zasadas 5084 #1101 Napisano 8 Kwietnia 2017 Wrócę do Omeg. Ciekawa kolekcja, oj wybrałoby się kilka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marca101 61 #1102 Napisano 8 Kwietnia 2017 Widać, ze lubisz ekstremalne życie na krawędzi wytrzymałości! Wytrzymała gromadka! Kilka bardzo fajnych. Na moim nadgarstku King wyglada dramatycznie. Wrócę do Omeg. Ciekawa kolekcja, oj wybrałoby się kilka. Są też inne w kolekcji: Citizen, Vostok itd.Zdjęcia na którejś stronie w tym temacie są. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1103 Napisano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) RadekvintageOmegi świetne musisz lubić tę firmę Gratuluje Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #1104 Napisano 8 Kwietnia 2017 Dziekuje Panowie za mile slowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #1105 Napisano 8 Kwietnia 2017 Aż strach tu zaglądać... można się kompleksów nabawić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scaut 7708 #1106 Napisano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Myślę że co do niektórych kolegów mógłby spokojnie przyjechać gość z hodenkee i nagrać dobry odcinek "Talking Watches" Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Scaut 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #1107 Napisano 9 Kwietnia 2017 Myślę że co do niektórych kolegów mógłby spokojnie przyjechać gość i nagrać dobry odcinek "Talking Watches" Panie, tu nie gościa trzeba tylko lekarza. Ta choroba ma nawet numer statystyczny :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #1108 Napisano 9 Kwietnia 2017 Zachęcony Waszymi wpisami wrzucę jeszcze to zdjęcie ukazujące moja chorobę w całej okazałości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1109 Napisano 9 Kwietnia 2017 To już jest bardzo poważny etap zaawansowania choroby. Myślałem, że objęła tylko Omegę, ale widzę, że ma przerzuty an inne marki również. Tego normalnie nie da się już wyleczyć. Gratuluję. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #1110 Napisano 9 Kwietnia 2017 Mam duże wsparcie w rodzinie. Już dwa miesiące nic nie kupiłem. Unikam tez śledzenia naszego bazarku:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #1111 Napisano 9 Kwietnia 2017 Radek ! pozamiatałeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4615 #1112 Napisano 9 Kwietnia 2017 To już jest bardzo poważny etap zaawansowania choroby. Myślałem, że objęła tylko Omegę, ale widzę, że ma przerzuty an inne marki również. Tego normalnie nie da się już wyleczyć.Da się. Sprzedajesz jeden i czujesz się usprawiedliwiony żeby kupić następne 5 albo więcej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1113 Napisano 9 Kwietnia 2017 RadekKolekcja czapki z głów Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #1114 Napisano 9 Kwietnia 2017 Mam duże wsparcie w rodzinie. Już dwa miesiące nic nie kupiłem. Unikam tez śledzenia naszego bazarku:)Jestem pod wrażeniem Rozumiem, że gdyby nie "wsparcie" rodziny moglibyśmy kolekcję oglądać do wieczora ? Przynajmniej z jednym stwierdzeniem muszę się zgodzić w pełni, oglądanie Bazarku powoduje szybsze bicie serca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #1115 Napisano 9 Kwietnia 2017 Bazarek dla nas uzależnionych to troche taka witryna sklepu monopolowego dla alkoholika. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #1116 Napisano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Fajnie że zdjęcia dałeś w dużej rozdzielczości i można pooglądać szczegóły kolekcji Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Blunio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1117 Napisano 9 Kwietnia 2017 Bazarek dla nas uzależnionych to troche taka witryna sklepu monopolowego dla alkoholika.Bardzo mi się to porównanie spodobało, i tu i tu zaglądam z przyjemnością. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #1118 Napisano 10 Kwietnia 2017 A gdzie Rolex GMT? Ty nie miałeś go przypadkiem? Sorry jak mi się coś pomieszało. dobrze pamiętasz no cóż, Rolo musiał odejść ..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelm87 198 #1119 Napisano 10 Kwietnia 2017 Moje skromne stadko Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #1120 Napisano 11 Kwietnia 2017 Poljot wymiata reszte. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6227 #1121 Napisano 11 Kwietnia 2017 dobrze pamiętasz no cóż, Rolo musiał odejść ..... Ech, ja to chyba wolałbym sprzedać wszystko, a Rolexa zostawić... [choć oczywiście, reszta kolekcji też godna szacunku!] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donpaganistis 126 #1122 Napisano 16 Kwietnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #1123 Napisano 16 Kwietnia 2017 donpaganistis - bardzo interesująca kolekcja, moim zdaniem rzeczywiście odważna, nietuzinkowa. Jeszcze Tak oryginalnej, w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu, nie widziałem. Gratulacje. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #1124 Napisano 17 Kwietnia 2017 moja skromna kolekcja G 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1125 Napisano 17 Kwietnia 2017 Skromna to ona kiedyś była! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach