Waldzior 3227 #5276 Napisano 9 Czerwca 2018 Nowy? Nie, wyprany w perwollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiniusz 17 #5277 Napisano 9 Czerwca 2018 a może temu pranemu GWG1000 "zaszkodziły" detergenty użyte do prania. Nie znam się na chemicznych właściwościach proszków czy płynów piorących ale potrafię sobie wyobrazić, że ich celem jest docieranie do wnętrza tkaniny więc może są one bardziej " wnikające"??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bubuu77 1 #5278 Napisano 10 Czerwca 2018 trzeba było prać bez namaczania ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2230 #5279 Napisano 10 Czerwca 2018 Gwoli wyjaśnienia... Nie płaczę. Ludzka rzecz popłakać. 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasznowak244 93 #5280 Napisano 10 Czerwca 2018 W końcu! Brawo. Gwoli wyjaśnienia... Nie płaczę. Po prostu mam żal, że zegarek za 3 k się popsuł, kiedy nie powinien. Powodzenia.Zegarek by się nie popsuł jakbyś go normalnie używał, czyli nurkował z nim, jeździł na motorze, rowerze, grał w piłkę itp. Ty jednak lubisz prać zegarki więc musisz napisać do firmy Casio i może zrobią dla Ciebie specjalną edycję, Casio - Ojciec Prać! Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5281 Napisano 19 Czerwca 2018 Ja powiem tak... moj pranie wytrzymal bez urazow. Jednak wczoraj troche posmakowal terenowej jazdy rowerem... byla opcja "padam - bo umiem..." na mocno kamienistym podlozu i pierwsze rany/przecierki juz na obudowie sa... niewielkie ale zawsze - lakier roweru i moja du...ma ucierpialy bardziej. Teraz juz mam jedyny taki. Pozdro. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5282 Napisano 20 Czerwca 2018 Wlasnie jestem po rozmowach z TimeTrend... i nareszcie jakas super wiadomosc dotyczaca GWG, nowy bezel do wersji 1A3 kosztuje tylko 35zl, zamowiony od reki. Czas oczekiwania 7 dni - a jednak mozna. Tylko znowu dreczy mnie pytanie - pasek 150zl, bezel 35zl, kilka innych elementow tez jest w cenie ponizej 50zl... wiec co w tym Hipopotamie winduje cene do ponad 3000zl? Za kilka dni znow bedzie ladny. Pozdro. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #5283 Napisano 20 Czerwca 2018 Zapytaj o cenę modułu, to się przekonamy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5284 Napisano 20 Czerwca 2018 Tego jeszcze nie rozwalilem... i oby jak najpozniej, ale jak mi sie uda - to obiecuje, ze cene podam oficjalnie Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmariusz_2004 0 #5285 Napisano 20 Czerwca 2018 Wstaw foty jak demontujesz stary bezel i zakładasz nowy, z tego co słyszałem nie jest takie proste go nałożyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5286 Napisano 20 Czerwca 2018 Matej ma film ma Youtube i tym bede sie podpieral. Zobaczymy. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #5287 Napisano 20 Czerwca 2018 Jest proste a wręcz banalne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #5288 Napisano 20 Czerwca 2018 Ludzka rzecz popłakać.trzeba było prać bez namaczania ;-)a może temu pranemu GWG1000 "zaszkodziły" detergenty użyte do prania. Nie znam się na chemicznych właściwościach proszków czy płynów piorących ale potrafię sobie wyobrazić, że ich celem jest docieranie do wnętrza tkaniny więc może są one bardziej " wnikające"???Zegarek by się nie popsuł jakbyś go normalnie używał, czyli nurkował z nim, jeździł na motorze, rowerze, grał w piłkę itp. Ty jednak lubisz prać zegarki więc musisz napisać do firmy Casio i może zrobią dla Ciebie specjalną edycję, Casio - Ojciec Prać! Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu TapatalkaJa powiem tak... moj pranie wytrzymal bez urazow. Jednak wczoraj troche posmakowal terenowej jazdy rowerem... byla opcja "padam - bo umiem..." na mocno kamienistym podlozu i pierwsze rany/przecierki juz na obudowie sa... niewielkie ale zawsze - lakier roweru i moja du...ma ucierpialy bardziej. Teraz juz mam jedyny taki. Pozdro. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu TapatalkaJa pier...olę Wy dalej temat ciągniecie po tylu dniach? Ja już nawet o tym zapomniałem. Dajcie sobie spokój z tymi przygłupawymi komentarzami (co poniektórzy), bo bynajmniej wiecie na co stać te zegarki. Ja przynajmniej wiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5289 Napisano 21 Czerwca 2018 CowboyJob wez browara siadz na kanapie i poogladaj mecz... Sledzilem ostatnio strone Casio i widze, ze rozbili Gwg 1000 na pol i zrobili z niego dwoch slabszych braci 1. Juz byl wczesniej - GG 1000 a teraz doszedl 2. GWG - 100. Oba cos maja a czegos nie. Jak zlozyc je razem to prawie Mundek wyjdzie. Co Wy ma taka polityke Casio powiecie? Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #5290 Napisano 21 Czerwca 2018 (edytowane) Polityka poprawna, na każdą kieszeń coś się znajdzie, od zegarka za 5 dych do 30k. Edytowane 21 Czerwca 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5291 Napisano 21 Czerwca 2018 No i juz trzej muszkieterowie z serii Mudmaster sa: GG 1000 - Aramis, GWG 100 - Atos u GWG 1000 - Portos.... Ciekawe kiedy bedzie i jak bedzie wygladal czwarty - Dartanian Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #5292 Napisano 23 Czerwca 2018 Panowie kupię zielony pasek, ktoś coś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiGGeR77 2 #5293 Napisano 23 Czerwca 2018 Witam Baki Nie mam pojecia jak koledzy na forum ale tu masz 3 odnosniki. Pozdro. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #5294 Napisano 23 Czerwca 2018 A możecie na PW sobie zaśmiecać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacha56ks 12 #5295 Napisano 23 Czerwca 2018 Panowie kupię zielony pasek, ktoś coś? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPw Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #5296 Napisano 24 Czerwca 2018 A możecie na PW sobie zaśmiecać? nie masz innych problemów? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #5297 Napisano 24 Czerwca 2018 Ciężko wejść na allegro czy olx albo forumowy bazar i poszukać. 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #5298 Napisano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Ciężko wejść na allegro czy olx albo forumowy bazar i poszukać. jak widać wybrałem inna metodę, jeśli komuś to nie pasuje jego problem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 24 Czerwca 2018 przez Bakus80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #5299 Napisano 24 Czerwca 2018 Łatwiej mieć podane na tacy. Tapniete z Mi5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 256 #5300 Napisano 26 Czerwca 2018 Tak orientacyjnie tylko, może ktoś chce lub myśli o pozbyciu się swojego GWG, jeśli tak proszę o info na PW, interesuje mnie stan min 9/10-pełna dokumentacja, tylko nieprane sztuki proszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach