Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

piotrkrakow

Zegarek klubowy 2016

29 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

naprawde Wam sie podoba lamana tarcza :(

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bicolor? Naprawdę. Ma charakter i jest bardzo oryginalna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi akurat sst06 z taka tarcza bardzo dpowiadalo.moze wiecej wizualizacji rozjasni nam sprawe.

to naprawde ma charakter imo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie wersja bicolor jakoś nie przekonuje. Tak jak wspominałem chetnie bym zobaczył jeszcze wersję białą z niebieskimi cyframi na wewnetrznym ringu. Taka minimalistyczna wersja mi najlepiej pasuje. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

naprawde Wam sie podoba lamana tarcza :(

Nie ...

Miałem SST 06 i nie brał mnie na plus ten element .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja ponawiam prośbę do john.doe aby zrobił tę wersję przedostatnią z tymi niebieskimi cyframi, co także chciałby smyr zobaczyć.  I wtedy jak pisałem GMT czerwona lub zółtą  ( chociaż krwisty twierdzi, że zółty nie będzie pasował  :)  )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekam na info z fabryki czy mozemy miec te indeksy z czarna ramka i czarne wskazowki z luma. Mysle ze nie ma to wplywu na projekt a bedzie jedynie wartoscia dodaną. Czy mamy jeszcze cos do zwizualizowania oprocz tego co wspomnial Grzes?

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze tak dla świętego spokoju można zwizualizować wersję identyczną z białą ale w wersji pomarańczowy ring zewnętrzny i pomaranczowy napis/wskazówka GMT. I myślę, że temat tarczy będziemy mieli wyczerpany ;) Będzie można brać się za dekielek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotr. A jak z tymi wskazówkami od SST12, A18 i D12. Czy rzeczywiście w tych pierwszych ta luma jest jasna a w pozostałych wpada w zieleń tak jak na tych fotach. Bo jeżeli tak to wg mnie słabo będą wyglądały przy białej czy biało-niebieskiej wersji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biały kolor tarczy jest już przesądzony?

nic nie jest przesadzone ale cieszy sie nahwiekszym zainteresowanie. Wrzucimy do wyboru wszystkie opcje.

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to ja bym jeszcze poprosił te niebieskie cyferki i wskazówkę GMT, załózmy czarwoną do wersjii 3D  ( czyli tej z niebieskim do polowy wewnętrznym ringiem i wskazówkami SST12).  I jakby dalo rade przy tych wersjach z niebieskim zapodać np. niebieski pasek czy takie bialo-niebieskie nato  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luma jest wszedzie najsilniejsza czyli C3. Ma ona naturalny kolor bardzo jasno zielony, w swietle dziennym widziany jako niemal bialy. Im jest jej wiecej tym lepiej zegar swieci a kolor jest bardziej zauwazalny

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ok. bo patrząc na rysunki miałem wrażenie że  w tych od SST12 jest jaśniejsza, bardziej kremowa a w pozostałch zielonkawa. Co nie zmienia faktu , że wg nie te oryginane sa po prostu najładniejsze i te bym wolał  :)

A może jest szans żeby wskazówki były z lumą  biała czy wpadającą w niebieski  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli nie bedziemy mieli czarnych to moze udansie zalozyc kazdemu jakie chce ;). Nie obiecuje ;). Zmieniac kolorystyki lumy wskazowek nie mozemy. Mysle ze z tym czarnym tez bedzie problem.

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No taka opcja pogodziłaby wszystkich przynajmniej w kwestii wskazówek  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale niestety nie moge tego obiecac. To bedzie na sam koniec

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to poczekamy  :)  Na razie trzeba będzie wybrac wersję kolorystyczną a po tym będziemy decydowali o wskazówkach. jeszcze trzeba zobaczyć tych kilka nowych wersji i dalej do przodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa... Bo jakby zwizualizować D12 z ciemnozieloną tarczą a jeszcze białą z czarnymi wskazówkami, to wszystkim by SST wywietrzał z głowy. Do tego jakby cenę usłyszeli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek, nie sadze aby Glycine zrobil 15 czy 20 szt nowosci ktora jeszcze do dystrybutorow nie dotarla ;)

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nawet jestem pewien ze nie zrobia

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie urywam, że z uwagi na kaskę tez pewnie bym Piotruś wolał D12 albo i Combat Vintage 7, który proponowałem.  Ale nie bylo chętnych  :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.