Jogi 10237 #251 Napisano 10 Października 2015 (edytowane) Jak pisałeś Ziutek, że dostałeś instrukcję w formie książeczki to się spodziewałem czegoś w tym stylu:z wielkim wytłoczonym G na środku Sądząc po zawiedzionej minie dingo chyba też Edytowane 10 Października 2015 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#Ziutek 1 #252 Napisano 10 Października 2015 Książeczki, nie księgi No dokładnie, standardowa, zwykła instrukcja, a nie strony xero jak ktoś wcześniej wspomniał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #253 Napisano 10 Października 2015 Nie ważne w jakiej formie jest instrukcja-ważne że wogóle jest po polsku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #254 Napisano 10 Października 2015 Mam czas do końca roku aby się namyślić Gulfmaster VS Mudmaster na razie czytałem o nich ze 20 godzin i nie wybrałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #255 Napisano 10 Października 2015 A mierzyłeś obydwa (najlepiej jednocześnie)?Bo najbardziej chyba różnią się wyglądem i wielkością.8-) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #256 Napisano 11 Października 2015 Ja miałem podobny dylemat gwn czy gwg ostatecznie wybrałem mudmastera przy wyborze bardziej kierowałem się wyglądem i tym że pływy morskie na głównej tarczy zegarka nie są mi wogóle potrzebne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #257 Napisano 11 Października 2015 (edytowane) Gulfmastera łatwo dorwać, mudmastera jeszcze nie widziałem W TT, choć na stronie mają Edytowane 11 Października 2015 przez dingo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
draki 0 #258 Napisano 11 Października 2015 Gulfmastera łatwo dorwać, mudmastera jeszcze nie widziałem W TT, choć na stronie mają Wczoraj byłem w Promenadzie, są 2 - żółty i czarny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#Ziutek 1 #259 Napisano 11 Października 2015 W salonach TT w Warszawie raczej nie będzie z tym problemu. Inne ściągają go na zamówienie, przykład w Kielcach przymierzałem sztukę przeznaczoną specjalnie dla klienta, swoją drogą forumowicza. Dzwoniąc do Radomia, również mieli sztukę, bo akurat ściągnęli na jakieś pokazy(?). W obu przypadkach był to 1A3. Również rozważałem wybór Gulf vs Mud, stanęło na tym drugim ze względu stylistycznych, wskazówka godzinowa mi nie podchodzi, wolę tą masywność GWG. W przypadku mojej pracy szafir też może się przydać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #260 Napisano 11 Października 2015 No to jutro sobie przymierzę Myślicie, że ile zbiję z wyjściowej 3300? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmisz 9 #261 Napisano 11 Października 2015 Ja wynegocjowałem 20% zniżki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #262 Napisano 11 Października 2015 ... Myślicie, że ile zbiję z wyjściowej 3300?Oczywiście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #263 Napisano 11 Października 2015 (edytowane) Zaproponowałem im na bezczela 2500 Edytowane 11 Października 2015 przez dingo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#Ziutek 1 #264 Napisano 11 Października 2015 No to poleciałeś, sam jestem ciekaw co oni na to Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #265 Napisano 11 Października 2015 Na alle 1A3JF jest za 2200 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #266 Napisano 11 Października 2015 wiem, ale z importu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #267 Napisano 11 Października 2015 Dostaniesz detal -15%. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #268 Napisano 11 Października 2015 Największy rabat jaki mnie spotkał od TT to 45%.W outlecie było 30% od ceny wyjściowej a ja jeszcze wynegocjowałem dodatkowe 15% podając okrągłą sumę, jaką jestem gotowy zapłacić i zgodzili się.Dziewczyna w sklepie aż zapytała jak to zrobiłem, bo takiego rabatu nie widziała a negocjowałem przez stronę internetową.I był to MR-G 210. Ostatni egzemplarz w PL nówka sztuka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #269 Napisano 11 Października 2015 Proste, jak nie dadzą minimum 20% to sobie sprowadzę i już 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #270 Napisano 11 Października 2015 Maksymalny rabat jaki mogą udzielić to 45% i też dostąpiłem tego zaszczytu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #271 Napisano 11 Października 2015 Zobaczymy co napiszą, nie pali się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #272 Napisano 11 Października 2015 Za "młody" model na korzystne rabaty w TT - jeszcze..Dobrze wiemy, że jak chcemy mieć coś nowego na rynku zaraz po premierze to płacimy najwyższą cenę.Tak, jak z samochodami, ze sprzętem RTV i smartfonami.Czasem jednak chęć posiadania jest silniejsza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2392 #273 Napisano 11 Października 2015 Witam serdecznie. Też dołączyłem do wesołego grona mudmasterów, i z niecierpliwością oczekuję na przesyłkę . Btw Ziutek jak tam idzie skanowanie instrukcji ? 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #274 Napisano 12 Października 2015 Pierwszy mod (nie mój), przekładka pasków... Msz oba oryginały lepsze. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #275 Napisano 12 Października 2015 Karwasz,ale ten zegar jest piękny:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach