Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, tommly napisał(-a):

Oj tam oj tam, podroczyć się nawet nie można default_smile.png

Jak to mówią, jak nie spróbujesz, to się nie przekonasz:

ec07d48f0f033a36151eb89addae346b.jpg&key=4517280d233ce3494c2dcc0147c58917d3bf3d70b9550a9937f9976a2bf959ac
041bd09cbb829ca7b30b839e1366fb56.jpg

Gratulacje! Super model niech się nosi :) napisz później jak go oceniasz 

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Panowie, dzisiaj nie bardzo mam czas, ale jutro lub pojutrze postaram się ponosić i coś naskrobać ;)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@tommly Tomek gratuluję 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, tommly napisał(-a):

ec07d48f0f033a36151eb89addae346b.jpg&key=4517280d233ce3494c2dcc0147c58917d3bf3d70b9550a9937f9976a2bf959ac

Super! Gratuluje. 

Chodzi za mną 12 już od dawna. Cały czas rozważam czy kupić nową 660 czy "zwykłą" w rozmiarze 38. Jak po czasu wasze opinie o 660? Mi trochę brakuje sekundnika no i bransolety się obawiam. Mam łapę gdzie sporo w ciagu dnia zmienia mi się nadgarstek....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 hours ago, tommly said:

Grubo! Niech się nosi!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.09.2025 o 12:53, tommly napisał(-a):

Gratulacje Tomek! Dawaj zdjęcia z nadgarstka ... 👍😉

Edytowane przez Domingo66i6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Domingo66i6 napisał(-a):

Gratulacje Tomek! Dawaj zdjęcia z nadgarstka ... 👍😉

Dzięki. Dominik jutro, dzisiaj miałem dużo roboty i nie chciałem go od razu zniszczyć :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie dotyczące zwrotów. po ilu mniej więcej dniach po odesłaniu do cw zwracanego zegarka następuje zwrot zapłaconej kwoty na kartę/konto? pytam gdyż zwracany zegarek został do cw doręczony przez dhl w poniedziałek 8 września 2025roku i od tego czasu nic się nie zadziało.

Edytowane przez blue7
doprecyzowanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 hours ago, tommly said:

Dzięki. Dominik jutro, dzisiaj miałem dużo roboty i nie chciałem go od razu zniszczyć :D

Bored Cabin Fever GIF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, blue7 napisał(-a):

mam pytanie dotyczące zwrotów. po ilu mniej więcej dniach po odesłaniu do cw zwracanego zegarka następuje zwrot zapłaconej kwoty na kartę/konto? pytam gdyż zwracany zegarek został do cw doręczony przez dhl w poniedziałek 8 września 2025roku i od tego czasu nic się nie zadziało.

Dostałeś mejla o zdiagnozowaniu stanu zwrotu? Potem mają chyba 14 dni

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
200.gif?cid=02db90f98y5gy2k2spo2fr9toeug989r1jhfrk5n311z31f8%26ep=v1_gifs_search%26rid=200.gif%26ct=g&key=18f8839aa352af0ea4ff9f2b5e344e92b7b34000b4ce3510e4e0025447d55896

Cóż to jest „chwila” wobec wieczności

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Funky_Koval napisał(-a):

Dostałeś mejla o zdiagnozowaniu stanu zwrotu? Potem mają chyba 14 dni

no właśnie w tym jest rzecz, że po tym jak zegarek został im doręczony 8 września, nie dostałem niczego od cw, ani mejla ani gotówki na kartę/konto. a mejl "o zdiagnozowaniu stanu zwrotu" po ilu dniach przeważnie jest wysyłany przez cw?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
58 minut temu, blue7 napisał(-a):

no właśnie w tym jest rzecz, że po tym jak zegarek został im doręczony 8 września, nie dostałem niczego od cw, ani mejla ani gotówki na kartę/konto. a mejl "o zdiagnozowaniu stanu zwrotu" po ilu dniach przeważnie jest wysyłany przez cw?

Zależy ile mają roboty. Ale ja bym do nich napisał co jest grane. Kasę odzyskasz nie martw się tylko nie wiadomo kiedy :)

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, Funky_Koval napisał(-a):

Zależy ile mają roboty. Ale ja bym do nich napisał co jest grane. Kasę odzyskasz nie martw się tylko nie wiadomo kiedy :)

@Funky_Koval, dziękuję za uspokojenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, blue7 napisał(-a):

@Funky_Koval, dziękuję za uspokojenie.

Luzik. Naprawdę nawet jak mają obsuwę to nie zrobią Cię w bambuko. To rzetelna firma :)

Edytowane przez Funky_Koval

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Rzetelna, ale z komunikacją mają trochę problemów. Nie nadążają za rozwojem i wzrostem sprzedaży. Sporo osób narzekało ostatnio na spóźnione odpowiedzi i kiepski kontakt. Ale na końcu sprawy były załatwione.
Przypomnij się im.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.09.2025 o 17:41, Funky_Koval napisał(-a):

Luzik. Naprawdę nawet jak mają obsuwę to nie zrobią Cię w bambuko. To rzetelna firma :)

W dniu 20.09.2025 o 09:55, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Dokładnie. Rzetelna, ale z komunikacją mają trochę problemów. Nie nadążają za rozwojem i wzrostem sprzedaży. Sporo osób narzekało ostatnio na spóźnione odpowiedzi i kiepski kontakt. Ale na końcu sprawy były załatwione.
Przypomnij się im.

zgodnie z sugestią napisałem do cw mejla w niedzielę, we wtorek dostałem odpowiedz a dziś póznym wieczorem zobaczyłem kasę na koncie. czyli dokładnie tak jak pisaliście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, blue7 napisał(-a):

zgodnie z sugestią napisałem do cw mejla w niedzielę, we wtorek dostałem odpowiedz a dziś póznym wieczorem zobaczyłem kasę na koncie. czyli dokładnie tak jak pisaliście.

Jak kasa wróciła i dalej podoba Ci się ich zegarek to spokojnie kliknij nowego. Żle trafiłeś ale oni mają dobre produkty. Warto :)

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@blue7 No to fajnie, że temat zakończył się szczęśliwie. I widzę, że ChW utrzymuje zasadę dwóch dni na odpowiedź 😉.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Funky_Koval napisał(-a):

Jak kasa wróciła i dalej podoba Ci się ich zegarek to spokojnie kliknij nowego. Żle trafiłeś ale oni mają dobre produkty. Warto :)

ciężka sprawa dla mnie jest z zegarkami cw. po niekrótkim zastanowieniu odesłałem zegarek the twelve 36 mm ti lagoon blue i to odesłałem mimo bardzo dobrej ceny - nerly new za 877 funtów podczas gdy regularna cena to 1595 funtów, a samo nerly new było w foliach (czyli pewnie zwrot). zegarek był z tytanu, chronometr z ponad 50h rezerwy chodu, bardzo dobrą jakością wykonania, doskonałą bransoletą i dla mnie idealnym rozmiarem 36mm. powodem odesłania była tarcza, "dająca po oczach" migocąca, jaskrawa i zbyt biżuteryjna, gdzie to ostatnie nie było/nie jest  dla mnie zbyt spójne z zegarkiem na zintegrowanej bransolecie z metalu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi