Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

Jak pilot na SH21 w stali będzie -50% i mi przepadnie to się zbulwersuję..

Ja próbuję Tridenta w rozmiarze 38 kupić ale może to być niemożliwe. Pilota póki co nie widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to 38mm?

Pytałem. 43.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

C9 5day small second za 3500 pln to super oferta. Szkoda, że mam za dużo zegarków w tym stylu.

Widziałeś go na tej wyprzedaży? Teraz już nic mi się nie ładuje, ale przed chwilą było 10 sztuk, które leżą od dawna na "Clearance" i small second tam nie bylo...

Leszek - Watches? I used to be a fan, now I am a full-blown airconditioner!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałeś go na tej wyprzedaży? Teraz już nic mi się nie ładuje, ale przed chwilą było 10 sztuk, które leżą od dawna na "Clearance" i small second tam nie bylo...

Dobra, wszystko obejrzałem, po dwóch godzinach klikania i odświeżania. ;) Co Wam mam sprawdzić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem, ~840 EUR. Rzymianka dla mnie super, jeszcze dali by dyskretne PR na tarczy i bym brał. A tak jest wykręt żeby kasy której nie mam nie wydawać :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem, ~840 EUR. Rzymianka dla mnie super, jeszcze dali by dyskretne PR na tarczy i bym brał. A tak jest wykręt żeby kasy której nie mam nie wydawać :).

Brawo! Ja z kolei niby miałem na vintage pro 38 polować, a skoro nie ma, to zamiast dać sobie siania, próbuję kliknąć gmt 38.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie CW jest 13,7mm, worn&wound podaje 13mm ale wieki temu jak go miałem to raczej wyglądało mi na to pierwsze.

Racja. Dziękuję! Źle założyłem, że ma jak zwykły Pro w 38: 12,7mm. Zatem pozostaje odpuścić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja. Dziękuję! Źle założyłem, że ma jak zwykły Pro w 38: 12,7mm. Zatem pozostaje odpuścić.

Proszę bardzo :).Wiesz, Tobie może pasować. Ja mam w miarę płaski nadgarstek i przez rozłożenie wagi mocno mi latał po nadgarstku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę bardzo :).Wiesz, Tobie może pasować. Ja mam w miarę płaski nadgarstek i przez rozłożenie wagi mocno mi latał po nadgarstku.

Nawet jeżeli, to wkurzać będzie. Podobnie jak Ty, tęsknię to 300 w automacie i wys. ok 11mm.

Starzeję się, a po ost. kolejnym przymierzaniu Submarinera i Seamastera 300, utwierdzam się w przekonaniu, że mniejsze jest lepsze.

Edytowane przez tts

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka jest różnica pomiędzy amatorem, a profesjonalistą? ... Pierwszy to lubi, drugi to umie...

post-52348-0-12420100-1507828598_thumb.png

Może lepiej teraz niż w czasie promocji świątecznych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Spatz

Szukam i szukam... Gdyby ktoś znalazł zdjęcia nowości to wrzućcie proszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co się dzieje z ich stroną? Wam też się nie wczytuje?

/edit

Już w porządku, ale chyba nie działała im strona.

Edytowane przez Istvan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co się dzieje z ich stroną? Wam też się nie wczytuje?

/edit

Już w porządku, ale chyba nie działała im strona.

Cały dzień dziś trwa szturm z okazji wyprzedaży więc raz działa, innym razem nie. Generalnie po rozkosznie po dżentelmeńsku walą dziś w człona... chłopcy kupili sobie wersję Enterprise Magento i zapomnieli nauczyć się jej obsługi. Na szczęście do Świąt jeszcze dwa miesiące.

Szukam i szukam... Gdyby ktoś znalazł zdjęcia nowości to wrzućcie proszę.

Marudzisz. ;) Jak będą konkrety, będziemy się chwalić. Chyba, że wcześniej nas ubiegniesz zdjęciami z forum CWL. Acha, jak nie znalazłeś do tej pory więcej niż my, znaczy na razie nie ma.

Edytowane przez tts

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalnie stwierdzam, że to najgorsza wyprzedaż (zarówno technicznie jak i merytorycznie) jaką było mi dane do tej pory obserować :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalnie stwierdzam, że to najgorsza wyprzedaż (zarówno technicznie jak i merytorycznie) jaką było mi dane do tej pory obserować :(

Ciężko nazwać to co to jest/było. Serwis padł już wczoraj przed południem, a zatem przed lub w trakcie wysyłki newslettera. Owszem, o promocji stali bywalcy forum wiedzieli już dzień wcześniej. Czy zatem ta ilość użytkowników była w stanie położyć sklep w tak krótkim czasie? Owszem ilość sprzedaży w ciągu dwóch lat drastycznie wzrosła, ale czy firma była aż tak niefrasobliwa aby nie inwestować w infrastrukturę czyli w swój główny/jedyny kanał sprzedaży, czy może mamy do czynienia z niezależną od nich awarią? Czas pokaże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież znowu coś nie działa... Nie idzie nic wrzucić do koszyka. Mają admina do wymiany, ot co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież znowu coś nie działa... Nie idzie nic wrzucić do koszyka. Mają admina do wymiany, ot co.

Trudno mówić znów w syt. kiedy nadal trwa awaria. ;) Admina powiadasz? Obawiam się, że to bardziej złożony problem niż obsługa "łordpresików" na hostingu współdzielonym. ;)

Edytowane przez tts

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi