Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

Świetny zegar. Nie mam mu nic do zarzucenia (na siłę może wolałbym prawdziwe GMT). Jakość wykonania, ergonomia, bransoleta, mikroregulacja - wszystko super. Nawet trafiłem egzemplarz, który bardzo dobrze trzyma czas. Wiadomo można marudzić o oczywistym nawiązaniu do Exa, ale jest to nawiązanie w jak najlepszym tego słowa znaczeniu - jak dla mnie nosi się zdecydowanie wygodniej od obecnego wypustu firmy na R.

Aż dziwne, że mam go już ponad rok, a zdjęcie wstawiam chyba po raz pierwszy🤔

20240609_160943.jpg.e0fef9e37ac4dc7dc747bcda37ebddd2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Musa19 napisał(-a):

Świetny zegar. Nie mam mu nic do zarzucenia (na siłę może wolałbym prawdziwe GMT). Jakość wykonania, ergonomia, bransoleta, mikroregulacja - wszystko super. Nawet trafiłem egzemplarz, który bardzo dobrze trzyma czas. Wiadomo można marudzić o oczywistym nawiązaniu do Exa, ale jest to nawiązanie w jak najlepszym tego słowa znaczeniu - jak dla mnie nosi się zdecydowanie wygodniej od obecnego wypustu firmy na R.

Aż dziwne, że mam go już ponad rok, a zdjęcie wstawiam chyba po raz pierwszy🤔

20240609_160943.jpg.e0fef9e37ac4dc7dc747bcda37ebddd2.jpg

No właśnie nie widziałem wcześniej i napisałem w głównym temacie.  Ja wolę większą kopertę ale CW robi naprawdę fajne zegarki.  Widać, że to wcześniejszy wypust bez loga. Teraz jest logo nakładane a ja swojego C60 300 mam z malowanym logo. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
On 6/9/2024 at 11:11 AM, tommly said:

Chyba muszę wrócić do niebieskiego C65, bo szczujecie non stop color 😁

2 hours ago, just_nobody07 said:

Również czuję się szczuty!

Co poszło nie tak, Panowie? 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, tts napisał(-a):

Co poszło nie tak, Panowie? 🤣

Ano nic, są jeszcze inne zegarki 😋 

Tomasz ale spokojnie, wszystko jest pod kontrolą i do opanowania.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem wam, że CW robi robotę. Ja jestem zadowolony z brązowej tarczy ale ta nowość jest IMO świetna.

tSONxyP.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.06.2024 o 13:37, kornel91 napisał(-a):

Ja wolę większą kopertę ale CW robi naprawdę fajne zegarki.  Widać, że to wcześniejszy wypust bez loga.

Bardzo, bardzo fajne, natomiast, co do wielkości, to mnie z kolei wraz z wiekiem ciągnie w kierunku coraz mniejszych średnic - tym bardziej, że akurat nadgarstek mam "wiotki" raczej😉

Ja swojego kupiłem w zeszłym roku dzięki uprzejmości Kolegi @Pawel.Sz, który pierwotnie nabył go jako tzw. seconds.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Powiem wam, że CW robi robotę. Ja jestem zadowolony z brązowej tarczy ale ta nowość jest IMO świetna.

Ładnie ten kolor tarczy pasuje do brązu. W ogóle mam wrażenie, że bardzo podobne zestawy kolorów zastosowano w brązowych Airmanach od Glycine. Tam się bardzo dobrze sprawdziły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Ładnie ten kolor tarczy pasuje do brązu. W ogóle mam wrażenie, że bardzo podobne zestawy kolorów zastosowano w brązowych Airmanach od Glycine. Tam się bardzo dobrze sprawdziły.

Ten niebieski wygląda na fajniejszy niż w moim Glycine. Myślę, że na żywo będzie jeszcze lepiej do tego niebieska data.  Czekamy Robert na pierwsze CW w tym kolorze na forum :)

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten niebieski wygląda na fajniejszy niż w moim Glycine. Myślę, że na żywo będzie jeszcze lepiej do tego niebieska data.  Czekamy Robert na pierwsze CW w tym kolorze na forum

To już musi ktoś inny sięgnąć głębiej do portfela.
Wygląda ten granatowy bardzo dobrze, więc czekam niecierpliwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

To już musi ktoś inny sięgnąć głębiej do portfela. emoji23.png
Wygląda ten granatowy bardzo dobrze, więc czekam niecierpliwie.

