Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rekrut88

CASIO Edifice EFR-520RB-1A RedBull. Podróbka czy oryginał

Rekomendowane odpowiedzi

Cena, jakość i detale wykonania wskazują na podróbę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś wpadł mi w ręce podrobiony ef-527d i też miał tak dziwnie zafoliowaną bransoletę, później kupiłem oryginalny od pewnego sprzedawcy i była jedynie folia na zapince.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podróba. Takiego zegarka nikt o zdrowych zmysłach nie sprzedawałby na tablicy za 300 zł Z kiepskimi zdjęciami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta niebieska folia ochronna hihihih podróba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli zegarek kosztuje ponad 800zł, to ciężko trafić kogoś, kto jest go gotów oddać za 50% wartości. Trzeba brać na to poprawkę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podroba  dlatego jest na olx }}}

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te wszystkie z drugiego linku to podróbki a i ten z pierwszego linku niepewny.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te wszystkie z drugiego linku to podróbki a i ten z pierwszego linku niepewny.

ten z pierwszego też podróbka. Już udało mi się dojść po zdjęciach. Wygląd zegarka na zjdeciach autorstwa Sprzedającego rożni się od oryginalnego zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez k3lt
      Zegarek zadbany, nie katowany w terenie w super stanie jak widać na zdjęciach. Stan ogólnie oceniam na 9/10 mogą się znaleźć jakieś mikro przybrudzenia.
      Zakupiony w oficjalnym sklepie Casio na Allegro w grudniu 2025 r, dystrybucja Zibi - oczywiście na gwarancji.
      Gdyby ktoś chciał mogę wystawić z przesyłką na OLX dla ochrony kupujących.

Cena 300 zł. + koszty wysyłki (Automat lub Kurier DPD - 10 zł, Paczkomat - 20 zł)

• Przez trzydziesci9
      Cześć,

Chciałem dowiedzieć się czy istnieje jakiś odpowiednik modelu Casio F-91W, który posiadałby timer oraz stoper potrafiący zmierzyć dłuższy okres czasu, niż jedna godzina. Zależałoby mi również na lepszym podświetleniu.

Aktualnie jestem właścicielem F-91W, bardzo dobrze mi się go nosi. Jednak brakuje mi w nim wyżej wymienionych dodatków.

Największym atutem mojego F-91W jest rozmiar oraz waga. 

Bardzo zależy mi na tym, żeby propozycje nie przedstawiały modeli większych i znacznie cięższych.

Pozdrawiam.
    • Przez classyandsaasy
      Szukam / WTB 
      Casio Edifice EFV-100D-7AVUEF (biała tarcza). Model już niedostępny, stąd pytam tutaj.
      Najchętniej stan 8/10 lub lepszy, koperta i tarcza bez większych śladów użytkowania.

Jeśli masz i rozważasz sprzedaż - zapraszam do kontaktu, rozważę każdą ofertę .

Pozdrawiam,
      Kuba

• Przez trzydziesci9
      Chciałem poznać Wasze opinie na temat kostek CASIO G-SHOCK GMW-B5000D-1CER oraz CASIO G-SHOCK G-Steel GMW-B5000D-1ER.

Ktoś może powiedzieć czym różnią się te zegarki oprócz wyglądu?

Dodatkowo zastanawiam się jak takie metalowe G-SHOCKi radzą sobie z zadrapaniami i uszkodzeniami. Czy lepiej zostawić sobie wspomniane modele na bezpieczniejsze i delikatniejsze wyjścia?
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.