zasadas 5084 #1176 Napisano 6 Marca 2016 Dziś po krótkiej przerwie , takie maleństwo ;)2016-03-06 10-32-29 - 0008.JPGJerzy super. I ten niesamowity sekundnik. Klasa. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1177 Napisano 7 Marca 2016 Dziś na przejażdżkę wyszła Sully Specjal Sorry zdjęcie robione fonem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1178 Napisano 7 Marca 2016 (edytowane) Jerzyk,to ty jak Mulder jechałeś do archiwum X trzepać teczki? Ciekawe na co bierzesz namiar w tym jedno wskazówkowcu? Na Zawichost czy Kempę Polską? Ja dziś wypływam na ocean wspomnień z busolą zafasowaną nad ranemodpowiednią do stanu ducha. Czyli rogalem na gębie, bom dostał przesykę. Edytowane 7 Marca 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1179 Napisano 7 Marca 2016 Leszek jechałem przekopać działke w poszukiwaniu wskazówki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1180 Napisano 7 Marca 2016 Jak jechać czy kopać tudzież jaką wybrać? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1181 Napisano 10 Marca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1182 Napisano 11 Marca 2016 Fajny LCA ja tyż coś na L Langel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #1183 Napisano 12 Marca 2016 weekendowo: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #1184 Napisano 12 Marca 2016 41 mm bez koronki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1185 Napisano 12 Marca 2016 Ładniutka Helvetia A ja dziś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1186 Napisano 12 Marca 2016 No! No! Pikna biżuteria! Lesiu, ten kwit na parking, to pod domem wystawiasz? Jerzyk, ten prawie aniołek jest rzeczywiście anielski! Ciotkę Delcię, to chybaareografem potraktowałeś? Maras, te śmigiełko rozwala system! Jeszcze żeby śmigało, to byłby odjazd! U mnie uratowana od zagłady czarnula. Z rzadką tarczą i na niej indeksami. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1187 Napisano 12 Marca 2016 Tego to naprawdę długo nie nosiłem. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1188 Napisano 13 Marca 2016 A dziś taka pani 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1189 Napisano 13 Marca 2016 Leszek ładna ta Dosia z czarną tarczą ja mam tylko z jasnymi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1190 Napisano 14 Marca 2016 Zenit Staszka jakn Zenit, papuśny! Lesiu te Twe Duśki niczego sobie i nie biduj! Jerzyk tak za niemowlęcej "marli" na pieluchy siem wychylił. Ja natomiast dalej w kierunku morza Sargasowego i passatów wypływam. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1191 Napisano 14 Marca 2016 Dzisiaj pasował do sytuacji. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #1192 Napisano 15 Marca 2016 Zegary fajne ale dla mnie numer łan to ta Helvetia rewelacyjny zegarek Tarcza robiona jak rozumiem ale i tak bym chciał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #1193 Napisano 16 Marca 2016 (edytowane) Nowy nabytek. Bardzo dziękuję sprzedawcy. Ciekawy kalendarz skłonił mnie do zakupu. Edytowane 16 Marca 2016 przez OmegaDeVille 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1194 Napisano 16 Marca 2016 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #1195 Napisano 16 Marca 2016 ..........świetny Conquest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1196 Napisano 16 Marca 2016 Bajka ten Lonżin. Gratuluję, godny pozazdroszczenia. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1197 Napisano 16 Marca 2016 Zarombisty Longines! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1198 Napisano 16 Marca 2016 Głowa juz mnie boli od niego... chyba się odzwyczailem od latania i załatwiania przy starszych zegareczkach każdej pierdoły, tak i tutaj więcej było problemów niż się przewidywało. Niektóre rozwiązania techniczne są abstrakcyjne jak dla mnie, zrobiłem kilka zdjęc to wkleje bo w sumie to ciekawy zegarek, ale prawdą jest, ze czlowiek najlepiej się uczy na wlasnej skórze i dzieki temu widzi rzeczy które dla niedoświadczonych sa niezauważalne, szkoda tylko, ze trzeba się uczyć wlasnymi doświadczeniami Choć po konsultacjach z bardzo wdrożonym w temat Kolegą stwierdzilem, ze moje przejścia to co najwyżej rozrywka Diver w kopercie supercompresor z obrotowym bezelem wewnętrznym, jest duży nawet jak na dzisiejsze standardy 43,5mm bez korony cal. 332 czyli VJ 726 rok 71/72. Oryginalna bransoleta Guy Freres z pierwszego kwartału 1971roku. Oszczędzilem dekiel aby numerki i opis został, choć ten model mial to strasznie delikatne i zdecydowana większość nie ma już numerków ani opisu na deklu... Budowa przedłużki do nurkowania jest dla mnie abstrakcyjna i niezrozumiala choć rozebralem wszystko do zera i zlozylem ponownie, patrzylem też jak to u innych wygląda i jest tak samo...choć w owym czasie to jedna z bardziej cenionych bransolet na świecie. Rafał się ze mnie śmieje, ze ja nie mogę mieć starych zegarków gdyz zbyt wiele rzeczy mnie denerwuje ... i ma rację 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1199 Napisano 16 Marca 2016 No i ja przetrawiłem widok tego bambulca.Co prawda patrzę na werk jak świnia na dzisiejsze niebo i wierzę jak nie wierzę w to, iż to ten o którym Piotrze mówisz. Patrzę na tego wynalazka jak kobietki na buty i mi się podobuje wizualnie a przemawia do mnie kolorystyka tarczy i cały jej układ. Mówisz o poszukiwaniach jakichś pierduł a ich nie ppokazujesz. Choć najważniejsze w tej archeologii jest Twa umiejętność kopania w piasku zasypującym oczy na pustyniach portali aukcyjnych i wygrzebywania takich perełek a to zaleta i sztuka. Graty Piotrze nabytku, bo nic więcej dodać się nie da. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1200 Napisano 18 Marca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach