Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
bolanty

Zegarmistrz POZNAŃ

Recommended Posts

Pan Jacek na smochowicach

Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy.

Janusz Bilicki Sienkiewicza 9a 60-816 POZNAŃ tel.komórkowy 608304597 tel.stacjonarny 618435216

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

To zalezy co ma zrobic, nie wszyscy maja np. komory cisnieniowe, bardzo fajny i co najwazniejsze uczciwy jest na sw. Marcinie, na tej scianie co "kociak", ale niestety nie ma komory

by zawsze mieć: rower droższy niż samochód i zegarek droższy niż rower :)

Witam. Czy ma ktoś informacje czy Pań Piszczek z Gwarnej ma już otwarty zakład ? Kilka razy już byłem i było zamknięte. Urlop, zmiana lokalizacji ...?

Pozwolę sobie odkopać temat. Ktoś, coś powie o zakładzie Madajczyk i Warczewski na os. Bolesława Śmiałego 9 w Poznaniu?

Na pierwszy rzut oka wrażenie solidne, ale ktoś u tego Pana serwisował już coś?

Mam do przeserwisowania Atlantica na Ecie 2824 (pamiątka po Tacie, słabo się nakręca spóźnia ok. minuty na dobę), mojego Orient Stara (chodzi bez zarzutu, ale już czas na serwis) i stary zegar ścienny Vedette (kwadransiak). Korzystałem dotąd z Pana Janusza Bilickiego, ale terminy ma kosmiczne i ceny absurdalne (za serwis rzeczonego Atlantica, jeszcze jak Tata żył, płaciłem 450 zł... Ścienny Vedette, odkąd dostałem go w spadku po dziadku 9 lat temu, jeszcze nigdy nie działał prawidłowo, a w sumie u Pana Janusza zostawiłem na jego naprawy już ok. 2000 zł...

Szukam zegarmistrza, który nie skroi mnie tak, że będę musiał zacząć sprzedawać moje zegarki. To nie ma być najtańszy fachowiec. Ja po prostu chcę zapłacić uczciwe pieniądze i mieć dobrze zrobioną robotę. 

Pan Janusz to niewątpliwie bardzo sympatyczny człowiek, z dużą wiedzą, ale chyba sobie za dużo na głowę bierze i po prostu nie ma czasu naprawiać zwykłych zegarków. 

Z góry dzięki za wszelkie głosy lub sugestie innych speców😊

Jak to się pisze w internetach - podpinam się pod pytanie....

ponownie zdecydowanie polecę pana Marka z Gwarnej obecnie w bramie po tej stronie co była księgarnia imAdama Mickiewicza, ale bliżej ul. Święty Marcin

(aż się boje, co zrobię, kiedy przejdzie na emeryturę...)

Edited by geniu_75

Jeśli chodzi o moje, już ponadtrzydziestoletnie doświadczenia, to na mapie Poznania zostały mi tylko dwa adresy, tzn. pan Janusz Bilicki oraz panowie z Rynku Wildeckiego.