jerzyk 25 #1401 Napisano 29 Maja 2016 Jerzy, musimy skrzyknąć chłopaków Delbanowców i zrobić jakiś miesiąc z wyraźna dominacja Delban. Jeszcze mi ich parę zostało także do dzieła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1402 Napisano 29 Maja 2016 Czyli co, czerwiec miesiącem Delban??? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1403 Napisano 30 Maja 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1404 Napisano 30 Maja 2016 Czyli co, czerwiec miesiącem Delban???U mnie juz od dłuższego czasu , to czas Delban 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1405 Napisano 30 Maja 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1406 Napisano 1 Czerwca 2016 Czyli co, czerwiec miesiącem Delban??? U mnie juz od dłuższego czasu , to czas Delban To zatem "szczele" Wam na start!!! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1407 Napisano 1 Czerwca 2016 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1408 Napisano 1 Czerwca 2016 Zastanawiałem się od którego zacząć, Leszek klasyka lat czterdziestych, Arek automatic z lat pięćdziesiątych, wiec może od chronographa. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #1409 Napisano 1 Czerwca 2016 Późniejsze lata też nie były złe 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1410 Napisano 1 Czerwca 2016 Przegląd dorobku Firmy rozpoczęty, a budzik to moje marzenie. Może kiedyś się uda go zdobyć. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1411 Napisano 1 Czerwca 2016 Staszku! Kryształka na pasek a masz ich wiele 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1412 Napisano 1 Czerwca 2016 Majak by mu rękę urwał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość breslauer #1413 Napisano 1 Czerwca 2016 moje > wintydże < w stałym ( no prawie) użyciu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1414 Napisano 1 Czerwca 2016 Takiego staruszka dzis ruszyłem! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1415 Napisano 1 Czerwca 2016 Uważaj se, by Cię jakiś staruszek nie ruszył! Mam sentyment do Cortebert-ów! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1416 Napisano 1 Czerwca 2016 Piękny znaczek i logo na tarczy. Gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1417 Napisano 2 Czerwca 2016 No to jedziemy dalej. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1418 Napisano 2 Czerwca 2016 Arku, bardzo ładna, tak się dostojnie postarzała.A ja w słoneczny dzień, luźniejszy pozwolę sobie na taki zestaw. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1419 Napisano 2 Czerwca 2016 Uważaj se, by Cię jakiś staruszek nie ruszył! Mam sentyment do Cortebert-ów! Wystarczy ze ja je ruszam! To prawda dobra firma i tak jak @zasadas pisze piękne logo maja! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1420 Napisano 2 Czerwca 2016 @szwed-u, Czy ten pająk krzyżak ma tyż na d*pie wydziargany wzorek jak ten z rozety kaplicy nagrobnej przed pałacem w Wilanowie? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1421 Napisano 3 Czerwca 2016 Wcześniej czy później i tak musiało trafić na Recordmastera, tym bardziej, że cały w oryginale. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1422 Napisano 3 Czerwca 2016 @szwed-u, Czy ten pająk krzyżak ma tyż na d*pie wydziargany wzorek jak ten z rozety kaplicy nagrobnej przed pałacem w Wilanowie? Niestety nie ma Ale za to ma na koronie takiego krzyżaka pięknego! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1423 Napisano 3 Czerwca 2016 (edytowane) To to kompletu niech będzie... Edytowane 3 Czerwca 2016 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #1424 Napisano 3 Czerwca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #1425 Napisano 4 Czerwca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach