Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Sopel808

Pasek do Orient'a Ray Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Planuję zmianę bransolety w Orient'cie Ray Blue na pasek podobny do tego na poniższym zdjęciu.

jHcMm7b.jpg

Czy ktoś z forumowiczów posiada, bądź wie, gdzie mogę go zdobyć?

Szerokość paska to 22mm  :)

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na bazarku kolega bofff ma takie dwa na sprzedaż.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanów się lepiej dwa razy. Ray do najcieńszych nie należy, a jak dodasz do tego nato, tym bardziej skórzane to wygląda to bardzo słabo. No, przynajmniej mi to strasznie przeszkadzało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważasz, że lepszym wyjściem jest zwykłe nato?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napiszę tak: na zdjęciach Ray na skórzanym NATO wygląda naprawdę spoko. Ja próbowałem go nosić na zulu i wyglądało to zwyczajnie źle, więc ze skórą musi być podobnie. Masz Raya, więc sam odpowiedź sobie na pytanie czy już na dzień dobry nie jest z niego trochę grubasek bo tylko dodajesz kolejne mm takim paskiem. Jeżeli już to tylko zwykle NATO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co racja to racja. Czyli zostaję przy pierwszym pomyśle - granatowym NATO  :rolleyes:  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co racja to racja. Czyli zostaję przy pierwszym pomyśle - granatowym NATO  :rolleyes:  

Długo miałem Ray'a jako jedyny zegarek i przetestowałem chyba wszystkie rodzaje pasków... z pełna odpowiedzialnością mogę powiedzieć że ten zegarek najlepiej się prezentuje na mesh'u ;)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również go miałem ale chyba najbardzij podobał mi się na bransolecie chociaż na pasku pattini też calkiem całkiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.