Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rk7000

"Stawka" - turniej zegarków radzieckich

Gramy o III miejsce  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość D@dik

Kurcze wszyscy pojechali sylwestrowo, na bogato i mój ruski g-shock wersji beta to raczej zapewni mi odpoczynek od następnych (fal)startów ;-)

Ale co taaam ;-) 

Niestety na "kwadracie"  mam aż słownie: trzy radzieckie damskie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne pokazaliście Panowie dameczki, gratuluje i współczuję oceniającym. jesteście na wyrównanym i wysokim poziomie. Widać, że tu nie ma przypadkowych wyborów.

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

D@dik - bo prawdziwa Kobieta to ma leżeć i pachnieć, a jej facet koło niej skakać stąd tak bogato :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem specjalistą od damskich zegarów ale taka naszła mnie refleksja że jakby Fanka założyła taki naszyjnik Czajka, pierścionek Czajka i na nadgarstek złotego Cornavina to byłoby kontrowersyjnie  ekstrawagacko jak cho...a  :D

Yorki - mam taką Nairi, jak udało Ci się zrobić takie zdjęcie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

D@dik - bo prawdziwa Kobieta to ma leżeć i pachnieć, a jej facet koło niej skakać stąd tak bogato :)

Taaa a piwo kto poda wtedy?  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Dokładnie... chociaż słyszałem odnośnie tego "pachnienia" że w ZSRR wypuścili też bieliznę kobiecą typu majty na wzór europejski tyle że z napisami: janwar, fiewral, mart..... ;-)  

...u nas było nieco inaczej ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem specjalistą od damskich zegarów ale taka naszła mnie refleksja że jakby Fanka założyła taki naszyjnik Czajka, pierścionek Czajka i na nadgarstek złotego Cornavina to byłoby kontrowersyjnie jak cho...a  :D

Nie kontrowersyjnie, a ekstrawagancko  :)

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem specjalistą od damskich zegarów ale taka naszła mnie refleksja że jakby Fanka założyła taki naszyjnik Czajka, pierścionek Czajka i na nadgarstek złotego Cornavina to byłoby kontrowersyjnie jak cho...a  :D

Yorki - mam taką Nairi, jak udało Ci się zrobić takie zdjęcie?

Byłoby ekstrawagancko!

Edit: widzę, że nie tylko ja ucze sie używać nowych słów  :D

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie myślę, że byłoby bardzo radziecko - niekoniecznie bogato i kontrowersyjnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zataz cos wystawie wiem ze jestem pozamiayany bo zasady sa sa zasadami ale niestety zasiedzialem sie byly falsyraty sa i spuznienia taxi leniwe i korkow w hoj zaraz jestem

Cytat roku....????? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Zataz cos wystawie wiem ze jestem pozamiayany bo zasady sa sa zasadami ale niestety zasiedzialem sie byly falsyraty sa i spuznienia taxi leniwe i korkow w hoj zaraz jestem

Chyba biegłeś jak to pisałeś na telefonie   :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Za Yorkim: Roman daj szansę Danielsowi! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Co tu się dzieje to w ogóle nie pytam :D

falsyraty jakieś... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem specjalistą od damskich zegarów ale taka naszła mnie refleksja że jakby Fanka założyła taki naszyjnik Czajka, pierścionek Czajka i na nadgarstek złotego Cornavina to byłoby kontrowersyjnie ekstrawagacko jak cho...a :D

Roman, u nas w domu to normalka... Dzień jak co dzień ...... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roman, u nas w domu to normalka... Dzień jak co dzień ...... ;)

To powiedz Marcin żonie (chociaż pewnie sama przeczyta)  że zdjęcie z pierścionkiem- zegarkiem i naręcznym na tej samej ręce poprawiającej wisiorek-zegarek byłoby hitem turnieju  :)

W  mojej opinii oczywiście  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem że mnie to nie uratuje zasady są zasadami ale żeby nie było były faulstardy są i opużnienia a    damka za***ista proszę wzrócic uwagę  na tarczę

może  szanowne  ziri  mi to uwzględni no lepiej póżno niż wcześniej a falstarty też były i dama jak chu...jpost-59322-0-68829400-1418245508_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.