Raczej Robert nie My 😀 Wrzuciłem jedno zdjęcie na stronie jest więcej. Dla mnie jest bardziej niebieski ale nie będziemy się kłócić o odcienie 😆

6ep1dU9.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ładna cholera .
Chyba wymieniłbym swojego brązowego na granatowy. Szczególnie, że Glycine też mam z brązową tarczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą, wczoraj, dzisiaj i jutro towarzyszy mi na nadgarstku w podróży służbowej:

d83b6285b047c46b0a7937d40d7c5a25.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 hours ago, kornel91 said:

No dobra... zaczyna się grubo robić... Po ost. macaniu brąziaka Roberta myślałem: ...fajne te brąziaki Panowie macie ale trza być twardym, a nie miętkim i dam radę... no ale wjechało "toto"... 🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

No ładna cholera emoji7.png.
Chyba wymieniłbym swojego brązowego na granatowy. Szczególnie, że Glycine też mam z brązową tarczą.

Nie byłaby to zła decyzja 😀

1 godzinę temu, tts napisał(-a):

No dobra... zaczyna się grubo robić... Po ost. macaniu brąziaka Roberta myślałem: ...fajne te brąziaki Panowie macie ale trza być twardym, a nie miętkim i dam radę... no ale wjechało "toto"... 🤔

Jak Tomek mierzyłeś to wiesz, że to fajny zegarek. Trzeba zobaczyć bardziej realne zdjęcia ale fajnie się prezentuje ten niebieski. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 hour ago, kornel91 said:

Jak Tomek mierzyłeś to wiesz, że to fajny zegarek. Trzeba zobaczyć bardziej realne zdjęcia ale fajnie się prezentuje ten niebieski. 

Dokładnie tak. Na spokojnie, Atoll 300 na żywo tarczą mnie tak nie powalił, ale okazało się, że to bardzo wygodny zegarek. Poczekam spokojnie na recenzje i zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, tts napisał(-a):

Dokładnie tak. Na spokojnie, Atoll 300 na żywo tarczą mnie tak nie powalił, ale okazało się, że to bardzo wygodny zegarek. Poczekam spokojnie na recenzje i zdjęcia.

To póki Tomku czekasz na zdjęcia to ja wrzucę brązowego.

FMVXcKW.jpg

tdGOh34.jpg

rrlM8Uu.jpg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 hour ago, kornel91 said:

To póki Tomku czekasz na zdjęcia to ja wrzucę brązowego.

Tak myślałem, że w tym towarzystwie raczej mnie będą zachęcać do zakupu niż mówić, że mam wystarczająco, aby wszystkie cztery kończyny mieć czym obstawić. 🤣

Edytowane przez tts

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, tts napisał(-a):

Tak myślałem, że w tym towarzystwie raczej mnie będą zachęcać do zakupu niż mówić, że mam wystarczająco, aby wszystkie cztery kończyny mieć czym obstawić. 🤣

Bo masz wystarczająco albo za dużo jak i my. No ale co z tego. Zdjęcie z insta. Myślałem, że jest jaśniejszy ten niebieski ale i tak fajny. 

theEor9.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minutes ago, kornel91 said:

Bo masz wystarczająco albo za dużo jak i my. No ale co z tego. Zdjęcie z insta. Myślałem, że jest jaśniejszy ten niebieski ale i tak fajny. 

Dzięki! Póki co, szału nie ma...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, tts napisał(-a):

Dzięki! Póki co, szału nie ma...

No właśnie myślałem, że to taki teal więc bardzo fajnie że mam brązowego. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba trzeba poczekać aż pojawi się na naszym Forum, coś mi się zdaje, że oba zdjęcia trochę przekłamują, każde w inną stronę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi