tomaliusz 23158 #1326 Napisano 13 Października 2017 A ja coś niepokojącego zauważyłem Rok temu (zdjęcie z 13.11.2016r.) moje jedno pudełko tak wyglądało a dziś żadnego tego zegarka już nie mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1327 Napisano 13 Października 2017 Mam wrażenie, że przy tej "chorobie" to nic nadzwyczajnego ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6681 #1328 Napisano 13 Października 2017 GTS i MTG też te miałem i co zerkam na fotki to myślę czemu? 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1329 Napisano 27 Października 2017 Niby nic a cieszy! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1330 Napisano 27 Października 2017 O matulu, czego tam nie ma :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1331 Napisano 27 Października 2017 O matulu, czego tam nie ma :-)Części kolekcji! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1332 Napisano 27 Października 2017 (edytowane) Większej, czy mniejszej części? ;-) Edytowane 27 Października 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1333 Napisano 27 Października 2017 Większej, czy mniejszej części? ;-)Brakuje większej i lepszej! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1334 Napisano 27 Października 2017 To faktycznie, może Kolega naposać, że "niby" nic ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1335 Napisano 28 Października 2017 Moja stal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1336 Napisano 28 Października 2017 Ja jakoś do stali nie mogę się przekonać. Gdziekolwiek miałem - Alpina, żółw, pressage, zmieniałem na pasek ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1337 Napisano 28 Października 2017 Ja wszystko pakuję na bransy jak tylko mam taką możliwość No wyjątki w g-shockach i to nie we wszystkich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1338 Napisano 28 Października 2017 Znakiem tego, ja mam zupełnie odwrotnie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1339 Napisano 29 Października 2017 Dużo stali! Hamilton wygląda super z taką ilością koronek! Od czego jest trzecia?! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taki Tam Typek 0 #1340 Napisano 29 Października 2017 WItajcie wszyscy. Mam pytanie do kolegi tomaliusz-a: czy jak tak kładziesz zegarki np. na stole, to czy nie rysują się dekielki od bransy (i vice versa)? Sorry, że pytam, ale ja wyłącznie paskowy:) Często widzę porysowane dekle i czy to nie od tego? Pzdrttt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1341 Napisano 29 Października 2017 (edytowane) Najczęściej właśnie rysy na deklu powstają od bransoletki ale jak to robisz, odkładasz niechlujnie Jak to delikatnie zrobisz i tak samo jak nie podnosisz szurając to rys nie będzie A np. Sumo i DB nie stykają się dekle z bransą Na rozpiętych jest podobnie Edytowane 29 Października 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11578 #1342 Napisano 29 Października 2017 Najczęściej właśnie rysy na deklu powstają od bransoletki ale jak to robisz, odkładasz niechlujnie Jak to delikatnie zrobisz i tak samo jak nie podnosisz szurając to rys nie będzie Ty zboczony jesteś, powinieneś się leczyć.To do którego ośrodka idziemy razem? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1343 Napisano 29 Października 2017 (edytowane) Hehe, coś na odchamienie zegarkowe by się przydało No ale wszystkiego nie przewidzisz lub nie pomyślisz, tak jak to że moje Sumo dostało kilka razy koronką w pudełku od sąsiada przy przenoszeniu pudełka Oczywiście zegarki są dla nas a nie my dla nich ale jak przypierdzielisz w futrynę to trudno, zdarza się ale w pudełku na poduszce Edytowane 29 Października 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1344 Napisano 29 Października 2017 Pewnym rozwiązaniem na porysowanie dekli przez kajdanki jest rezygnacja z nich ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41735 #1345 Napisano 29 Października 2017 Pewnym rozwiązaniem na porysowanie dekli przez kajdanki jest rezygnacja z nich ;-)Ale jak bez dekla nosić ❓ 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1346 Napisano 29 Października 2017 Przeca wiadomo, że o rezygnację z kajdan chodzi ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81342 #1347 Napisano 29 Października 2017 Ale jak bez dekla nosić ❓Full transparentny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1348 Napisano 29 Października 2017 Ale jak bez dekla nosić ❓ Też nie kumam braciszku Przeca wiadomo, że o rezygnację z kajdan chodzi ;-)Kolega młody to zdziwiony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1349 Napisano 29 Października 2017 (edytowane) Jak mawia bohater pewnego serialu, są rzeczy na niebie i ziemii, o których nie śniło się fizjologom ;-) Edytowane 29 Października 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tts 4989 #1350 Napisano 30 Października 2017 Dużo stali! Hamilton wygląda super z taką ilością koronek! Od czego jest trzecia?! W tym modelu V7750 jest odwrócony więc ta trzecia odpowiada za nakręcanie, zmianę czasu i daty. Pozostałe dwie pozwalają operować wewnętrznymi pierścieniami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach