Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

piotrkrakow

Zegarek klubowy 2016

29 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

SST12 czarny z zielonym, bytelkowym ringiem też byłby niezłą gratką + zielona GMT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak z ciekawości wszedłem na polską stronę glycine aby obejrzeć sobie Airmany i sprawdzić jaki werk jest serduchem i... się zdziwiłem. Czy to prawda, co widać na obrazkach, mianowicie, że wersja SST 12 3903.199/66-LBN9 ma inne wskazówki niż SST 12 3903.196-LBN7 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

burns, taki własnie proponowałem, wstępnie zyskał nawet aprobatę po czym pomysł poszedł w innym kierunku.  Przeczytaj temat od początku. Jak będzie więcej chętnych niż ja to może ta opcja znowu wróci na tapetę   :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak z ciekawości wszedłem na polską stronę glycine aby obejrzeć sobie Airmany i sprawdzić jaki werk jest serduchem i... się zdziwiłem. Czy to prawda, co widać na obrazkach, mianowicie, że wersja SST 12 3903.199/66-LBN9 ma inne wskazówki niż SST 12 3903.196-LBN7 ?

wersja purist ma inne wskazowki niz GMT.

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak John znajdzie czas zeby wrzucic to co tam sie jeszcze zrodzilo to do ankiety wrzucimy wszystkie opcje. Te stare tez ;)

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wersja purist ma inne wskazowki niz GMT.

A widzisz... Tego nie wiedziałem. Bardzo ładna ta godzinowa w wersji purist. Znów powraca mi chęć na tę ekstrawagancką wersję ;) Coś czuję, że będę miał ostatecznie niezły dylemat. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja tradycyjnie poproszę małe podsumowanie, co przyniósł dzień i co by się przydało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

burns, taki własnie proponowałem, wstępnie zyskał nawet aprobatę po czym pomysł poszedł w innym kierunku.  Przeczytaj temat od początku. Jak będzie więcej chętnych niż ja to może ta opcja znowu wróci na tapetę   :)

Przeczytam i będę oponował. Taka angielska zieleń jest bardzo dystyngowana i moim zdaniem pasuje do większej ilości okazji niż połączenie jasnej tarczy (białej ?) z niebieskim.

Jakoś kojarzy mi się to ze stylem marynarskim, albo zegarkiem który warto założyć raz na jakiś czas np podczas wakacji nad morzem ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jest Nas już dwóch  :)  Krwisty na początku tez takę wersję chciał ale niestety  dal się później chyba czyms przekupić  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to ja bym jeszcze poprosił te niebieskie cyferki i wskazówkę GMT, załózmy czarwoną do wersjii 3D ( czyli tej z niebieskim do polowy wewnętrznym ringiem i wskazówkami SST12). I jakby dalo rade przy tych wersjach z niebieskim zapodać np. niebieski pasek czy takie bialo-niebieskie nato :)

W zasadzie to to jest jedyna propozycja nowa...chyba

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja tradycyjnie poproszę małe podsumowanie, co przyniósł dzień i co by się przydało

jedynie chyba smyr i proki optuja za tym co wkleilem wyzej

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jest Nas już dwóch  :)  Krwisty na początku tez takę wersję chciał ale niestety  dal się później chyba czyms przekupić  ;)

@KRWISTY, łapówę dostałeś ? Jak w FIFA ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Screen%20Shot%202015-06-24%20at%2022.57.

1_zpsahdvy01h.jpg

W tej wersji oraz w tej 3 D  ( czyli z oryginalnymi wskazówkami, pierwsza po prawej) GMT dać czerwoną i zółtą a cyfry 5, 10  itp. dac niebieski jak ring.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podsumowanie dnia:

1. Wersja z jasną (białą?) tarczą i niebieskimi cyframi na wewnetrznym ringu i niebieski zewnętrzny ring i niebieski pasek, jak by się dało

2. Wersja jak wyżej, ale ze wskazówką GMT w innym kolorze (czerwień, żółty etc.)

3. Wersja jak 1 ale pomarańczowa zamiast niebieskiej

4. Może coś z butelkową zielenią jeszcze fajnego

Tyle w kwestii podsumowania :)

Do jutra. Idę spać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FULL lume rozważę,

rozważę bez fula wersję na mesh,

biało niebieski na czarnym pasku jest dla mnie skreślony na starcie,

generalnie te kolory jakieś Wam metroseksualne wyszły...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A i byłbym zapomniał o tym że oryginalne wskazówki do sst 12 w wersji purist wyglądają jak na tym zdjeciu:

0035e07112-9be6-4aed-8c32-ed524870ee77.j

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sluszne sposrrzezenie ;) tylko taka uwaga ze wskazowki godzinowej z purist nie da sie zalozyc do GMT. A druga sprawa to problem stanowi tutaj wskazowka minutowa a w zasadzie jej dlugosc

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zielony pierścień i trzy strefy czasowe ... i wystarczy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A druga sprawa to problem stanowi tutaj wskazowka minutowa a w zasadzie jej dlugosc

Oglądałem na różnych zdjeciach i mam wrażenie, że ta długość nie stanowi jakiegoś problemu, ale fajnie, jakby wypowiedział się ktoś, kto bawił się na żywo takim zegarkiem.;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ring to ring i jest zintegrowany z kopertą i jest częścią koperty czyli do wyboru mamy niebieski,czarny,pomarańczowy i na tym możemy bazować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ring = pierścień

Jesli myślisz o pierścieniu zewnetrznym, to mamy do wyboru tylko niebieski, pomarańczowy i czarny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to d*pa blada !!! Ale chyba o to chodzi w LE, żeby ktoś się postarał. Można pójść po bandzie i wykombinować butelkową tarczę z czarnym ringiem= pierścieniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie nie przepadam za zegarkami z białą tarczą. Tutaj dochodzi jeszcze kwestia lumy, która będzie inna w odcieniu.

Jak można proponować to przemyślmy jeszcze powrót do innej niż biała tarcza.

Może spróbować z szarą tarczą i gdyby się udało ciemnymi wsakzówkami. Z ringiem pomarańczowym albo niebieskim. Pomarańczowy byłby o tyle atrakcyjniejszy bo ma czarne indeksy i takie mogłyby być na reszcie tarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.