Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Twelve 40 (Ti)  jest super ale jednak faworyt jest tylko jeden 🙂.

20250515172827.thumb.jpg.5c463349701717db5f96aeb463a41c80.jpg

Edytowane przez eagle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, SLAWEK 01 napisał(-a):

I powrót na branse, lepiej, gorzej...?

20250516_061735.jpg

20250516_062148.jpg

20250515_190951.jpg

Temu we wszystkim ładnie👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby się komuś znudził, to proszę o kontakt😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemano!
Design Ch Warda w wielu przypadkach mi się podoba, ale jakoś z marką nigdy nie było mi szczególnie po drodze. Jednak ostatnio mocno wpadł mi w oko C63 GMT (zarówno biały jak i czarny są spoko). Bardzo podobają mi się proporcje koperty (na papierze), dizajn, no i cena też spoko. Wolałbym tylko pełny dekiel, na ale cóż…

Wiem, że o jakości nic złego tu nie przeczytam, ale też nie po to tu wpadłem. Chciałem mianowicie zapytać, czy ogarniacie Krzyśkowy kalendarz cenowy, tzn. czy rzucają w najbliższym czasie jakimiś kodami, albo w drugą stronę - czy może wiecie coś o planowanych podwyżkach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O jakości przeczytasz bez problemu. Mają swoje problemy z jakością, z obsługą klienta również. Sam tu opisywałem swoje perypetie pewnie już z kilkanaście stron temu. Z tego co widzę na grupkach na FB, sytuacja bez zmian. Kontrola jakości kuleje. Ale jeśliby to odrzucić, to naprawdę ciekawe zegarki. 

Najbliższa okazja pewnie jak co roku na początku Lipca. Potem w Styczniu. 10-20% na nearly new. Kodów już nie ma.

U mnie na stanie biała 36mm i czarna 39.

IMG20250516213318.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bedzie wyprzedaz jakos w czerwcu.

Przewiń ten wątek do czerwca 2024 i mniej wiecej bedziesz wiedzial kiedy sie spodziewac i zapewne +/- jakich cen sie mozna spodziewac.

Ostatnia wyprzedaz byla w styczniu 2025, chociaz podobno oferty nie były atrakcyjne w porownaniu do tych z przed roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
O jakości przeczytasz bez problemu. Mają swoje problemy z jakością, z obsługą klienta również. Sam tu opisywałem swoje perypetie pewnie już z kilkanaście stron temu. Z tego co widzę na grupkach na FB, sytuacja bez zmian. Kontrola jakości kuleje. Ale jeśliby to odrzucić, to naprawdę ciekawe zegarki. 
Najbliższa okazja pewnie jak co roku na początku Lipca. Potem w Styczniu. 10-20% na nearly new. Kodów już nie ma.
U mnie na stanie biała 36mm i czarna 39.
IMG20250516213318.thumb.jpg.3a196f0fe47648690efdc6d4e15b4ad6.jpg

Dzięki. To napisz krótko jak z jakością Twoich sztuk? Który do Ciebie na żywo bardziej gada: biały czy czarny? Jak układa się na koperta 39? Na papierze wymiar bardzo fajny, a i profil koperty wygląda super.

Bedzie wyprzedaz jakos w czerwcu.
Przewiń ten wątek do czerwca 2024 i mniej wiecej bedziesz wiedzial kiedy sie spodziewac i zapewne +/- jakich cen sie mozna spodziewac.
Ostatnia wyprzedaz byla w styczniu 2025, chociaz podobno oferty nie były atrakcyjne w porownaniu do tych z przed roku.

Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@rafi

Tak to wyglądało ostatnio czyli 1 lutego 2025. Jedna rada - ustaw walute na funty i kupuj placac w funtach. Ceny sa nizsze niz w Euro.

Natomiast te najlepsze oferty czyli np C63 Sealander GMT na bransolecie za ok 700 funtów, rozchodzą sie bardzo szybko.

Jezeli jestes zdecydowany na ten model, to szukalbym raczej czegos w idealnym stanie z drugiej reki.

No chyba, ze nie jestes pewien i bierzesz pod uwage zwrot, wtedy łatwiej.

Jezeli mieszkasz w Krakowie to mam C63 GMT na stanie, moge udostepnic do przymiarki, plus cos jeszcze z Krzyśków znajdziemy przy okazji.

328756786_1186719122212841_7559367220198324558_n.jpg

485042577_3984468541782289_1427554046042240548_n.jpg

485711440_3984468388448971_3913923474433597353_n.jpg

Edytowane przez Pawel.Sz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[mention]Pawel.Sz [/mention] dzięki za radę. Kiedyś o tych funtach czytałem, ale wypadło mi z głowy. Dzięki też za zrzuty z wcześniejszych promocji.
Za propozycję przymiarki też dziękuję. Nie jestem niestety z Krk i nie wiem, kiedy tam będę. Ale jak bym się wybierał, to postaram się odezwać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gLdGLsd.jpeg

wP3iOsj.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję .
Widzę, że się do ChW przekonałeś. Sam jestem ciekaw jak ten model będzie wyglądał na Twoim nadgarstku, na zdjęciach innych niż reklamowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
3 godziny temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Gratuluję emoji106.png.
Widzę, że się do ChW przekonałeś. Sam jestem ciekaw jak ten model będzie wyglądał na Twoim nadgarstku, na zdjęciach innych niż reklamowe.

Zobaczymy. Mało jest filmików i zdjęć tego modelu "na żywo". A Krzysie solidne zegarki, nie ma co. W tej półce cenowej nie ma chyba lepiej.

Wahałem się jeszcze nad Traską Summiter (jest tańsza) ale w niej jest problem z wykończeniem wskazówek. 

Edytowane przez Funky_Koval

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prezentuje sie dobrze, tarcza ciekawa. Jak juz będzie to nie obędzie się bez zdjęcia jak to wygląda w realu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale się krzyś grzebie. Prawie 2 tyg a zegarka dalej nie ma :(

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KZBPXze.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi