rafi 12856 #1526 Napisano 17 Lutego 2018 (edytowane) Dopeman Ale serio, jestem tu prawie 10 lat i przez zdecydowaną większość tego czasu spełniam to założenie. Posiadanie większej ilości nie ma dla mnie zbytniego sensu. Gdybym nagle zaczął mieć więcej zbędnej gotówki prawdopodobnie poszedłbym w jakość (lub po prostu wyższą półkę cenową ).Oczywiście mam na myśli zegarki użytkowe. Jeśli chodzi o kolekcjonowanie, to chętnie widziałbym u siebie stadko vintage Seiko, z nurkami włącznie. Teraz też w szufladzie zalega trochę rusków, ale ich po prostu nie noszę. fidelio i rafi fajne macie zegarki.Dzięki. Edytowane 17 Lutego 2018 przez rafi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1527 Napisano 17 Lutego 2018 fidelio i rafi fajne macie zegarki.Dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #1528 Napisano 17 Lutego 2018 (edytowane) @rafi nie no to taki żarcik u mnie współcześnie/użytkowo to jest podobnie, ale starych ruskich mam ponad 30, to i tak jest mikroskala w stosunku do innych kolegów. Ale u mnie akurat ruski często goszczą na nadgarstku, gdybym nie nosił to chyba był nie zbierał. Wyłączając 'cepelie' lat '80, za którą nie przepadam, to jest tam mnóstwo pięknych czasomierzy które nie nadwyrężają budżetu. Żeby nie było OT, to kilka z mojej radzieckiej kolekcji Edytowane 17 Lutego 2018 przez dopeman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #1529 Napisano 17 Lutego 2018 (edytowane) Fidelio, przyłączam się do gratulacji ! Rafi, Tobie również gratuluję. Edytowane 17 Lutego 2018 przez TigerBear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1530 Napisano 17 Lutego 2018 Myszka Miki wypas! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1531 Napisano 17 Lutego 2018 Fidelio, przyłączam się do gratulacji ! Dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12856 #1532 Napisano 20 Lutego 2018 Rafi, Tobie również gratuluję.Przysnąłem Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 221 #1533 Napisano 20 Lutego 2018 No cóż u mnie nudą wieje. Tylko jedna marka. Miejsca jeszcze są, bo staram się od razu układać wg. klucza. 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #1534 Napisano 20 Lutego 2018 Bardzo ładna kolekcja. Jest pomysł, porządek i konsekwencja. To lubię :-). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1535 Napisano 20 Lutego 2018 Przyszło takich dwóch i pozamiatało w temacie! Piękne zbiory! Tylko zazdrościć zaparcia w kolekcjonowaniu jednej manufaktury! Enicary piękne ze 3 widział bym u siebie A Atlantiki tez pozazdrościć szczególnie ostatni rząd! Brakuje tylko wszystkomającego Piękne gratuluje Panowie! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #1536 Napisano 20 Lutego 2018 Przyszło takich dwóch i pozamiatało w temacie! Piękne zbiory! Tylko zazdrościć zaparcia w kolekcjonowaniu jednej manufaktury! Enicary piękne ze 3 widział bym u siebie A Atlantiki tez pozazdrościć szczególnie ostatni rząd! Brakuje tylko wszystkomającego Piękne gratuluje Panowie!Tak. A jedną z tych kolekcji macalem nawet 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 137 #1537 Napisano 21 Lutego 2018 siedziałbym, bawił się ,macał, przekładał , jak klockami lego cały dzień :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #1538 Napisano 21 Lutego 2018 @Szwed - daj tylko znak w sprawie "wszystkomającego" :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1539 Napisano 21 Lutego 2018 Tak. A jedną z tych kolekcji macalem nawet Taki to ma szczęście nie dość, ze ma u siebie dużo macania to jeszcze innych może! Tez bym chętnie po dotykał takich!@Szwed - daj tylko znak w sprawie "wszystkomającego" :-)Wiem mam to w pamięci zanotowane! Ale nie myśle, ze najdejdzie ten moment Za bardzo jestem z nim związany! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1540 Napisano 21 Lutego 2018 No to ja rozumiem Atlantiki Frantza robią wrażenie.Szywed wszystkomajacy mazenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1541 Napisano 21 Lutego 2018 (edytowane) No to ja rozumiem Atlantiki Frantza robią wrażenie.Szywed wszystkomajacy mazenie.To wszystko co piszesz to prawda. A te wszystkomające to takie wisienki na torcie do pięknych kolekcji! Tylko tyle ze prawie nikt ich nie ma! Mi są znane dwie osoby co takie maja a na sprzedaż żadnego od ok czterech lat nie widziałem! i myśle jak by się pojawił to cena była by zawrotna! jak za Rolexa PN! Edytowane 21 Lutego 2018 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1542 Napisano 21 Lutego 2018 To jeszcze w ramach przypomnienia żeby było wiadomo o jakiego Atlantika chodzi! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1543 Napisano 21 Lutego 2018 Brawo,brawo i jeszcze brawo.W ogole Ci sie nie dziwiwie ze go nie oddasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1544 Napisano 21 Lutego 2018 Świetny, ale przeraża mnie ta twarz na księżycu Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 221 #1545 Napisano 21 Lutego 2018 No piękny ten Atlantic, miałem właśnie pytać o czym Wy tak mówicie. Jaką on ma średnicę? Ponad 35mm ?? 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #1546 Napisano 21 Lutego 2018 Faktycznie wszystkomający To nie księżyc, to lunatyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1547 Napisano 21 Lutego 2018 (edytowane) Świetny, ale przeraża mnie ta twarz na księżycu Prawie jak ten! No piękny ten Atlantic, miałem właśnie pytać o czym Wy tak mówicie. Jaką on ma średnicę? Ponad 35mm ??Ok 35mm teraz sprawdzić nie mogę! a w środku Landeron 186 Faktycznie wszystkomający To nie księżyc, to lunatyk Tylko brakuje miejsca na kartę sim! Brawo,brawo i jeszcze brawo.W ogole Ci sie nie dziwiwie ze go nie oddasz Chociaż jeden co rozumie! Edytowane 22 Lutego 2018 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #1548 Napisano 21 Lutego 2018 To jeszcze w ramach przypomnienia żeby było wiadomo o jakiego Atlantika chodzi! Jak lubię tylko proste trójwskazówkowe divery, to ten jest jakiś taki fajny Czerwona podziałka to skala tachometryczna? od 1-20 km.. ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #1549 Napisano 22 Lutego 2018 Piękny ten Atlantic. Mógłbym prosić o ref.? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #1550 Napisano 22 Lutego 2018 Referencja jest raczej niemożliwa do uzyskania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach