Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ziko739

GWG 1000 MUDMASTER

Rekomendowane odpowiedzi

Cena ok :-) zegarek warty jest tej ceny,ale jak się ustawi inną strefę czasowa to i według niej robi aktualizacje czasu. Nie ma tak jak w innych modelach oddzielnego Word time i oddzielnego na strefę czasowa dla regionu. To jest słabe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

A po o mi strefa czasowa?? Skoro lecę do japan ustawiam japan i mam czas japan.

Wysłane z mojego SM-N920G

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak masz kogos z rodziny w japoni i chcesz wiedzieć która jest tam godzina? Wiesz w tańszych modelach ten problem jest rozwiązany , szkoda że tu ktoś zapomniał. Nie jest to wielki problem,ale jednak niedociągnięcie jest :-(. Ale i tak jedt to kozak w Casio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

To ustawiasz japan i widzisz która tam godzina i wiesz czy budzić czy nie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No znowu trzeba ustawić na Paryż bo jeśli nie to ustawi mi czas główny na inny. Za duzo kombinacji. Zwłaszcza że i w prw 2500 i gb x6900 jest to rozwiązane super. Wiec dlaczego tu nie ma? Dobrze jest życie ułatwiać a nie co chwilkę ustawiać nowe czasy. Ostatnio zapomniałem przestawić i rano pokazywał mi złą godzinę, troszkę lipa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bakus80, nie czepiasz się tylko słuszna uwaga z Twojej strony  :)

Jeśli tak jest to niewątpliwie minus dla zegarka  <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

No kolega ma diesela i zdziwiony że takie duże gshocki są :)

Moim zdaniem największy plus to indeksy są bardzo dobrze w nocy widoczne bez podświetlenia ledem oczywiście bo wtedy wali po galkach :)

Edytowane przez davidofx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś chyba nie do końca wiem o co chodzi z tymi zmianami strefy czasowej. Możecie to jaśniej wyłożyć. Ja mam gw a1100 i nie wiem jak to wygląda w innych zegarkach więc może stąd moje niezrozumienie.

Co do zasady synchronizacji to jasne jest, że z każdego nadajnika na świecie otrzymuje się ten sam czas UTC a zegarek ma ustawione różnice czasowe pomiędzy UTC a strefami (nie wchodze w szczegóły czas letni czas zimowy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam koledzy:) Dołączam sie do tematu bo też rozwaam zakup tego modelu, choć najpierw go przymierze bo troszke mnie przereża jego wielkośc lubie g-shocki i tym samym duże zegarki ale tu obawiam się,że to rozmiary są wręcz karykatyralne:) No ale zobacze jak będzie lezał na ręce:) Mam pytanko, czy zegarek ma wskaźnik naładowania baterii? i czy dokładne są wskazania termometru?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam koledzy:) Dołączam sie do tematu bo też rozwaam zakup tego modelu, choć najpierw go przymierze bo troszke mnie przereża jego wielkośc lubie g-shocki i tym samym duże zegarki ale tu obawiam się,że to rozmiary są wręcz karykatyralne:) No ale zobacze jak będzie lezał na ręce:) Mam pytanko, czy zegarek ma wskaźnik naładowania baterii? i czy dokładne są wskazania termometru?

Zegarek jest duży ale bez przesady na moim nadgarstku 18-19 leży i wygląda dobrze :)

Ma wskaźnik,co do termometru standard zegarek pokazuje idealną temperaturę po odłożeniu na 25 minut :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ziko, bardziej 18 czy 19?:P

Moglbym prosić kogoś z 18cm nadgarskiem o fotkę z mudem w akcji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskaźnik naładowania baterii jedt gdy dłużej przytrzymasz przycisk mode (lewy dolny) pokazuje sie wtedy np. M time to znaczy średnio naładowany u H time oznacza że zegarek naładowany jest na maxa. Jeżeli chodzi owskazywanie temp. to robi to rewelacyjnie, ale właściwa temp otoczenia będzie tylko wtedy gdy zdejmiesz go z ręki i dasz chwilkę na złapanie temp otoczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na prośbe Majkka Mudmaster na nadgarstku 18,5cm :)

post-64221-0-92329400-1448221914_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dziękuję ziko :)

Mój jest nieco mniejszy ale się nie zniechęcam ! W sobotę lecę przymierzyć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytaj w sklepie profit zegarki :) mnie zaproponowali 2373zl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytaj w sklepie profit zegarki :) mnie zaproponowali 2373zl :)

Nie odpowiadają mi od kilku dni na gg :(

Najpierw i tak chcę przymierzyć. Jeżeli nie będzie "gigantyczny" to mam opcję sprowadzenia ciut taniej. Jednakże przymiarka najpierw musi być!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem mojego u tomo z allegro :) jedyny minus to brak polskiej instrukcji... Ale kolega davidofx udostępnił instrukcje i chwała mu za to :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z gwarancją jak jest u niego jest? Dostałeś jakiś dowód zakupu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U tomo poszedł kolejny czarny gwg :) panowie kto kupił ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

A z gwarancją jak jest u niego jest? Dostałeś jakiś dowód zakupu?

Ta Gwarancja w Polsce jest nie ważna! tylko w USA.

Musisz kupić w Europie i mieć international żeby w Polsce ci uznali. Od Toma ta gwarancja w Polsce jest bezuzyteczna.

Nie dajcie się w konia przez niego robic .

Zadzwońcie do TT lub zibi to wam powiedzą.

Dlatego ja kupiłem w salonie TT z gwarancja ! Która zibi mi uzna!

On dobrze przycina na zegarkach. Za taką kwotę jak on sprzedaje można w Polsce kupić na gwarancji

A jak komuś nie zależy na gwarancji to kupcie jak on w USA i na polskie będzie 1 800zl

Edytowane przez davidofx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gwarancja w Polsce jest nie ważna! tylko w USA.

Od Toma ta gwarancja w Polsce jest bezuzyteczna.

Nie jest bezużyteczna, bo tomo daje swoją gwarancję, jak i wielu innych importerów, a to że ZIBI jej nie honoruje, to już inna para kaloszy.

To tomo zajmuje się wysyłką zegarka w razie naprawy do serwisu (pewnie w USA, no chyba, że ma jakieś kontakty w PL lub sam naprawia ;) )

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi