Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Łyski

Gdzie Rezydują Radzieckie Zegarki czyli...

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj w Zamościu było pare stoisk ze starociami na rynku. Złoty poljot automat ze złotą bransoletą - 5500zł.

W Zamościu jest cyklicznie jakaś giełda czy tak okazjonalnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj z Tczewa taka sytuacja za 30zł.post-79147-0-53390200-1528045906_thumb.jpgpost-79147-0-61551400-1528045972_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I bardzo ładna czajka się trafiła. I w dobrej cenie. Warto zwiedzać takie bazarki.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewną tradycją jest, że w każdą pierwszą niedzielę miesiąca w Świdnicy odbywa się targ staroci. Zmobilizowałem więc rodzinę i wczoraj wybraliśmy się na wycieczkę. W Świdnicy byliśmy już po 11:00, pogoda sprzyjała, sprzedających było wielu. Targ odbywa się na świdnickim rynku, i w części przyległych uliczek. Było kilka stoisk dedykowanych zegarkom, było również kilka stoisk gdzie leżały trupki. Ale ceny były porównywalne lub wyższe odbytych ze znanych portali aukcyjnych. W jednym miejscu facet za trupia zima wołał 200 PLN... Wspomnę tylko czym kiedyś pisaliście już na forum, mianowicie na zakupy to tak od 5:00 rano do 7:00, później to jest raczej spacer rodzinny. I to jest prawda. Świdnica ma w herbie dzika. Dla tych co myślą, że na ostatnim zdjęciu jest tata z córką odrazu napiszę, że są w błędzie!

post-92622-0-50596300-1528084489_thumb.jpg

post-92622-0-60719900-1528084498_thumb.jpg

post-92622-0-56972800-1528084508_thumb.jpg

post-92622-0-58828500-1528084519_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tymi cenami to faktycznie jest już tak chyba wszędzie. Trzeba być wcześnie rano, zanim sprzedający przejdą i kupią to co tanie od innych sprzedających. Jeżdżę do Bytomia, i od jakiegoś czasu już nic nie mogę kupić, albo ja jestem wybredny jeżeli chodzi o stany zegarków albo cena jest powalająca :) W ten weekend nawet o części/werki było ciężko. No może jedna okazja była, ale nie skorzystałem tj. Poljot na 3017 w oryginale za 1200zł. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak jeździłem około 7 rano na giełdy to duża część handlarzy jeszcze nie była rozpakowana, stwierdziłem że koło 8 jest optymalnie ale może to błąd.

W pudełku na zdjęciu dobrze widzę amfibie z czarnym bezelem na nato, koło multikalendarza? Wiesz po ile była?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak jeździłem około 7 rano na giełdy to duża część handlarzy jeszcze nie była rozpakowana, stwierdziłem że koło 8 jest optymalnie ale może to błąd.

W pudełku na zdjęciu dobrze widzę amfibie z czarnym bezelem na nato, koło multikalendarza? Wiesz po ile była?

O 7 to już wszystko przebrane. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pierwszym zdjęciu jakieś 10 metrów dalej stoi ta Ukrainka co w Bytomiu z pasówkami mołni i Aviatorami - miałem być w Świdnicy ale gril mi się przeciongnoł   -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piątek,sobota,niedziela jarmark staroci w Lęborku,oczywiście jadę :D  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Lublinie tylko w niedzielę, ale zapraszamy. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

W nadchodzącą niedzielę (5 sierpnia) jarmark w Wodzisławiu Śląskim na rynku. Ostatnio rusków było sporo i w fajnych stanach też. Pojawił się Pan z Chorzowa (powiedział mi, że jest zegarmistrzem) w rogu rynku przy ulicy prowadzącej do kościoła. Miał trochę fajnych zegarków, ale też składaków z tarczami charkowskimi nieco. Ja zakupiłem u niego poljocika z lat '70 niedrogo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W najbliższą niedzielę będzie też giełda staroci w Świdnicy. Może komuś będzie bliżej niż na Śląsk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W najbliższą niedzielę będzie też giełda staroci w Świdnicy. Może komuś będzie bliżej niż na Śląsk.

Nie byłem już ze 3 miesiące - wielkie g.......... tam jest ale na lody warto się wybrać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł raz na wozie raz pod wozem. Sam wiesz najlepiej...

Jak kozy wstaną to może się wybierzemy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie może czy jest jakaś giełda/ bazar w szczecinie obfity w zegarki? :)

Wołny, ałmazy, WP, mołnie precyzyjne itd.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwila ciszy, konsternacja... Czy Sebolski zdradzi swoje źródełka ?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poda nam wszystkim dokładany adres ale: okaże się, że to nie Szczecin a Szczecinek, nie bazar a giełda i nie zegarki a gołębie pocztowe. Ja bym tak zrobił! A co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat jestem w szczecinie i wlasnie o Sebolskim pomyślałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinien powstać na forum informator - gdzie, kto i kiedy będzie, żeby sobie wypić piwko.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to wiecie gdzie nabyłem, :)  to są jeszcze nie wszystkie,a wśród nich jest jeden rodzynek jaki?post-79147-0-66172200-1533409875_thumb.jpgpost-79147-0-79080800-1533409995_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warelke na Jarmarku trafiłeś ???

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wygrzebany z dwóch kartonów,a moją uwagę zwrócił rolex fals w kupie zegarków na baterię a wśród nich UW za 15zł,oczywiście sprawny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.