Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

dante100

Seiko SKX 009

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

mam pytanie - gdzie bezproblemowo i w dobrej cenie nabyć SEIKO SKX009? Na polskim rynku coś ciężko aktualnie o ten zegarek. I jeszcze jedna kwestia - która wersja jest aktualnie bardziej optymalna : guma czy bransoleta, jeżeli chodzi o jakość pasków. Branzy podobno były kiepskiej jakości. Dzięki z góry za wszystkie porady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seiko mimo wysokiego kursu dolara i tak najkorzystniej kupić w zagranicznym sklepie internetowym albo używane tu na forum nieraz udaje się kupić w niezłym stanie.

Zarówno guma jak i bransoleta jest dobrej jakości. To zależy od Twoich upodobań, co Ty bardziej lubisz. Jak dla mnie guma jest za twarda ale może dlatego że mam szczupły nadgarstek a ona jest dosyć długa. Bransoleta jest świetna choć nie jest z pełnych ogniw. Jeśli nie trenujesz zapasów z zegarkiem na ręce to nic CI się z nią nie stanie.

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiepskiej jakości? Mam od kilku miesięcy SKX007, więc bransoleta pewnie ta sama/prawie ta sama i jak na tę cenę zegarka to nie mam pojęcia, o co może chodzić. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam i gumę i bransoletę. Obie są bardzo przyzwoitej jakości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo, ze guma jest przyzwoita, bierz bez zastanowienia wersję na kajdanie. Świetna bransoleta, przekonasz się do niej szczególnie latem. Mimo, że nie z pełnych ogniw, jest świetna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

da się znaleźć bransoletę z pełnych ogniw..miałem ,jest bardzo OK.

med_gallery_23173_1992_30718.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta bransoleta to wyjątkowy wynalazek, jest ona swoistą hybrydą.

Brzegi ogniw są "lite", więc nie straszy paskudnymi blaszkami jak klasyczne "piątki".

Środkowe zaś faktycznie są z blaszek, przez co cała bransoleta jest dość... gibka?

Zabieg ten spowodował, że bransa dokładniej przylega do nadgarstka, więc można ją ciaśniej dopasować do przegubu, nie tracąc komfortu użytkowania.

Bardzo wygodna, polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za porady. Waham się tylko nad dostawcą, ale znalazłem kilka pozytywnych opinii o sklepie : http://www.mywatcheshub.com. Z tego co sprawdziłem to wysyłka jest dokonywana z Singapuru i jest możliwość zaznaczenia opcji "bez pudełka, jako zegarek do naprawy o wartości poniżej 50 USD" . Co sądzicie o takim zakupie? Może obejdzie się bez VAT-u?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.