. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #780 Napisano 30 Grudnia 2015 Super zdjęcie! 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #781 Napisano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Uf!!!! Jerzyk, to chyba trojaczki jedno jajeczne? W dodatku do noszenia na nodze a pasek pewnikiem od spodni se zafundzieliłeś? Ciekawi mnie niezmiernie ta zapowiedź:"lecimy na mdłe" i co kolwiek to znaczypozostaje ona frapująca. Lesiu, chyba śfagra miałeś z za Odry choć Specnaz za innej rzeki raczej. Fajny ten "rubik" choć nie kolorowy. Staszek wietrzy i na szybko wskazówki zmienia by dziur w nich nie było widać. A swymi dziewuszkami kole po oczkach. Arek Twoja "patelnia" przypomina mi niecokoronę dawnego stadionu X-lecia. Co prawda sektorów mniej ale cyfryprzy zejściu na trybuny takie podobne.Miejscówek wprawdzie tyż kusawoale jest gdzie pogrywać w kulki. Mnie sygnęło wczoraj na śfajcaraz miasta który ma w sobie dużo uroku. Edytowane 30 Grudnia 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #782 Napisano 30 Grudnia 2015 Moje ringowce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #783 Napisano 30 Grudnia 2015 Idziesz na ilość? Starczyło by na trzy "demonstracje" na nadgarstku ostatecznie z tymlnianym transparentem bo chyba też z epoki. Ładny zestawik który nie jednego by pocieszył! Jakie wymiary mają, bo Spedy wydaje się mniejszym bratem Milano a ten Szweda. Oj Lesiu dałeś nimi po oczach i powiem, że jakby mi został grzebień z dzieciństwa do wyczesywania "młodzieży" z glacy, to bym go użyłw tym przypadku. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #784 Napisano 30 Grudnia 2015 Mnie sygnęło wczoraj na śfajcaraz miasta który ma w sobie dużo uroku. Trzeźwym jak beret, a cosik nieostro widzę. Ale domyślam się , że pikniutki. Ringi - klasa!!! 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #785 Napisano 30 Grudnia 2015 Leszek szmata rzeczywiście z epoki a "ringowce" są w takiej samej średnicy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #786 Napisano 31 Grudnia 2015 To i ja dalej jadę z koksem Na koniec roku Mój który to już jakieś 40 latek cieszył me oko gdy będąc pacholemWidziałem ją na nadgarstku ciotki .Koledzy z działu Delban wiedzą o co kaman Nie tak urodziwy jak tatowy ale mój ci on mój nie kata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #787 Napisano 31 Grudnia 2015 Dobrze, że dałeś się namówić. Wygląda na to, że Delbanowcy to najbardziej zdyscyplinowana i lubiąca nosić swoje zegarki grupa forumowiczy. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #788 Napisano 31 Grudnia 2015 Wiem, wiem, że się powtarzam, ale wracam właśnie z pogrzebu mamy mojego przyjaciela i nie mogło być inaczej. Trza było coś dostojnego założyć. I tym zegarkiem również pożegnam stary rok. Do siego! 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #789 Napisano 31 Grudnia 2015 Szczesliwego Nowego Roku 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #790 Napisano 31 Grudnia 2015 Witajcie koledzy jeszcze w starym Roku,bowiem nie wiem czy będę miał okazjęcoś napisać w Nowym. Cztery godziny walczę ze stacjonarnym oraz laptopem by złożyć wszystkim życzenia. Więc bym złożyć je zdążył może krótko: Dzięki za wpisy wpisującym i przeglądającymten temat gdyż dzięki temu on żyje. Wam wszystkim Dosiego Roku!Niechaj będzie lepszy Nowy Rok od Starego!I wszystkim nam zdrowia nie zabrakło!Pozdrawiam wszystkichLeszek. Ps. O wrzuceniu jakiejś fotki mowy nawet nie ma! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #791 Napisano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Dzięki Leszku, Tobie i wszystkim z forum także życzę lepszego roku i spełnienia zegarkowych marzeń a ja sobie fotkę wrzucę Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Pawel2499 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #792 Napisano 31 Grudnia 2015 Leszek,Leszek ci dziękuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #793 Napisano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Witam w Nowym i życzę udanych zakupów i czego tam sobie wymyślicie A dziś ..... Edytowane 1 Stycznia 2016 przez jerzyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #794 Napisano 1 Stycznia 2016 O kurrrcze! Jerzy! A tego amerykanca nigdy nie widziałem!! Czyżbyś sie nim nie chwalił? To nie możliwe! Ale sssuper!!! Nawet jak go pokazywałeś, to daj powtórkę. Dla takich egzemplarzy nie na limitow na wizji. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #795 Napisano 1 Stycznia 2016 Tak postanowiłem nieszablonowo podejść do pokazów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #796 Napisano 1 Stycznia 2016 :D 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ph7 103 #797 Napisano 1 Stycznia 2016 Po przeglądzie i w oczekiwaniu na nowy pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #798 Napisano 1 Stycznia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #799 Napisano 1 Stycznia 2016 Fajne wrzutki zrobiliście na pierwszego A Dosia walnęła mnie na kolana 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #800 Napisano 1 Stycznia 2016 Po przeglądzie i w oczekiwaniu na nowy pasek Jestem pod wrażeniem tego JLC, świetny ! gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach