nh35 109 #8901 Posted November 2, 2025 Widać po zdjęciu że jakiś stop 1 Share this post Link to post Share on other sites
eM_ 41390 #8902 Posted November 2, 2025 Tu kupiłem: https://a.aliexpress.com/_EQBHdL6 Zapłaciłem 10.16 zł. Raczej jest z jakiegoś stopu, ale przyzwoicie wykonany. Wcześniej kupiłem u innego sprzedawcy ale zawsze zatrzymywał się na pewnej godzine i trzeba było ruszyć go koronką (miał jakąś wadę). Napisałam wtedy, że jest uszkodzony, wysłałem filmik i po minucie zwrócili pieniądze w formie bonusu. 3 Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 28251 #8903 Posted November 3, 2025 Sprawdzaj na bieżąco, czy nie obłazi dziecku na rękę. Te wynalazki mają powłokę, która schodzi bardzo szybko, a co tam za świństwa w niej są, to tylko majfrend wie. 3 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
eM_ 41390 #8904 Posted November 3, 2025 Godzinę temu, oszolom napisał(-a): Sprawdzaj na bieżąco, czy nie obłazi dziecku na rękę. Te wynalazki mają powłokę, która schodzi bardzo szybko, a co tam za świństwa w niej są, to tylko majfrend wie. Dzięki. Napiszę jak zacznie schodzić. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Laponek 1745 #8905 Posted November 4, 2025 W dniu 1.10.2025 o 18:48, mr.chilihead napisał(-a): Sporo ostatnio chorowałem. Nie było serca do niczego, bo energia była przekierowana na inne priorytety. Odzyskując siły postanowiłem zrobić sobie bezpieczny prezent. Bezpieczny czyli budżetowy. Przekierowałem uwagę na,… chińszczyznę. Jakaś recenzja, cena nie rujnująca i poszło. Kupiłem Ciga Designe Hunter. Guma przyszła wcześniej od zegarka. O nim zapomniałem. Teraz o sobie nie daje zapomnieć. Super fun watch. Z łapy nie schodzi. Zobaczyłem i teraz bardzo chcę. Problem jest taki, że właśnie kupiłem dwa inne:) Super oryginalny zegarek. Mocno kusi:) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 21531 #8906 Posted November 7, 2025 Nie pamiętam czemu i kiedy zamówiony. Ale wychodzi to to, że to najtańszy, mechaniczny zegarek świata. 100 zł. 5 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
tofiks_th 14520 #8907 Posted November 7, 2025 48 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Nie pamiętam czemu i kiedy zamówiony. Ale wychodzi to to, że to najtańszy, mechaniczny zegarek świata. 100 zł. Moj Shanghai kosztowal ciut mniej😀 3 Share this post Link to post Share on other sites
nh35 109 #8908 Posted November 7, 2025 Godzinę temu, Funky_Koval napisał(-a): Nie pamiętam czemu i kiedy zamówiony. Ale wychodzi to to, że to najtańszy, mechaniczny zegarek świata. 100 zł. nie zapominajmy o winnerach mechanicznych, 29zł 2 Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 21531 #8909 Posted November 7, 2025 Godzinę temu, tofiks_th napisał(-a): Moj Shanghai kosztowal ciut mniej😀 Ale mój to wersja deluxe z przeszklonym deklem i czerwoną gwiazdą! 0 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
tofiks_th 14520 #8910 Posted November 7, 2025 (edited) Godzinę temu, Funky_Koval napisał(-a): Ale mój to wersja deluxe z przeszklonym deklem i czerwoną gwiazdą! Fakt, gwiazda zapewne podbija cenę, choć mnie osobiście sklonila do rezygnacji z zakupu. Też mam szkieletora i szklaną dupkę😉, a jak z dokładnością werku. Moj dość mocno spieszył, ale go podregulowalem. Edited November 7, 2025 by tofiks_th Literówka 1 Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 21531 #8911 Posted November 7, 2025 7 minut temu, tofiks_th napisał(-a): Fakt, gwiazda zapewne podbija cenę, choć mnie osobiście sklonila do rezygnacji z zakupu. Też mam szkieletora i szklaną dupkę😉, a jak z dokładnością werku. Moj dość mocno spieszył, ale go podregulowalem. Nie wiem, na razie działa i się nawet nakręca jak się zepsuje poleci do śmieci 0 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 28251 #8912 Posted November 7, 2025 8 godzin temu, Funky_Koval napisał(-a): Nie wiem, na razie działa i się nawet nakręca jak się zepsuje poleci do śmieci pamiętaj o mnie, jak padnie, przyda mi się wałek z koronką 2 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 21531 #8913 Posted November 7, 2025 4 minuty temu, oszolom napisał(-a): pamiętaj o mnie, jak padnie, przyda mi się wałek z koronką Nie ma sprawy. Na razie ustrojtwo działa właściwie nie ogarniam jak mozna za niecałe 100 zł zrobić mechanika 0 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 28251 #8914 Posted November 7, 2025 9 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Nie ma sprawy. Na razie ustrojtwo działa właściwie nie ogarniam jak mozna za niecałe 100 zł zrobić mechanika dzięki :D. te werki są baaardzo tanie. ładują je do wspominanych winnerów i im podobnych wynalazków, które można kupić jeszcze taniej, tylko one mają koperty z szajsmetalu i ogólnie ciężkie do zniesienia wykończenie. u Ciebie chociaż koperta wygląda przyzwoicie. ale w sumie takiego winnera kiedyś kupiłem dla zabawy za całe 40 zeta i całkiem często nosiłem. zaczął obłazić, to sprzedałem (tak, handel złomem to moja pasja :P), ale wciąż był na chodzie. 1 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
ro4ti 413 #8915 Posted November 13, 2025 (edited) dostałem dzisiaj mniejszego czarnego kwarcowego brata zielonej żaby. watchdives: Edited November 13, 2025 by ro4ti 6 Share this post Link to post Share on other sites
ro4ti 413 #8916 Posted November 13, 2025 to pozwolę sobie jeszcze tu inną fotę - za dużo tych działów (pokażmy... nasze nowe...) bo ciekawy jest ten ixdao: 12 Share this post Link to post Share on other sites
niuti 432 #8917 Posted November 13, 2025 Godzinę temu, ro4ti napisał(-a): to pozwolę sobie jeszcze tu inną fotę - za dużo tych działów (pokażmy... nasze nowe...) bo ciekawy jest ten ixdao: To zielony czy niebieski? Bo niebieskim za niedługo mam nadzieję, że będą sie cieszył 0 Share this post Link to post Share on other sites
kubapretki 1182 #8921 Posted November 17, 2025 Niby wiadomo, co i jak, ale jednak cieszy... 5 Share this post Link to post Share on other sites
ro4ti 413 #8922 Posted November 17, 2025 pierwszy san martin... (39mm) 10 Share this post Link to post Share on other sites
michal260189 49 #8923 Posted November 18, 2025 Tandorio do mnie dziś dotarł Zakupiony na klubowym bazarku od kolegi @Bodzio7 5 Share this post Link to post Share on other sites
ro4ti 413 #8924 Posted November 19, 2025 taki dziwny... bo tani nurek - solar, titan, etc. ale i tarcza ciekawa i wielki i nawet świeci 7 Share this post Link to post Share on other sites
tofiks_th 14520 #8925 Posted November 20, 2025 (edited) 9 godzin temu, ro4ti napisał(-a): taki dziwny... bo tani nurek - solar, titan, etc. ale i tarcza ciekawa i wielki i nawet świeci Mam wcześniejszą wersje stalową i na wakacjach sprawdził sie dobrze. Na szybkę nakleilem szkło zabezpieczajace bo oryginalne to minerał. Ten tytan ma chyba ciut ciekawszą fakturę tarczy🤔 Edited November 20, 2025 by tofiks_th 5 Share this post Link to post Share on other sites